سلام دوستان كسي نبود؟
در ضمن عيدتون هم مبارك.![]()
سلام دوستان كسي نبود؟
در ضمن عيدتون هم مبارك.![]()
من 8500 gt دارم وقتی Splinter Cell Double Agent رو بازی میکنم همه جا تاریکه آدماش هم اجق وجق نشون میده چی کرا کنم ؟
من 8500 gt دارم وقتی Splinter Cell Double Agent رو بازی میکنم همه جا تاریکه آدماش هم اجق وجق نشون میده چی کار کنم ؟
یه مشکلی دارم که وقتی بعضی از بازیها موقع اجرا شدن بدون افت فریم حالت کند پیدا میکنن. مثلآ5 ثانیه کند میشن دوباره 5 ثانیه خوب میشن!!!بازیهایی که این مشکلو باعاشون دارم ی;یfifa 08 هست که با فرم 60 کند میشه !!یکی ههم orince of persia3 .
این مشکل تو بازیهای سنگین تری مثل cod4 یا assassinscreed نبود.
کارت گرافیک 8400m gt
ویندوز ویستا
این مشکل از یکی از اجزای سیستمهیه مشکلی دارم که وقتی بعضی از بازیها موقع اجرا شدن بدون افت فریم حالت کند پیدا میکنن. مثلآ5 ثانیه کند میشن دوباره 5 ثانیه خوب میشن!!!بازیهایی که این مشکلو باعاشون دارم ی;یfifa 08 هست که با فرم 60 کند میشه !!یکی ههم orince of persia3 .
این مشکل تو بازیهای سنگین تری مثل cod4 یا assassinscreed نبود.
کارت گرافیک 8400m gt
ویندوز ویستا
حالا خدا میدونه مشکل از کجاست
من هم دقیقا همین مشکل رو با فیفا داشتم
از درایو مجازی استفاده میکردم
حالا یه کرک ریختم بدون نیاز به درایو مجازی
همه چیز درست شد
ولی من کلا احتمال میدم مشکل از هارد باشه
دوستان ممنون از جواباتون شرمنده كرديد حالا اونو رو كه جواب نداديد لطفا يه عيدي به ما بديد اينو جواب بديد:
در هنگام نصب بازي Civilization.IV اين eror رو ميده اگر كمك كنيد ممنون ميشم.
![]()
این مشکل از اینه که در رجیستری ویندوز بازی نصب نشده.
متاسفانه بعضی از شرکت های عرضه کننده بازی بازیها را از روی کامپیوترشان به صورت نصب شده روی CD یا DVD می گذارند.
از یکی که این بازی رو داره درخواست بده تا رجیستریش رو از روی کامپیوترشون برای شما استخراج و سپس بفرستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)