تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 1024 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547587637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چطورین؟
    چند روز پیش یه مشاوره اوردن مدرسمون که یکی از آموزشگاهها رو داشت که اسمشو یادم رفت! میگفت که خیی معروفه و با رئیس جمهورم ملاقات داشته و اینا.
    خلاصه اومد و توی حرفاشم خیلی خیلی تاکید داشت که فقط کتاب درسیو بخونین. میگفت یه بار که یه جلسه داشته با سنجشی ها، یکیشون که طراح سوالات کنکور بوده بهش گفته که اگه بچه ت کنکوریه بیارش تا من سوالارو بهش بگم! اینم پسرشو برده و اون مرده هم پسره رو برده توی یه اتاقو سوال اولو که بهش گفته، پسره تندی کتاب دیفرانسیلشو باز کرده و گفته این که همین تمرینه! بعدم چندتا سوال دیگه گفته و پسره دوباره سوالا رو توی کتابهاش پیدا کرده!
    راست و دروغش رو نمیدونم، اما اینطوری میگفت! همش هم میگفت فقط کتابو بخونین و اصلا سر کمکی ها نرید! تست هم تالیفی اصلا نزنید و فقط سنجش رو بزنین.

بعدم داشت در مورد شهریه و اینا حرف میزد، میگفت آزاد از همه گرونتره، بعد غیر انتفاهی و بعدم چندتا دیگه و آخرسر هم پیام نور.
    بعدم میگفت پیام نور معروفیتش بهتر از آزاده!!! جدی پیام نور بهتره؟ آخه من توی "کنکورت را قورت بده" خوندم که آزاد بهتره و بازار کارش بهتر از پیام نوره. جریان چیه؟
    خوب کسی که با زئیس جمهور دیدار داشته باشه که معلومه چه سطحی داره دیگه

اخه کتاب چیزی نداره که من به شخصه میزارم کتاب هارو یکی دو ماه اخر میخونم

2. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

بعدم میگفت پیام نور معروفیتش بهتر از آزاده!!! جدی پیام نور بهتره؟ آخه من توی "کنکورت را قورت بده" خوندم که آزاد بهتره و بازار کارش بهتر از پیام نوره. جریان چیه؟
    بستگي داره چه دانشگاهي هستي و چه رشته اي ولي كلا پيام نور فقط يكي دوبار ميري سر كلاساش بقيه اش هم غير حضوريه! و اينكه من پرس و جو كردم ميگفتن خوندن رشته هاي مهندسي توي دانشگاه پيام نور پدر دراره!
    چون خودت بايد بشيني تو خونه يه كتاب 400-500 صفحه ايه حسابگان و رياضي مهندسي و ... رو بخوني
    ولي به نظر من آزاد بهتره تا پيام نور البته اگه هزينه برات مهم نباشه چون تقريبا هزينه ي آزاد 10 برابر پيام نور ميشه

4. 3 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر برای مهندسی میخواید پیام نور نرید
    یکی از دوستای من پارسال رفت کم اورد. به زور ترم یک رو پاس کرد دوباره کنکور داد

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قرار بود ٢٦ دي كتاب ديف ٢ مهندس مهربان بياد ٢٦ دي هم رفت و نيومد! حالا بايد چيكار كرد؟
    (به گفته ي خودشون ٣ سال روي كتاب ديف ٢ كار كردن)
    تا بخواد این کتابو بده بیرون کنکورو برمیدارن پیش دانشگاهی هم حذف میشه!

من دیروز زنگ زدم انتشارات رمزینه گفت آقای مهربان قول دادن تا آخر ماه حاضر بشه گفتم قضیه مثل پارساله گفت انشاالله که نه!!

پس به نظر من منتظر رمزینه نشین از یه منبع دیگه بخون اگه رمزینه اومد که میخریم اگه نیومد حداقل وقتمون تلف نمیشه

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

سلام چطورین؟
    چند روز پیش یه مشاوره اوردن مدرسمون که یکی از آموزشگاهها رو داشت که اسمشو یادم رفت! میگفت که خیی معروفه و با رئیس جمهورم ملاقات داشته و اینا.
    خلاصه اومد و توی حرفاشم خیلی خیلی تاکید داشت که فقط کتاب درسیو بخونین. میگفت یه بار که یه جلسه داشته با سنجشی ها، یکیشون که طراح سوالات کنکور بوده بهش گفته که اگه بچه ت کنکوریه بیارش تا من سوالارو بهش بگم! اینم پسرشو برده و اون مرده هم پسره رو برده توی یه اتاقو سوال اولو که بهش گفته، پسره تندی کتاب دیفرانسیلشو باز کرده و گفته این که همین تمرینه! بعدم چندتا سوال دیگه گفته و پسره دوباره سوالا رو توی کتابهاش پیدا کرده!
    راست و دروغش رو نمیدونم، اما اینطوری میگفت! همش هم میگفت فقط کتابو بخونین و اصلا سر کمکی ها نرید! تست هم تالیفی اصلا نزنید و فقط سنجش رو بزنین.

