پشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!
فک کنم گوشیه تقلبی نباشه ولی بازم از استاد!(حامد خان)بپرس.
پشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!
آقا این X10 چیزی به اسم Hard Reset داره که بشه گوشی رو تو حالت خاموش با فشار دادن چند تا دکمه مستر ریست ش کرد؟ چیزی که من فقط تو سونی اریکسون دیدم که نیست
تو اینترنت گشتم یه چیزی پیدا کردم که گفته دکمه ها سمت چپ و راست رو نگه دار بعد دکمه پاور رو بزن و ول کن ولی هرچی میزن فقط گوشی روشن میشه
من خیلی از دوربینش راضی هستم.
تو روز عکس های جانانه ای میگیره فیلمبرداریشم عالیه
اما متاسفانه بزرگترین عیبش ضعیف یودن دوربین در شب هست.
به قول اسماعی زیاد خودتون رو درگیر این چیزا نکنید.گوشی که خریدید رو دریابیدپشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!
با ریست فکتوری چه مشکلی برطرف نشده که شما هارد ریست رو نیاز دارید؟آقا این X10 چیزی به اسم Hard Reset داره که بشه گوشی رو تو حالت خاموش با فشار دادن چند تا دکمه مستر ریست ش کرد؟ چیزی که من فقط تو سونی اریکسون دیدم که نیست
تو اینترنت گشتم یه چیزی پیدا کردم که گفته دکمه ها سمت چپ و راست رو نگه دار بعد دکمه پاور رو بزن و ول کن ولی هرچی میزن فقط گوشی روشن میشه
فرض تو قطار يا نه جايي كه به كامپوتر دست رسي نداري و وحشتناك هم به گوشيت نياز داري و گوشيت هم دِد يا خاموش شده و روشن هم نميشه كه مطمئنم پيش مياد كه با مستر ريست درست ميشه تو اينجا هارد ريست خيلي راحت اين كار رو انجام ميدهبا ریست فکتوری چه مشکلی برطرف نشده که شما هارد ریست رو نیاز دارید؟
نميدونم درد سوني اريكسون چيه كه رو گوشي هاش اينو نميزاره تمام اسمارت فون ها با هر سيستم عاملي اينو دارن حتي گالاكسي ميني يا 5800
بچه ها یه بار دیگه رام را عوض کرد و دوباره 2.3.3 ریخت
هنوزم همونطوره
کسی چیزی به نظرش میرسه؟
حتما هارد ریست داره
فقط باید بگردی پیداش کنی
ادیت :
یافتمش خیلی ساده هست
نحوه هارد ریست کردن xperia x10 با دکمه های فیزیکی
About hard reset Xperia x10.
1. turn off the phone
2. Hold both right and left buttons (the ones right under the screen, dont know the name)
3. press power button, while still holding the others
Last edited by golmohammadi; 05-10-2011 at 20:57.
دوست عزیز به احتمال 90% کرنل گوشی مشکل داره.. یک کرنل مطمئن و ترجیحا رسمی بریزید.. من هم یک بار همچین مشکلی داشتم
برنامه ای برای خاموش کردن صفحه نمایش و لاک کردن گوشی:
Screen Off and Lock 1.9.11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو پیدا کرده بودم ولی هر چی میزنم جواب نمیده شما تست کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)