تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 616 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها يه سوال خيلي خيلي مهم
    بچه ها نظرتون درباره معافيت پزشکي چيه؟ خوبه؟ ارزش داره؟
    معايبش چيه؟
    واسه استخدام شدن بعدا جايي گير نميدن؟
    شما باشين ميگيرين؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلا اگر طرف 17 سالشه قبل از فروردین توی فروردین وارد 18 سالگی میشه ! حتی اگر برج 6 هم 18 سالش تموم شه!.

پس تکلیف این 11 ماه چی میشه ؟؟
    و نکته دیگه این هست که شخص از اول فروردین ماهی که وارد 18 سالگی میشه مشمول مقررات وظیفه عمومی میشه!.
    فکر کنم درستش وارد سن 19 سالگی ( 18 تمام ) هست
    این فکر کنم ماله قانون قبل بود الان از اول ماهی که 18 سال میشه مشموله. قبلا همین بود که مثلا اگه متولد هر ماهی بود فروردین مشمول بود.
    سلام دوست عزیز ,
    اگه اینطوره پس متولدین 74 سال 93 18 سالگیشون تموم میشه؟ مطمئنید؟
    با قانون جدید که خودتون فرمودین باید ماه را هم حساب کرد مثلا منی که بهمن 73 به دنیا اومدم با کسی که فرودین 74 متولد شده تنها باید 2 ماه فاصله باشه !

من با هر برنامه ای که حساب کردم سنمو 18 سالو 3 ماه نشون داد ! مگه بعد 18 سالو 12 ماه فرد وارد 19 سالگی نمیشه ؟؟

پ ن :
    زحمت این متن را هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تو صفحه قبل کشیدن

... هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن 18 سال تمام می رسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است و همچنین برابر ماده (19) همین قانون ، کسانی به سن 18 سال تمام می‌رسند (1373)موظفند ظرف شش ماه جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمت وظیفه عمومی یا اعزام به خدمت، خود را از طریق دفاتر پلیس+10 به مراکز وظیفه عمومی معرفی کنند .
    اگه به ماده قانون 19 هم توجه کنید 18 سال تمام را متولدین 73 عنوان کرده ولی مشمولیت سربازی با قانون جدید ماه به ماه برای هر فرد تفاوت داره
    Last edited by MASTER OC 7; 07-05-2013 at 01:09.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس سن مشمولیت اول ۱۹ سالگی یا ۱۸ سال تمام هست. حالا ۱۸ سال تمام میشه ۱۷ سالو ۱۲ ماه بعد یا ۱۸ سالو ۱۲ ماه بعد؟ اقا کلا متولدین ۷۳ امسال مشمول میشن با توجه به ماه تولد یا پارسال شدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شود لطفا...
    Last edited by MASTER OC 7; 06-05-2013 at 03:21.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من امروز از یکی از دفاتر پلیس +10 پرسیدم گفت 73 ها پارسال مشمول شدن و امسال هم 74.

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این دفترچه معافیت چقدر اعتبار داره؟؟
    من چند ماه پیش یه دفترچه گرفتم که روی جلدش زده "شهریور 91 " ... بیشتر کار هاش رو هم کردم! بعد از پیش دانشگاهی میخوام معافیت رو بگیرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

کسی میتونه جواب پست 5335 بده؟
    ممنون میشم جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من متولد اردیبهشت 73 هستم و سال 91 کنکور دادم و رشته مورد علاقه ام در نیومدم.
    اونطوری که تو پلیس +10 بهم گفتن خرداد ماه باید دفترچه رو ارسال کنم.
    میخواستم بدونم که اگه خرداد دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میوفته؟
    اگه بیوفته مرداد ماه میتونم تاریخ اعزامم تمدید کنم تا جواب کنکورم بیاد؟ یعنی 2 ماه تمدید شه؟
    کلا چه راهی هست که تابستون نرم سربازی؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من کف دستها و پاهام زیاد عرق میکنه جوری که اگه یه جا بایستم زیر پاهام (مثلا فرش) خیس میشه دستهامم که دیگه نگو دکتر رفتم گفت استرس زیاد داری عادیه حالا میخواستم بدونم این باعث میشه که من معاف بشم؟ یه جواب قطعی میخوام چون خیلی جاها پرسیدم هرکی یه جوابی داده یکی گفته آره یکی گفته نه. در رابطه با معافیت کفالت هم پدرم 66 سالشه و یه برادر هم دارم ازدواج کرده (32 سالشه) در این دو مورد اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
    با تشکر
    سلام
    در صفحه نخست همین تاپیک در بخش سوم: بيماريهاي پوست و بافت هاي زير پوست به سوال شما جواب داده شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دفترچه معافیت چقدر اعتبار داره؟؟
    من چند ماه پیش یه دفترچه گرفتم که روی جلدش زده "شهریور 91 " ... بیشتر کار هاش رو هم کردم! بعد از پیش دانشگاهی میخوام معافیت رو بگیرم!
    فکر نمیکنم اعتباری باشه

