تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 858 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547587637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه سجاد23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستانی که وایمکس حضوری تعویض کردن میشه شماره وادرس بدن ممنون
    Last edited by سجاد23; 28-12-2017 at 19:35.

2. این کاربر از سجاد23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستانی که وایمکس حضوری تعویض کردن میشه شماره وادرس بدن ممنون
    همه نمایندگی ها عوض میکنن
    ۶۰۰ هم میتونی تماس بگیری

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    خواستم بگم این tdlte خیلی خوبه سرعتش اکثر جاها تو تهران ولی مشکلش قیمت بالای بسته هاشه. تازه من قبلا شنیدم که فیلتر -ش-ک،ن بزنی دوبل ترافیک کم میکنه.
    برای کسی که پول براش مسئله ای نیست بهترین گزینه هست. خوبیشم اینه به بستر سیم کشی کاری نداره که خطتون جواب نده. در حالت معمول بدرد اینترنت زاپاس میخوره اگر پول بسته هاش زیاده براتون.
    منم الان اینترنت ندارم با تغییر مکان. مودم ایرانسلو از یه اشنایی گرفتم. احتمالا برم ۱ ماهه از فن آوا بگیرم ببینم چطوره.

- - - Updated - - -

سلام.
    خواستم بگم این tdlte خیلی خوبه سرعتش اکثر جاها تو تهران ولی مشکلش قیمت بالای بسته هاشه. تازه من قبلا شنیدم که فیلتر -ش-ک،ن بزنی دوبل ترافیک کم میکنه.
    برای کسی که پول براش مسئله ای نیست بهترین گزینه هست. خوبیشم اینه به بستر سیم کشی کاری نداره که خطتون جواب نده. در حالت معمول بدرد اینترنت زاپاس میخوره اگر پول بسته هاش زیاده براتون.
    منم الان اینترنت ندارم با تغییر مکان. مودم ایرانسلو از یه اشنایی گرفتم. احتمالا برم ۱ ماهه از فن آوا بگیرم ببینم چطوره.

- - - Updated - - -

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.

- - - Updated - - -

سلام.
    سرعتش خوبه دوست عزیز و با ف ل شکن هم مشکلی نداره و حجم اضافی کسر نمی کنه تنها مشکلش قیمت بالای بسته هاش هست.

7. 3 کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

سلام دوستان
    لطفا راهنمايي كنيد :
    با توجه به قيمت هاي روز مودم هاي td-lte كدومش به صرفه تر هست و راضي كننده س.
    ١- مودم gp2101 و i40 كه يك قيمت دارن !
    ٢- مودم i60 كه دو مدل سيم كارت ميخوره ، حالا اونايي كه دارن اين مدل رو آيا سيمكارت هاي ديگه هم مثل همراه آخر و رايتل بهش ميخوره كه آدم ٣٦٠ هزينه كنه ! يا همون ١٥٠ تومني ها رو بخرم و يا مودم كاركرده d100 بخرم كه زياد تعريف كردن دوستان .
    ٣- منطقه ما تحت پوشش مودم خارجي هست و آيا اين مدل ها رديف ميشه يا نه ! تو پست ها خوندم كه بعضي ها با شرايط من تونستن استفاده كنن از مودم داخلي.
    مرسي
    Last edited by 01110362; 30-12-2017 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمايي كنيد :
    با توجه به قيمت هاي روز مودم هاي td-lte كدومش به صرفه تر هست و راضي كننده س.
    ١- مودم gp2101 و i40 كه يك قيمت دارن !
    ٢- مودم i60 كه دو مدل سيم كارت ميخوره ، حالا اونايي كه دارن اين مدل رو آيا سيمكارت هاي ديگه هم مثل همراه آخر و رايتل بهش ميخوره كه آدم ٣٦٠ هزينه كنه ! يا همون ١٥٠ تومني ها رو بخرم و يا مودم كاركرده d100 بخرم كه زياد تعريف كردن دوستان .
    ٣- منطقه ما تحت پوشش مودم خارجي هست و آيا اين مدل ها رديف ميشه يا نه ! تو پست ها خوندم كه بعضي ها با شرايط من تونستن استفاده كنن از مودم داخلي.
    مرسي
    دوست عزیز بین مودم های ۱۵۰ تومنی ۲۱۰۱ امتحانشو پس داده من خودم دارم و استفاده میکنم توی پوشش هم نیستم ولی سیگنال میگیره و برد وای فایش هم خیلی خوبه. I40 رو نمیدونم ولی با توجه به اینکه اون قیمت بدون تخفیفش ۱۵۰ هست و 2101 بدون تخفیفش ۳۰۰ هست و با تخفیف میشه ۱۵۰ و خصوصا اینکه امتحانش رو به من که سختگیرم پس داده بهت پیشنهاد میکنم توی رنج ۱۵۰ تومن ۲۱۰۱ بگیری که فکر میکنم برندش هم جم‌تک باشه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by aliprince; 30-12-2017 at 17:25.

10. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    فرق tdlte و lte معمولی چیه؟
    هر کدوم چه برتری دارن؟
    از نظر قیمت مودم
    قیمت بسته
    و...
    Last edited by hamidzaeri; 30-12-2017 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان این i60 از کجا میشه فهمید به fd وصله یا td?
    من i40 , 2101 , 5142
    داشتم
    به جز یک بار که رو ۵۱۴۲ با سیم معمولی موقع دانلود ریست میشد، این مشکل رو نداشتم
    بر اساس فرض ساپورت fd در مودم مسخره i60 من یه بسته یک گیگ با سیم معمولی خریدم اما هر ۵ ثانیه یه بار DC میشد...
    مگه قرار نبود این مودم FD هم ساپورت کنه؟
    با این وضع چه مزیتی داره i60? رنج وایرلس کمتر ، دیر وصل شدن وای فای ، عدم ساپورت ۴.۵ !!!! هنر کرده ایرانسل واقعا!
    پ.ن این مودم جای دو سیم نداره! نوشتم که دوستان اشنباه نکنن

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مقایسه کلی بین مودم dt350 و i60 برای دوستانی که قصد انتخاب دارند:
    من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
    در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر بود تا امروز که از حالت auto در آوردم و روی تی دی ثابتش کردم،فعلا بهتر شده.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
    ضمنا دوستان دیگه که i60 رو استفاده می کنند با مشکل سرعت آپلود مواجه شدید و راه حلی دارید یا نه؟

15. این کاربر از Reza7857 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مقایسه کلی بین مودم dt350 و i60 برای دوستانی که قصد انتخاب دارند:
    من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
    در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند. البته i60 نوسان و پرش آنتنش بیشتر بود تا امروز که از حالت auto در آوردم و روی تی دی ثابتش کردم،فعلا بهتر شده.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
    ضمنا دوستان دیگه که i60 رو استفاده می کنند با مشکل سرعت آپلود مواجه شدید و راه حلی دارید یا نه؟
    تست میکنم بهت خبر میدم
    اما من با ۲۱۰۱ که مشابه مودمقبلی شما بود ۳/۳ انتن داشتم و با این ۳/۵ یا خیلی کم ۴/۵
    تو تنظیمات فقط ۲-۳-۴ جی هست
    شما کجاtd پیدا کردی که منم تنظیم کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •