اگه لطف كني بزاري ممنون ميشم. يا لينك دانلودشو بده
اگه لطف كني بزاري ممنون ميشم. يا لينك دانلودشو بده
سلام
آخ آخ ببخشید.من حواسم نبود.اینی که الان براتون میزارم نصبیه و جای شماره گیر phone میشینه.
شرمنده و موفق باشی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکرشما پوشه ای رو که گرفتین عینا تو مموری پوشه resource کپی کنین.
دقت کنین خود پوشه نه محتویاتش.اگه پیغام جایگزینی داد همه رو yes بزنین.
بعد گوشی رو ریستارت کنین.
موفق باشین.
من رفتم تو پوشه ریسورس فقط فنت بود همین به راحتی کپی شد منتها دقیقا شبیه این عکس نشده و فقط یه چندتا ایکناش عوض شد مثلا بقیه چیزاش فرق نکرد مشکل از کجاست؟
دوستان من یه فریمور دانلود کردم میخواستم ببینم با چی بریزم رو گوشیم.؟
.
:
.
:
.
با ++xs میشه.؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین
![]()
سلام ... contacts گوشیم باز نمیشه ! application closed میزنه ... چیکار کنم درست بشه ... حتی master reset هم کردم ولی نشد ... اگه میشه کمکم کنین ... مرسی
ببین یه راه داره و با این روش تمام مسجهات و تمام شماره هات پاک میشه و این راه بهت کمک میکنه تا گوشیت رو فلش نکنی
روش: اول باید کد*<*>>*>* رو میزنی میدونی که چه کدی هست(>یعنی راست <یعنی چپ)
و بعد که اون صفحه اومد گذینه format internal dick رو بزن
گوشیت فرمت میشه و بعد درست میشه
![]()
محمد جان این کد رو باید کجا بزنم ؟... و در ضمن یه backup از contacts هام دارم ... میشه بعد از اینکه اینترنال فرمت شد با اونا restore کنم و شماره های دفترچه رو از دست ندم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ... فرق این با master reset چیه ؟
مرسی![]()
این کد رو باید با صفحه کلید و به صورت سماره گرفتن وارد کنی (معمولی)
نه تنها راه اینه که شماره ها رو یاداشت کنی
فرقش اینه که master reset فقط تنظیمات و برنامه ها رو پاک میکنه ولی format enternal dick تمام گوشیت رو فرمت میکنه
![]()
محمد جان شماره هامو لازم دارم ... از همشون روو مموری هم backup گرفتم ... اگه مموری رو در بیارم و اینترنال فرمت کنم و بعدش که تموم شد مموری رو بزارم توش ، نمیشه restore کرد ؟ ... مموری که فرمت نشده !
یه سوال دیگه هم داشتم ... فلیپ رو که برداشتم ، چطوری چپ و راست رو وارد کنم ؟ باید فلیپ رو وصل کنم یا اینطوری هم میشه ؟
مرسی
Last edited by m.s.f; 01-08-2008 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)