سلام
    من متولد اردیبهشت 73 هستم و سال 91 کنکور دادم و رشته مورد علاقه ام در نیومدم.
    اونطوری که تو پلیس +10 بهم گفتن خرداد ماه باید دفترچه رو ارسال کنم.
    میخواستم بدونم که اگه خرداد دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزامم کی میوفته؟
    اگه بیوفته مرداد ماه میتونم تاریخ اعزامم تمدید کنم تا جواب کنکورم بیاد؟ یعنی 2 ماه تمدید شه؟
    کلا چه راهی هست که تابستون نرم سربازی؟

سلام
    تاریخ اعزام اصلا مشخص نیست کی بیوفته، شاید 2 ماه بعد از ارسال دفترچه یا 1 ماه یا 4 ماه و ...
    احتمالا می تویند حداکثر تا 2 ماه تمدید کنید.

.

10. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جزییات تعویض کارت‌های پایان خدمت

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افرادی که از سال ۷۰ تاکنون خدمتشان پایان یافته است، تا پایان سال نسبت به تعویض کارت های پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا در غیر این صورت از درجه اعتبار ساقط می شوند.

سردار ابراهیم کریمی، رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفتگو با شبستان درخصوص تعویض کارت های پایان خدمت گفت: افرادی که از سال 70 تاکنون خدمت آنان پایان یافته است باید تا پایان سال نسبت به تعویض کارت های پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا این نوع کارتها بعد از زمان مشخص شده از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.

وی اظهار کرد: ما تعویض کارت های پایان خدمت قدیمی را از سال 90 آغاز کردیم و این کارت ها تا تاریخ 1/4/91 اعتبار داشته اند و افراد می توانستند به تعویض کارت های خود اقدام کنند.

سردار کریمی با بیان اینکه از مهرماه سال 91 تعویض کارت های پایان خدمت افرادی که از سال 85 خدمت خود را به پایان رسانده بودند آغاز کردیم تصریح کرد: تا پایان سال 91 کارت های پایان خدمت منقضیات خدمت سال 1385 به بالا را فراخوان کردیم و اعلام کردیم منقاضیان تا پایان سال برای دریافت کارت های الکترونیکی و تعویض آن مهلت دارند و باید اقدام کنند.

رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه با پایان سال، مهلت تعویض کارت ها به پایان رسیده بود و متقاضیان فراوانی نیز درخواست تعویض کارت های خود را داشتند از این رو تا تاریخ 1/4/92 به ان دسته از افرادی که منقاضی 85 به بالا بوده اند اجازه تعویض کارت های پایان خدمتشان را صادر کردیم.

سردار کریمی با بیان اینکه هم اکنون کارت های معافیت از خدمت از اعتبار اداری ساقط شدند تصریح کرد: یعنی در چنین شرایطی امکان انجام هیچ کار اداری برای آنها وجود ندارد به عنوان مثال اگر کسی هم اکنون برای درخواست گذرنامه مراجعه کند و کارت خود را ارایه دهد، مورد پذیرش نخواهد بود و باید برای تعویض کارت پایان خدمت خود اقدام کند. همچنین برای کارت های پایان خدمت سال 85 به بالا نیز چنین شرایطی حاکم است و اجازه دریافت گذرنامه برای آنها وجود ندارد.

وی از صدور 50 درصدی کارتهای هوشمند پایان خدمت خبر داد و افزود: براساس برنامه ریزی، ما تا پایان سال 92 تمامی کارتهای پایان خدمت را هوشمند خواهیم کرد و امیدواریم هر چه زودتر با یک همت مضاعف تا پایان سال این امر اجرایی شود.

منبع کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •