ممنون دوست عزیز از جواب کاملی که دادید
مدل لپتابی که نوشتم برای بازی چطوره ؟ pavilion dv6 3180: intel i5 , ati 5650
این مشکلی که هست پس دلیلش چیه؟
5) این کارو خودم می تونم انجام بدم ؟
ممنون دوست عزیز از جواب کاملی که دادید
مدل لپتابی که نوشتم برای بازی چطوره ؟ pavilion dv6 3180: intel i5 , ati 5650
این مشکلی که هست پس دلیلش چیه؟
5) این کارو خودم می تونم انجام بدم ؟
Last edited by khabgard7; 04-03-2011 at 12:28.
یه مشکل یا همچین چیزی .
وقتی لب تاب رو روشن میکنم اگه گوشی به وسیله کابل به لب تاب وصل باشه لب تاب تو صفحه اول میمونه و بوت نمیشه اما گوشی رو جدا میکنم از کابل بالا میاد! دلیلش چیه؟
این مشکل خاصی نیست یا بهتر بگم اصلاً مشکل نیست به دلیل این که گوشیت می ره به حالت ذخیزه انبوه برای شناسایی درایو این جوری می شه برای بعضی گوشی ها مخصوصاً اگه سامسونگ باشه. سعی کن بعد از بوت کابل رو بزنی.
موفق باشی.
دوستان جواب این سوال را نمیدونین ؟!
سلام لپ تاپ من یه مدت صدای بدی میده که قبلا نمیداد ئ توی سایت لپتاپم خوندم میگه compressed air باید بخری لنتاشو تمیز کنی کسی میدونه اینو اینجا میفروشن یا نه (هر جا پرسیدم نداشتن)
سلام دوست من
شدنی بودن این کار شدنی است اما باید تمام سیم کشی یا برد کیبردتان را بهم بریزید ، نمی ارزد و کار شما نیست
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
سلام
دوست من این نشان میدهد که سیستم نوت بوک شما برای شارژ باطری مشکل دارد حتما" چک بفرمایید که آیا بدون اتصال به شارژر چه مدت زمان باطری شما کار میکند و هم اینکه برای طول عمر بیشتر باطری بهتر است هر از چند گاهی فقط از باطری استفاده کنید.
سلام دوست خوبم
اول برای آندسته از دوستان یک این قسمت را میخوانند توضیح بدم که:
بعضی از نوت بوک ها و لپ تاپ ها دارای 2 پردازشگر گرافیگ جدا از هم هستند
1-پردازشگر داخی چیپ برای کارهای عمومی و مصرف کمتر انرژی مثلا برای نوت بوک این دوستمان حالت stamina
2- پردازشگر اکسترنال برای کارهای گرافیکی قوی و برای نوت بوک این دوستمان حالت Speed
که میتوان با یک دکمه حالتهای مختلف را تنظیم کرد اما توجه کنید که سیستم عامل فقط یک سیستم گرافیک را به رسمیت میشناسد پس برای تعویض چیپ گرافیک باید سیستم ریستارت شود اما در سیستم Sony نرم افزاری تهیه شده که میتوانید در حین کار نیز این تغیر را ایجاد کنید.
حال بپردازیم به سوال شما
اینکه پردازشگر داخلی شما کار میکند و پردازشگر گرافیک اکسترنال کار نمیکند میتواند از عوامل زیر باشد که به ترتیب اهمیت و رخداد برایتان ذکر میکنم:
1- بایوس و نرم افزار مانند سیستم عامل و درایورها
2- چیپ گرافیک اکسترنال یا برد آن
3- پل شمالی
خوب بهتر است سیستم را به گارانتی ببرید و یا به یک مرکز تعمیرات تخصصی اما به این نکته توجه کنید که قبل از آن سیستم نرم افزارتان چک کنید اگر ایراد نداشت حتما به متخصص مراجعه نمایید.
سلام
شما ننوشته اید که چه صدایی ؟ با این اوصاف کمپرسور باد را همه جا میفروشند و فقط جهت تمیز کردن گرد و خاک به شما توصیه شده است . میتوانید حتی از کمپرسور پنچرگیری در محلتان نیز بهره ببرید بدون آنکه پولی خرج کنید.فکر نمیکنم برای شما کار ساز باشد . عموما قطعاتی که به صدا می افتند در حالی که سیستم کار میکند فن خنک کننده است . بهتر است به یک مرکز تعمیرات مراجعه کنید زیرا اگر اشتباهی در باز و بسته کردن و جا گذاری پیچها کنید که ساده ترین قسمت است میتوانید به سیستمتان آسیب جدی وارد نمایید.
دوست عزیز
بهتر این است که برای خرید مدل خاص برای بازی شما بیشتر به کارت گرافیک دقت کنید و سرعت CPU و هم نوع صفحه نمایشگر . توجه کنید که برای خرید لپ تاپ 60 % قیافه ظاهری برای افراد مهم است و این یک چیز صلیقه ای است هیچکس نمیتواند به شما پیشنهاد دهد . به سایت مادر نوت بوک ها مراجعه کنید و اطلاعات هر مدل را به دقت مطالعه کنید.
تا آنجا که یادم میاید سیستم شما مشکلی نداشت فقط شما در چند سایت مطالبی خوانده بودید که کمی ترسیده بودید . اینطور نیست ؟ منظورتان از اینکه خودم میتوانم را نفهمیدم؟
نه اونی که من میگم (Air Compressed) اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)