بعدم داشت در مورد شهریه و اینا حرف میزد، میگفت آزاد از همه گرونتره، بعد غیر انتفاهی و بعدم چندتا دیگه و آخرسر هم پیام نور.
    پیام نور تو رنکینگ ها حتا از بعضی از دانشگاه های سراسری هم بالاتره !!!!!!! دلیلش هو واضحه دانشجوهای دکتراش همه سطح علمی بالایی دارن و به دلیل سر کار رفتن نمی خوان برن دانشگاه بعدش ووقتشون رو می ذارن روی ژورنال ها و به اسم دانشگاه پیام نور پخش می کننش به همین دلیل ارزش مدرک بین المللیش بالا می ره
    ولی اصلا به فکر پیام نور مخصوصا تو رشته های مهندسی نباشین که توی خود کشور یکی از پایین ترین ارزش ها رو بین دانشگاه های کشور داره

8. 2 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم خیلی جا خوندم و شنیدم که آزاد بهتره، اما این مرده اینقدر با آب و تاب میگفت که شک کردم!

در مورد کتاب درسی هم، خودم قبولشون دارم اما به قول یکی از دوستان، کتابهای درسیو دبیر وقت نمیکنه کامل درس بده. و اینکه به قول دبیر فیزیک اضافیه: "تو کتاب مثلا یه تمرین میدن و به یه نکته ای اشاره میکنن، بعد که بحثشو جای دیگه باز میکنیم، میبینیم تا چند صفحه رو میگیره! حالا این نکته و تمام حالاتشو باید دانش آموز کامل موشکافی کنه!!"

10. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قرار بود ٢٦ دي كتاب ديف ٢ مهندس مهربان بياد ٢٦ دي هم رفت و نيومد! حالا بايد چيكار كرد؟
    (به گفته ي خودشون ٣ سال روي كتاب ديف ٢ كار كردن)
    من پریروز از خود آقای مهربان پرسیدم گفت این ماه میاد!

12. 2 کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سال ديگه رو كه از ما نگرفتن اگه خداي نكرده نقبوليديم!
    رضا جان اگه اینجوری فکر کنی ،من 100% بهت قول میدم امسال نتیجه خوبی نمیگیری و بعدش یا 1 دانشگاه درپیت میری یا میشینی واسه سال بعد.....ضمنا یادت نره که پیش دانشگاهی بهترین سال قبولی تو دانشگاهه.

سلام چطورین؟

سلام فرنوش خانوم...از اینورا؟؟؟
    وااله چون سیستم آموزشی پیام نور دانشجو محوره از آزاد به لحاظ کیفی بهتره ..ولی چون بچه ها اکثرا در طول تحصیل عادت کردن از معلم یاد بگیرن ،وقتی پیام نور میرن کم میارن.
    در مورد سوالای کنکور که میگن از تو کتابه ،راست میگن ولی دقیقا همون طوریه که دبیر فیزیکتون گفته...به نظر من الان از کتابای درسیت غافل نشو ولی 2 ماه آخر بشین قشنگ بخونشون.

اینا همش مزخرف میگن
    پارسال هم کلی از دوستای منم سر این دیف 2 مهربان از اول سال علاف بودن
    نمایشگاه هم رفتیم با هم گفتن نرسیده
    الانم یه سال گذشته خودتون دارین میبینین که نمیاد
    به نظر من دنبال یه کتاب دیگه باشین.. پارسال خیلی از دوستای من سر همین کتاب برنامشون به هم خورد

راستی نمایشگاه اواسط اردیبهشته
    کاملا،اکیدا،قاطعا،100%حرفت درسته...به نظر من اصلا غلاف هیچ کتابی نشین...اچه کتاب دیفرانسیل خوب هم میخواین من کوله پشتی یا همگامان یا مبتکران رو پیشنهاد میکنم...

14. 7 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها این ثبت نام ازاد کی شروع میشه؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ثبت نام ازاد باید بعد 15 بهمن باشه
    چون الان ارشد ثبت نام دارن میکنن

+

میشه تاریخای آزمونای قلمچی رو در بهمن بهم بگین ؟!

17. 2 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •