اینجا پهنای باند نا محدود هستش فکر کنم که فقط ایران هست روی پهنای باند حساس هستش
اینجا پهنای باند نا محدود هستش فکر کنم که فقط ایران هست روی پهنای باند حساس هستش
ای بنازم.... اینجا ما هر گیگ حدود 1/5 دلار ( دلار 3400 تمن ) میخریم.. یعنی هر گیگ 5500 ... اگه بخوایم اینترنت مثل شما داشته باشیم ماهانه چیزی حدود 5 میلیون تمن آب میخورهاینجا شرکت خوب ( غیر از مخابرات ) 2 مگابیت نامحدود رو حدود 400 هزار تمن میندازه به مردم...
ما بخوایم دانلود کنیم باید عین عبدلذلیل صبر کنیم تا ساعت 2 نصفه شب اون وقت فایلمون رو با سرعت 50 کیلو بایت بدانلودیم
![]()
Last edited by arashsard; 03-04-2013 at 11:17.
سلام
دوست عزيزم ميشه بگيد كجا چه شركتي با ماهانه 5ميليون تومان ميشه يه اينترنت درست حسابي مثل خارج تهيه كرد ؟
(من دنبالش هم رفتم نشد البته براي خودم نه براي يه آپارتمان)
با این سرعت که نمیتونی پیدا کنی ولی شرکتای آی نت و پاسارگاد به مجتمع های مسکونی اینترنت خوب میدن... البته تهران... برای خودت تنها که نه... پیدا نمیکنی... الا اینترنت ماهواره ای...
آی نت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسارگاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arashsard; 03-04-2013 at 12:23.
ممنونم دوست عزيزم
براي خودم تنها نميخوام براي يه اپارتمان 6طبقه ميخواهم . البته خودم هم توي اون آپارتمان هستم . اينترنت ماهواره اي هكياش كه بي فايدس اورجينالش هم فوق العاده گرون و ثبات نداره و الان كه كه پورت v-p-n ها رو بستن ديگه تعطيل شده . قبلا استفاده كردم ماهواره اي ولي خوب نيست كيفيت نداره . دو طرفش خوبه كه مجوز ميخواد كه به ما نميدن و هزينش هم خيلي بالاست .
اينا هم اينترنت وايرلس هستن . يه بررسي بكنم ببينم چه جورين . بازم از راهنمايي تون ممنونم
آی نت ADSL به مجتمع میده ولی پاسارگاد کلا وایرلسه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2020مخابرات![]()
دوستان میگم از ساعت 12 ظهر تا 6 عصر سرعتتون پایین نمیاد؟
واسه من که افتضاح فقط سایت هایی که روی هاست های ایرانی قرار دارن باز میشه
سرعت جوری بود که روح آدمو فرسایش میکنه![]()
اینترنت در ایران خیلی ضعیف هست قبول دارم ولی باید ببینی چقدر پول آش میدی تا چقدر بخوری !
سوئد و پایتختش استکهلم مرفه ترین و بالاترین استاندارد امکانات شهری را داره و یرترین از این نظر در دنیا هستش .
ولی برای این که مرفه و با امکانات باشه ما (مردم سوئد و کلا کسانی که در سوئد کار می کنند از بچه 1 ساله تا مرد 90 ساله )باید 50% درآمد ماهیانه خود را بابت مالیات بدهند و من فکر نمی کنم که این رقم مالیات در ایران باشه .ولی باز همه مردم راضی هستند که این مقدار مالیت بدهند و در عوضش امکانات رایگان شهری داشته باشند .ئ اینجا فقط 1 جا اینترنت رایگان برای موبایل و لپ تاپ نداره اون هم قبر و خانه ابدی هستش
در ایران چقدر مالیات می دهید ؟
به نظر من که این سرعت اینترنت با مالیاتی که دولت میگیره معقول باشه .البته این نظر من هستش و در مورد درست و یا غلط بودن دوستان نظر می دهند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)