جالبه. در این لحظه (دو و نیم شب) دانلود به ۴۱۰ رسیده. خوبه و امیدوارم اینقدر بمونه!
جالبه. در این لحظه (دو و نیم شب) دانلود به ۴۱۰ رسیده. خوبه و امیدوارم اینقدر بمونه!
میشه دو تا سپید تست یکی از داخل و یکی از خارج بزارید و بفرمایید UP/Down Stream رو چند بستن و سرویس تو چی هست، چون اینجا همه نامحدود اند یکم در مورد کیفیت محدود مخابرات توضیح بدید قطعا مفید خواهد بود.
منظورم ۴۱۰ kbps بود.
با ۵۱۲ به طور متوسط حدود ۶۰ تا دانلود دارم. البته در حال حاضر!
امروز میان برای راه اندازی از مخابرات ( config modem) بعد 2 ماه و نیم الافی!
دیشب هم dsl روشن شد
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 13.8 26.1 Attenuation (dB) 51.0 30.3
این وضعیت بده؟
وصل شد میام اینجا یه test میزارم
زیاد جالب نیست . آپ استریم و دان استریم روی چند هست ؟
فاصلتون با مرکز کمی زیاده ولی تا 4 مگ رو جواب میده .
این اپراتورهای مخابرات همشون بلانسبت دروغ میگن! ...میگم آقا من 1 مگ دارم ولی سرعت دانلودم 30 کیلوبایته اصلا زیاد نشده ....همون سرویس 256 که داشتم...الکی میگه مشکل سراسریه مشکل شبکه داریم....میگم من تو یه فروم فارسی ( همینجا) عضوم که
کاربراش ا زمخابرات 1 مگ دارن میان از سایت اسپید تست میزارن سرعت دانلودشون 120 کیلوبایته بعد میگه اسپید تست که به کیلوبایت نشون نمیده! گفتم رجیستر کنی بری تو ستینگ میتونی تنظیمات نتیجه رو بزاری روی کیلوبایت ...خلاصه همش میپیچونن....بعد آخرش که
قانع میشه..میگه من که کامپیوترم قعطه کاری نمیتونم بکنم...شنبه زنگ بزن...گفتم باشه مرسی ولی من تا حالا خیلی زنگ زدم تا حالا کار ی نکردید!! ماهی 40 تومن پول 1 مگ میگیرن با سرعت دانلود 30 کیلوبایت![]()
سلام من 256 مرکز ابوذر دارم از دیشب تبدیل به دایل آپ شده سرعت داغون برای شما چطوره؟؟؟
![]()
جناب love king کجا سرعت همه بالاتر از 30 همه مشکل دارن فقط با IDM سرعت واقعی میده .............
یک جا بگید بریم از مخابرات شکایت کنیم ؟
دیگه حالم داره از این سرویس های اشغال مخابرات به هم میخوره مسخره ها سرعت یه مگ 20 کیلوبایت دزدی تا این حد ؟ داتک هم نامحدود میده قیمتشم خوبه خاک بر سر مخابرات
چرا یه مدته انقدر مخابرات مزخرف شده؟! الان گوگل بزور باز میشه!! نوسان سرعت خیلی زیاده سرعت اصلا خوب نیست یه مکالمه اسکایپ درست نمی تونیم بکنیم با اینکه 512ه سرویسمون، اصلا اینا بخوره تو سرش وب پیج هم می خواد باز کنه جون آدم رو به لبش میرسونه، با س*اک*س هم باز یه سری سایتا باز نمی شن! اصلا کلا خیلی داغونه. می خوام برم سرعتم رو 256 کنم فکر نکنم اینا چیزی رو درست کنن، یه ماه پیش گفتن مشکل سراسریه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)