تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 752 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547587637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا رضا ازت سوال داشتم نظرت در باره ی این هدفون ها چیه
    چشم تا جایی که بلد باشم
    panasonic rp-hje300k
    اصلآ با جنس صدای این برند آشنا نیستم و مدل خاص که بماند
    akg k315
    به عنوان یک Earbud گزینه انتخابی خوبی نمی تونه باشه بیس ضعیف کمی از بیش از اونچه تصور می شه از مزایای این مدل کم می کنه
    sennheiser k271 ,omx181,hd201
    t-jays three earphone
    creative ep 830
    به جای 181 مدل 180 انتخاب بهتری می تونه باشه و 271 بیس فلت و کمی مید هارشی و های کمی ضعیف
    201 هم همون خصوصیات 217 رو داره ولی با این تفاوت که ورژن ضعیف تر از اون در همه چیز هست
    830 هم که نیازی به توضیح خاص نداره ولی بیس خیلی قوی و مید بسته و های ضعیف
    بعد اگه میشه در موردt-jays یه توضیحی بده که توی بازارهای جهانی جایگاهشون چطوری
    در مورد هدفون و برند مورد نظر شما اطلاع زیادی ندارم ولی جنس صدای این برند معمولآ با بیس قوی و مید با جزییات ولی های ضعیف ، هست
    به هر حال برند بسیار جوانی هست و محصولات اون با توجه به تجربه کمی که داشته بسیار موفق بودند و اگر به همین روند ادامه بده چند سال آینده مطمئنن محوصلات بسیار حرفه ای تری از این برند شاهد خواهیم بود که جدای از کیفیت ساخت و قیمت بسیار ارزانی هم خواهند داشت و یکی از مزایای این برند سوئدی تلاش در بدست آوردن بازار آماتوری از چنگال تیز بزرگانی هست که سالهای سال تجربه ساخت و طراحی مدلهای موفقی رو داشته اند
    خوشحال هستم که مدلهایی از این برند موجود هست ولی متاسفانه به شخصه تست نکردم تا بتونم نظر دقیق و واقعی تر از این بدم و امیداوارم همین برای شما کافی بوده باشه

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahid_lol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

دوستان فقط همین مدل رو تو این رنج که میکروفون داشته باشه به عنوان بهترین پیشتهاد میکنید؟ برم بخرم دیگه؟
    دوستان لطف میکنید پاسخ منم بدید

یه هدفون in-ear تا حدود 40 تومن با میکروفون میخوام، با این مشخصات فقط 630i رو پیدا کردم

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رضا جان قرار هست از اون ور برام بیارن واسه همین مشکلی از بابت اصل بودنش ندارم.

در مورد سبک من بیشتر کلاسیک و POP گوش میدم و در بعضی مواقع Metal .

من به شدت رو تفکیک صدا و دلنشین بودن صدا تأکید دارم و خیلی دلم میخواد رو db های بالا افت کیفیت نداشته باشه
    این مدلها رو یه نگاهی بکنید:
    MDR-EX1000 همین جا قابل تهیه هست و اگه اشتباه نکنم کمتر از 600 تومن
    SE535 باید سفارش بدید به نظرم تنها ایرادش Soundstage محدودش هست برای کلاسیک
    Westone 4R بیسش کمی قوی هست و گزینه خوبی برای کلاسیک می تونه باشه
    Audeo Phonak PFE232 که خیلی دوست دارم صداش رو بشنوم (:

نیازی به توضیح شاید برای شما نباشه اما برای کسانی که زیاد دقت نکردند:
    سبک های حرفه ای موسیقی توسط هدفون به صورت کامل باز پخش نخواهند شد چون هدفون ابزاری بسیار محدودتر از آنچه تصور می کنید هست

شما هم موفق باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یه ایرفن تو رنج 100-150 برای سبک راک و متال میخوام.بیسش مهمه.لطفا راهنمایی کنید.ا

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

چاره ای برای افزایش ایزولاسیون ie8 سراغ دارید ؟

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بودجه شما تقریبآ وسط دو مدل مناسب هست:
    1. IE7
    2. Klipsch S4

برای سفارش IE7 با نمایندگی جدید سنهایزر (نامداران - سایتشون هم به همین نام هست) صحبت کنید
    برای خرید S4 هم تشریف ببرید بازار حتمآ موجود هست و اغلب اصل هم هستند

این بودجه برای خرید از خارج با توجه به هزینه ای بسیار زیاد وارد کننده ها اصلآ مناسب نیست چون تقریبآ 100 تومنش می شه سود وارد کننده و بقیه می شه هدفون حالا به نظر شما بصرفه هست؟

شما هم موفق باشید.
    --------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
    آقا رضا من این مدلهای seenhieser رو نگاه کردم.به نظر شما ارزش داره بیشتر هزینه کنم
    مدل ie8 رو بگیرم؟یعنی یه تفاوت خوبیو نشون میده؟بعد اینکه من چندتا از پستای بچه ها رو
    خوندم بعضیا گفتن واسه صدای خوبو با کیفیت احتیاج به player(پخش موسیقی) هست.من
    هدفون میخوام با گوشی آهنگ گوش بدم مدلشم galaxy s2 هست.یعنی این جواب نمیده باید
    player هم بگیری؟خیلی ظلمه اگه با این گوشی نشه گوش داد با کیفیت پلیر.خواهشا راهنمایی
    کنید.ممنون.

