دوست عزیز reza cell لطف کن در فروم از عکسهای با سایز کوچکتر استفاده کن تا سرعت لود شدن صفحات اینقدر پایین نیاد
در ضمن به جای گذاشتن خود عکسا میتونی لینکشو بزاری تا هر کی دوست داشت بره ببینه
امیدوارم رعایت بشه
Last edited by 1001; 11-08-2007 at 23:26.
شما استادینوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
منو این همه بدبختی محاله محاله محاله آخه ایرانسل هم شد خط ؟ چون آنتن دهیش عذابه
با سلام
ايرانسل كه يك خط نيست عزيز بابا ايرانسل يك دنياست فقط بايد قدرت دركت بالا باشه وگرنه نمي توني بفهميش
طبق اعلام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هنوز مهلت سه ماهه برای تنظیم قوانین و مقررات مربوط به Mms آغاز نشده است.
به گزارش ایستنا "محمود خسروی" در آخرین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران گفت: در پروانه ایرانسل بحثهای امنیتی مختلف در زمینه ارایه این نوع سرویسها آمده و این كار نیز انجام شده بود اما وقتی كه اعلام میشود، این موضوع از نظر امنیتی تحت بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی، بنابر مفاد پروانه ارایه این سرویس مشكلی نداشته كه با ایجاد بحثهای امنیتی، مفاد آن درحال بررسی است و امیدواریم این طرح در كمیسیون تنظیم مقررات بررسی و مشكل حل شود چراكه ورود اپراتور سوم برمبنای ارایه سرویسهای مولتی مدیا است كه از نظر اجتماعی و امنیتی باید رعایت شود.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، 15 تیر ماه سال جاری اعلام كرده بود: احتمالا تنظیم قوانین و مقررات مربوطه تا سه ماه به طول خواهد انجامید زیرا یك سرویس به شمار میرود و طبیعتا مسائل خود را به همراه دارد.
گفتنی است ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دلیل تدوین مقررات مربوطه متوقف شد و بواسطه نامهای از سازمان به این ایرانسل، این سرویس فعلا ارایه نمیشود.
چاکرتم. بابا این حرفا چیه.
با این حرفت معلومه اصلا ایرانسل نداری. چون هرجایی که مشکل داشته تقریبا 80 درصدش کاملا حل شده. آنتن دهیش کجا بده؟؟؟؟؟؟
آره. کاملا موافقم.
با سلام
من يه سوال داشتم شما يه دقيقه با من مخالف هستيد و لحظاتي بعد موافق
در هر جا كه هستيد موفق با شيد
با تشكر
نه نه مخالف نیستم. فقط گفتم که اون اخباری که 2 صفحه قبل نوشتی جاش اینجا نیست.
ولی حرف در مورد ایرانسل که اشکال نداره. مخصوصا اگه حقیقت باشه.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)