تسکر فراوان.
فقط اگر امکانش هست قسمت saw the outlines of a final package رو هم ترجمه کنید.
تسکر فراوان.
فقط اگر امکانش هست قسمت saw the outlines of a final package رو هم ترجمه کنید.
ظاهرا میگه : کلیات یک بسته(پکیج) ی نهایی رو پیش بینی کردند(می بینند)
سلام.
در ارتباط با ترجمه متون زیر کمک میخواستم. لطفا و درصورت امکان اگر جایی مشکل داره درست کنید. ( اون قسمت هایی که بولد کردم رو کلا ترجمه نکردم. )
البته نمیدونم شاید کلا ترجمه از ریشه مشکل داشته باشه
International law is an extra system on top of the state systems. it presupposes state law. and could not exist without it., becuase international law can only be enforced if states are prepared to put it into effect. but it serves a different community.
حقوق بین الملل یک __________ در راس سیستم های دولتی میباشد. ___________________________ و بدون آن نمیتواند وجود داشته باشد.
زیرا حقوق بین الملل فقط درصورتی میتواند اعمال شود که دولت ها آمده اجرای آن باشند. ___________________________ .
the international law is about relations between independent states. it treats them as equals , whatever their population, wealth and power, so that in international law Barbados is on level with Japan..
حقوق بین الملل درباره روابط میان دولت های مستقل است و با آنها بطور یکسانی برخورد میکند. هرقدر جمعیت ، ثروت و قدرتشان زیاد باشد. ( این زیاد باشد رو خودم اضافه کردم) بطوریکه در حقوق بین الملل باربدوس همسطح کشور ژاپن است.
سپاسگذارم.
Last edited by Dark Sector; 31-10-2014 at 01:55.
سیستم اضافه
آن قانون دولتی را از پیش درنظر میگیرد
ولی در اجتماع متفاوتی کاربرد دارد. (یعنی متفاوت از اجتماع یک ملت؛ وهمچون جامعه ملل)
سلام و تشکر بابت راهنمایی
International law consists of several elements. Again all of them aim at stability in international life and the encouragement of trade
ببخشید کلمه international life در متن بالا به چه معنی هست ؟
Leonard Cohen - Dance Me To The End of Love lyrics:
...
Dance me through the panic till I'm gathered safely in
...
gather in = ?
In particular, the Bit Error Rate (BER) of an SSD climbs as it receives more writes.
من تمام کلماتش رو بلدم اما نیمفهمم چی میگه .![]()
![]()
داره میگه در این مورد BER با افزایش تعداد رایت هایی که رو حافظه SSD میشه، زیاد تر میشه
اینجا climbs به معنای افزایش هست درسته؟it receives more writes چی؟ receives چه معنا دارع؟
همون معنی دریافت. رسیو مور رایت یعنی تعداد بیشتری رایت روش انجام بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)