سلام.عیدت مبارک.سلام
من دو روز پیش یکم بازی کردم ... من فکر کنم روزی نیم ساعتی بخوام بعد از این بازی کنم
وحیدجان شما هم بازیتون رو ادامه بدین باید چیزای باشه که تا حالا پیدا نکردیم
بدرود
هستی باهم بزنیم بیاریمش پایین؟هرچی داره رو رو کنیم؟
سلام.عیدت مبارک.سلام
من دو روز پیش یکم بازی کردم ... من فکر کنم روزی نیم ساعتی بخوام بعد از این بازی کنم
وحیدجان شما هم بازیتون رو ادامه بدین باید چیزای باشه که تا حالا پیدا نکردیم
بدرود
هستی باهم بزنیم بیاریمش پایین؟هرچی داره رو رو کنیم؟
اگه اسپم نباشه
شما لطف کن وبگو کجا سرچ کنیم چون من ورژن اصلی بازی رو دارم![]()
اين شعر و برا خودم كه نخوندم گفتم كه بايد گنج ببري تا رنج ميسر شود (( حالا برعكسش قشنگتره)) برو بگرد پيدا كن مگه من نوكرتم ؟!?
من ps1 بازی میکنم
ps2 چقدر بهتر از قبلی هست؟
گرافیک و...
خیلیا از این حرفا گفتن بگرد پیدا میشه من دارم...............میدونیم نداری.ما گرگه بارون دیده ایم عزیز دل برادر
ببینین دوستان این بازی شهر داره واین ورژنی که من دارم فکر کنم اصلیه چون سیوایی که تو این تایپیک دان کردم هیچ کدوم واسش لود نشد
ورزن اصلی وپاکت استیشن واز دواجو بچه دار شدن راه های اصلی به شهر رفتنه وسلام این ورزن مسخره ناقصم -- شده اینجوریه که شهر نمیره خیا لتون تخت شهر که رفتم راهاشو با عکسشو میزارم بعد از عید قضیه پاکت استیشن![]()
سلام به همه.من نسخه ی PC این بازی رو دارم (Harvestmoon:Back to Nature) یعنی فایل exe.کسی میدونه save های بازی تو چه folder ای ذخیره می شه؟اگه بخوام ویندوز عوض کنم چه جوری save ها رو نگه دارم؟ فولدر savedata در محل نصب بازی رو امتحان کردم ولی save ها بر نگشت.کسی می دونه؟
سلام .من نسخه ی PC این بازی رو دارم (Harvestmoon:Back to Nature) یعنی فایل exe.شما میدونی save های بازی تو چه folder ای ذخیره می شه؟اگه بخوام ویندوز عوض کنم چه جوری save ها رو نگه دارم؟ فولدر savedata در محل نصب بازی رو امتحان کردم ولی save ها بر نگشت.
اولا لطف کنید دوبار پست ندید دوما کدوم شبیه سازو استفاده میکنید؟
یا بهتر بگم مال شرکت دلفینو دارید؟![]()
آره شرکت دلفین نسخه ی PS 1 رو واسه PC درست کرده گویا. می خوام ببینم اگه ویندوز عوض کنم چه جوری می شه save ها رو برگردونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)