ممنون که جواب دادین، یه سوال دیگه، برای روز معرفی باس دوباره موهارو با نمره 4 کوتاه بکنیم؟
ممنون که جواب دادین، یه سوال دیگه، برای روز معرفی باس دوباره موهارو با نمره 4 کوتاه بکنیم؟
پادگان شهید هاشمی نیشابورمختص سربازان امریه هست.والسلام
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
اگه آموزشیتون را رفتید و افسر هستید دیگه نیازی به زدن موهاتون با نمره4نیست.فقط موه را کوتاه کنید.اگه آموزشی میخواید برید بهتر خودتون موهاتونو کوتاه کنید چون پادگان با یه موزر موهای همه را میزنه .واسه تمیزی و رعایت بهداشت بهتره خودتون موهاتونو کوتاه کنید.والسلام
سلام
جان ؟!!
برادر این رو از کجا در آوردی الان ؟
من دارم اونجا خدمت میکنم اوکی ؟
اینی که شما میگی نه از قدیم بوده نه هست
عجب .....
ای خدا منظورم واسه دوره آموزشی بود نه اینکه بخوای خدمت کنی .کسی که امریه داره تو پادگان خدمت نمیکنه فقط دوره آموزشی را میبینه.والسلام
نه به هیچ وجه این کار را انجام ندهید ، اگر جزو شرایط پادگان بود ، این کار را بعدا انجام میدهید ، اما قبل از حضور در پادگان به موهای خود دست نزنید و یا به قول دوستمان آنها را در حد معقولی کوتاه نگه دارید .![]()
Last edited by mojtaba_2006; 27-10-2011 at 16:39.
لطفا اطلاعات اشتباه ندین...من اعزامی 1 شهریور بودم...اونجا 4تا گردان داره که فقط یکیش واسه امریه هاست و بقیه اش سربازان سپاه هستن....لباس ها هم با هم فرق میکنه...
Last edited by Ezel; 29-10-2011 at 13:57. دليل: حذف شعار
سلام
زمان مشمولیتم من تونستم معافیت موقت بگیرم،الان در حال تحصیل هستم اما هنوز معافیت موقتم و بهم معافیت تحصیلی نمیدن.معافیت موقت هم تا اسفند اعتبار داره.بگم گفتن که تا اون زمان معاف موقتی،و بعدش دوباره باید کمسیون بری و وضعیتت مشخص بشه.اگه تشخیص دادن معافیت تحصیلی میگیری.
خواستم بدونم که :اگر در اون کمسیون من سالم شناخته بشم،امکانش هست که دیگه اجازه ی تحصیل بهم ندن،و وسط ترم درسیم،من مجبور بشم برم سربازی؟
دوست من عذر میخوام که اطلاعات غلط دادم.اما من تا انجایی که اطلاع داشتم را گفتم.در ضمن کار خوبی نکردید که به بچه های امریه ای متلک انداختید.همه سربازن حالا چه بالباس شخصی چه بالباس نظامی.البته خودم تو پادگان خدمت کردم یه دفعه نگید چون طرف امریه ایه داره از بچه های امریه ای دفاع میکنه.والسلام
شنبه میخوام برم یگان خدمتی (سپاه) و یه سوال داشتم آیا پیراهن باید روی شلوار باشه یا خیر ؟
ممنون میشم جواب بدید
من آموزشی رو 4 سال پیش دیدم و اینجور چیزا یادم نیست![]()
Last edited by spider_woman; 27-10-2011 at 18:56.
داداش تو این سرما شما باید یه کاپشن یا لباس کاموا تنت باشه پس مجبوری پیراهنت رو زیر شلوارت قرار بدی
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)