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود بر آقا رضا چشم و چراغ این تاپیک
    و با سپاس از به اشتراک گذاشتن اطلاعات ارزشمندشون.
    از جواب هاتون تا اینجا اینگونه تصمیم گرفتم که یه های اند داینامیک بخرم و به احتمال قوی ex1000 یا ie8
    و یه های اند بالانس آرماتور که به دلیل اینکه مولتی رو از راه دور میخوام سفارش بدم و خودم نمیتونم تست و انتخاب کنم باز هم مزاحم شما باید شد.
    اولا تنها مولتی درایو موجود در ایران ,طبق اطلاع حضرت عالی ,همون یه دونه لوجیتک هست یا از بین برندهایی که من عرض کردم ؛شما فرمودید که تنها این یه دونه هست؟
    دوما به نظر شما بهترین مولتی درایو های اند که بهترین موزیکالیتی و شفافیت همراه با نرمی صدا را داشته باشد کدامها هستند.لطفا چند انتخاب اولتان را به ترتیب و با کمی توضیح راجع به صدای هر کدوم نام ببرید.
    من خودم بیشتر نظرم روی 535 و um3x است ولی تمام فکر و ذکرم ue pro و es5 کاستوم و واقعا انتخاب کار سختی هست.موندم 5-6 درایو با 3 درایو واقعا چقدر تفاوت داره؟ وستون4 حدود 500 یورو و UE 18 pro حدود 1350 یورو واقعا صداشون هم به اندازه قیمتشون تفاوت داره ؟یا اینکه کسی که به دنبال موزیکالیتی هست واقعا نباید دنبال in ear monitor بره؟این اختلاف قیمت آیا روی موزیکالیتی هم تاثیر میذاره یا فقط مولفه های لازم برای مونیتورینگ رو بالا میبره؟ با توجه به دردسر کاستوم آیا اگر 535 یا وستون یونیورسال رو انتخاب کنم و بی خیال 5-6 درایو های کاستوم بشم ؛ چیزهای زیادی رو از دست میدم؟؟خیلی تفاوت دارند؟

سوما من در یکی از ریویوها خوندم که صدای وستون 4 بسیار خشک و خشن و سرد و با تفکیک و شفافیت وحشتناک بالاست و برای مونیتور مناسب هست تا لذت ار موزیک و همچنین بیشتر از 1 ساعت نمیتوان به آن گوش داد.و 535 موزیکالیتی بسیار بالا و صدای
    گرم و گرد و بیس نرم و صدای فان تری داره و میتوان ساعتها موسیقی گوش داد.ولی به هیچ عنوان تفکیک و شفافیت و قابلیت بالای مونیتورینگ وستون 4 رو نداره.نظر شما چیست؟
    و چهارما و در آخر دو گزینه اصلی برای من که دنبال صدای فان و نرم و گرد و گرم و شفاف هستم:
    um3x و se535.
    اینجاست که دیگه مغز آدم جوش میاره.وستون های um ساخت آمریکا و تماما ساخت دست با تفکیک و نرمی صدای فوق العاده است.از بین این دو انتخاب شما چیست و چرا؟
    بحث آمپ هم طبق توصیه شما برای بعد از انتخاب ایرفون میگذاریم.
    با سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    برای گوش دادن به موسیقی (پاپ راک رپ) تماشای فیلم با ایفون و ایپاد یه ایرفون با صدای شفاف می خام قیمت هم به دلار تا ۱۵۰ دلار از خارج می خام تهیه کنم و محدودیتی در برند ندارم فقط می خام بهترین باشه
    ممنون می شم سریع تر راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا قیمت ie8 چنده الان؟fake هم داره؟high copy ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

چاره ای برای افزایش ایزولاسیون ie8 سراغ دارید ؟
    اگه با هیچ کدوم از سیلیکون های داخل بسته به نتیجه مطلوب نمیرسی میتونی مدل های کاستم از خارج بخری.

به تاپیک پیوست خورده قیمت وراجعه کنید.
    هم دارهfake ؟high copy ؟
    فارسی را پاس بداریم عبارت درست به شکل زیر هست:

یا اصلا اصل هم داره؟

13. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •