تام فورد یه مقدار خنکتر و تلختر هست ولی راستش خود من و خانومم وتیور شوپارد رو بیشتر میپسندیم
تام فورد یه مقدار خنکتر و تلختر هست ولی راستش خود من و خانومم وتیور شوپارد رو بیشتر میپسندیم
Last edited by moli_ahmad; 14-03-2012 at 12:22.
راستی دوستان توصیه میکنم حتما از جای مطمعن خرید کنید چون واقعا جنس تقلبی زیاده من ورساچه کریستال نویر رو دیدم واقعا بوی شبیه و غیر قابل تشخیص جالب اینجاست که مدل تقلبی درب شیشه ایش ظریفتر و شفافتر بود یکمتام فورد هم که مو نمیزد 25 تومن بودذ گری وتیور تازه اینا تقلبی هست بین اصل و تقلبی یه گروه تحت لیسانس شرکت اصلی هم هست که کیفیت مناسبتری دارن اما جای جنس اصلی و با همون قیمت قالب میکنن
خب امروز loewe 7 رو تست گرفتم.اینقدر ملایمه که باید به زور بوش رو بفهمی.بویه کندور میده.یا به عبارتی جوشونده اسطوقدوس+فلفل+یکمی هم بویه سیب قرمز که یه حالت بخور مانند هم داره
قیمت 120 تومن.اصلا نمیارزه.البته اینم گرون فروشه.
آزارو انیکس هم تست گرفتم.بویه تند نعنا+هل.دقیقا بویه رویال از شرکت رساسی رو میده.پارسال این موقع
یکی هدیه گرفته بودم که همشو زدم تو هوا
دانهیل قهوه ای هم باز بو کردم.بازم بو صابون میداد.ولی صابون خوشبو.فکر نمیکنم موندگار هم باشه.![]()
Last edited by cyber861; 14-03-2012 at 13:10.
من قیمت گرفتم 80 تومن
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
علی جان فارنهایت 200 میل رو میداد 240 تومن خوبه یا نه؟
یا خدا ا ا ا ا !چه خبر بوده؟اگه اصل باشه تا 200 اینا میارزه ولی واقعا من اینی که خریدم به نظرم اصله ولی
نمیدونم چرا پخش بوش تعطیله.به خاطر همین اصلا دیگه به کسی پیشنهادش نیمکنم.خودم اگه میدونستم
ایجوره میرفتم یه اشانتیونش رو مثله آقا جهان میگرفتم.
البته شاید اینی که شما دیدید سری قدیم باشه.چون سری جدید من 200 میل ندیدم.
Last edited by cyber861; 14-03-2012 at 14:30.
[QUOTE=dxcess;6903655]من سمپل هام رو اکثرا از انور آب گرفتم...البته بیشترش رو یکی از اشنایان که علاقه مند به عطر هستند برام میارن...
بعضیش مجانی بوده...و بعضیش هم پولی....
اگه عطر فیک با کیفیت خوب میخواین و مفت یه مغازه تو پاساژ بعثت تجریش هست همه مدل داره.15 تومن.میگه خودم پخش میکردم با چک.گفتم خودم تک فروشی کنم پول نقد دستم بیاد.همینا رو دوست کردم تو بانه 23 قیمت کرده.
بهترین های مردونش وی آی پی 212(که تمام کرده) و وان میلیون.تو زنونه هاشم بهترینش اتیتیود آرمانی هستش.اگه فیک خوب میخواین اینجا قیمتاش مفته.
Last edited by nadermatin; 16-03-2012 at 13:32.
moli_ahmad
100 بود فکر کنم چون 580 میگفت
آره حتما 100 میل بوده ولی خیلی گرون میده من اینجا قیمت دارم 440.
اساتید گلِ عاشق بوی گل و گلاب
چندتا سؤال:
کدوم سایت اینترنتی رو برای خرید اینترنتی ادکلن اصل معرفی می کنین ؟
من خودم نظرم رو سایت "چاره" است ، نظر دوستان چیه ؟
و آیا قیمت هاش نزدیک به واقعیت بازاره ، بالاتره یا پایین تره ؟ خلاصه چجوریاس !؟
و دوم برای خرید حضوری
من مشهدم
میخواستم بدونم اگه کسی اطلاعی داره که اینجا از چه فروشگاهی میشه اصل و با قیمت خوب خرید ، معرفی بکنه
ممنون
داداش تو مشهد اصلا نمیشه اعتماد کرد . فقط طبقه اول کیان سنتر یه مغازه هست بهش میخوره کاراش اصل باشه . دیگه جایی ندیدم . از نت بگیری مطمئن تره .
از چاره خواستی خرید کنی بزن پرداخت در محل . خیلی دیر میفرستتن اگه اول پول رو بدی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)