من پچ 1.4 رو دانلود ون صب کردم ام عجیبه که اول بازی ورژن زو میزنه 1.3. من قیلش هم 1.3 رو نداشتم از همین دانلودها هم دان کردم.جریان چیه؟
من پچ 1.4 رو دانلود ون صب کردم ام عجیبه که اول بازی ورژن زو میزنه 1.3. من قیلش هم 1.3 رو نداشتم از همین دانلودها هم دان کردم.جریان چیه؟
سلام،
اين لينك پچ هاي xbox تو سايت pes-patch.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این پچی که سایت دانلودها گذاشته و نوشته پچ 1.4 ؛ یه وقت پچ 1.3 نباشه..!!؟؟
من پچ 1.3 رو دارم حجمش 470 مگ هست، حجم پچ سایت دانلودها 489.
این دوستمون که میگه بعد نصب تو بازی نوشته 1.3
کنار 1.3 می نویسه data Pack2 . یعنی بسته شماره 2
یه راه دیگه هم داری ،اگه تو سایت pes-patch بری و تغییراتی که بعد از نصب باید اعمال یشه رو ببینی می تونی بفهمی که پچت تغییری تو بازی داده یا نه .
Last edited by حامدمایا; 27-01-2011 at 11:26.
کنار 1.3 می نویسه data Pack2 . یعنی بسته شماره 2
یه راه دیگه هم داری ،اگه تو سایت pes-patch بری و تغییراتی که بعد از نصب باید اعمال یشه رو ببینی می تونی بفهمی که پچت تغییری تو بازی داده یا نه .
اینم لینک سایت
Last edited by حامدمایا; 27-01-2011 at 10:12.
دوستان سلام
احتیاج به کمک فوری دارم.
این بازی رو تازه نصب کردم ولی هروقت وارد بازی میشم بازیکنا با خودشون شروع به پاسکاری میکنن ، باید چیکار کنم.تو Training هم همینطوره و من فقط میتونم کرنر بزنم و از این کارا.اشکال از کحاست؟
من پچ 1.3 رو نصب کردم ورژنش 1.03 و Data pack 2 هم هست.
این پچ 1.4 که سایت دانلودها گذاشته احتمالاً همون پچ 1.3 هست.
حجم پچ 1.4 سایت پس ادیت بیشتر از پچی هست که سایت دانلودها گذاشته.
اگه کسی پچ 1.4 لینک مستقیم داره بذاره ما هم داناود کنیم.
ممنون
آقا راهی هست که بشه باهاش فیلمهای گلهایی که سیو شده رو به فرمت دیگه ای تبدیل کرد؟؟؟
اگه منظورتون پاس اول بازی هست اون یه چیز عادیه و برای همه اتفاق میفته .اگر هم خود بازیکن ها اتوماتیک بازی میکنن در موقع ترکیب چیدن گزینه ی coach mode رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه
نه نمیشهآقا راهی هست که بشه باهاش فیلمهای گلهایی که سیو شده رو به فرمت دیگه ای تبدیل کرد؟؟؟![]()
Last edited by R O O T; 27-01-2011 at 15:14.
سلام،
اين لينك دانلودشه تو سايت رسمي pesedit.com
اينم لينكش تو سايت pes-patch.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)