ممنون از لینکی که دادین
بله اونجا هم در خدمتتتون هستیم
کلا گیرنده ها رو میشه دان گرید کرد و برگردوند به ورژن های قبلی یا نه مثه کنسول های بازی و بعضی دیگه از وسایل الکترونیکی دردسر داره برگردوندنش ؟؟
ممنون از لینکی که دادین
بله اونجا هم در خدمتتتون هستیم
کلا گیرنده ها رو میشه دان گرید کرد و برگردوند به ورژن های قبلی یا نه مثه کنسول های بازی و بعضی دیگه از وسایل الکترونیکی دردسر داره برگردوندنش ؟؟
نمی دونم والا!
ولی فایل های آپدیت قبلیش هم توی سایت سما هست! ازشون یه سوال بکنید(تلفنی) که می شه با استفاده از آپدیت های قبلی داون گرید کرد و یا این که به طور کلی فیرم ور جدید می خواد!؟
بله به ورژن قبلی داون کردم ، دوباره رنگش به حالت اول برگشت ، به نظرم از لحاظ نور خوب شده بود ولی رنگش یه مقدار بیش از حد شدید شده بود واسه همین ترجیح دادم برگردونم به حال قبل
باید زنگ بزنیم به شرکت اعتراض کنیم!
خودشون که فروشنده ای بیش نیستند! حداقل به چینی ها اعلام کنن
منم پیشنهاد amirkhan رو دارم و به نظرم 353 یا 232 بگیر که playerشون هم full hd باشه .
ولی یه چیزو به صحبتهای amirkhan اضافه میکنم و اون اینکه مدل 333 جدید نیومده و مدلهای 343 و 353 از اون جدیدترن .
یکی از مزایای گیرنده های ایکس ویژن اینه که سایت رسمی داره و راحت به آپدیت دستگاهاشون دسترسی داری و به مشکلاتت رسیدگی میکنن و برای حلش زود به زود آپدیت ارائه میدن .
سلام
یه گیرنده میخوام بگیرم که قدرت گیرندگی وسرعت تعویض کانال بالایی داشته باشه،و یه پلیره معمولی که فرمتهای اصلی رو پخش کنه . یکی از دوستان دنای 327 نیو رو معرفی کرد و گفت سی پیو 630 داره اما وقتی پیش فروشنده رفتم گفت خوب نیست و یه چیز دیگه بگیر و خودش تک ویژن رو پیشنهاد داد . پیش یه فروشنده دیگه رفتم اونم گفت 327 خوب نیست و مکسیدر بگیر که بهترینه و سی پی یو 700 داره . خودم تو محل کارم از یکی از مدلهای قدیمی تر دنای استفاده میکنم که پلیرش خوبه ولی سرعت تعویض کانال خیلی زیاده و برد کنترلش هم کمه و باید حتما جلوش بگیری. خلاصه راهنمایی کنید![]()
قدرت سیپیو هر دو مدل یکیه
شعر گفتن
من با هر دوتاش کار کردم عمرا سرعتشون بالاتر از مدلهای قبلی باشه
عدد سیپیو رو برای فروش بیشتر به دروغ بالاتر میزنن روی جعبه
Last edited by حساام; 25-04-2013 at 15:57.
یه سوال.
دوستانی که X.Vision 353 دارند، آیا گزینه ای واسه فعال کردن تقویت کننده هست که دیگه نیاز به تقویت کننده آنتن نباشه؟
با سلام
از کجا میشه ایسترو خرید؟
من هم میخواستم ایستر بخرم ولی دوستان گفتند که فعلا مثل اینکه وارد نمیشه. توی فروشگاه سایتشون هم موجود نبود. به همین دلیل X.Vision 353 گرفتم که فردا دستم میرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)