میشه یکی یه تعریف از این حرکت 360 درجه بکنه ما هم بفهمیم چیه ؟
ظاهرا دریبل زیدانی نیست
میشه یکی یه تعریف از این حرکت 360 درجه بکنه ما هم بفهمیم چیه ؟
ظاهرا دریبل زیدانی نیست
کاملا موافقم ..
این مورد خطا ، واقعا اعصاب خورد کن هست ..
یه تکل میرم قشنگ توپو میگیرم یا میزنم ، خطا میگیره و کارت هم میده که بعضی وقتا قرمز رنگه !
مورد دوم هم همونی هست که همه باهاش مشکل دارن .. زمان پاسخ دهی ..
همین دو مورد اگه رفع بشه خیلی خیلی قابل تحمل هست واسه یه سال ! ...
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 19-10-2009 at 23:58.
مهران جان انسان یه حالتی داره که چیزی رو می بینه که دوست داره ببینه چیزی رو میشنوه و سعی می کنه بشنوه که دوست داره بشنوه... این مسئله در مورد عشق آدم خیلی شدید تر هست نمونه بارز این مسئله عشق تخیلی بهزاد به یلدا بود که کلا کور کرد بهزاد رو و هر چیزی رو قبول کرد. چون عاشق بود در واقع کسانی که دمو PES رو بازی می کنن و نمی تونن مشکلاتش رو ببینن عاشقان دلباخته و سر سژرده های بازی هستند و می خوان 100 سال سیاه توی این تاریکی بمونن می خوان 100 سال سیاه نبینن که داوری پر از باگ و ایراد هست توی گیم ژلی ایراد بزرگی به اسم تاخیر در زمان تصمیم گیری هست و نمیشه دریبل های تکنیکی رو به داخواه اجرا کرد همه اینا جمع شد یه جا و باعث نمره کم کونامی شد که همین عاشقان پاک باخته PES نتونستن حتی این انتقاد رو قبول کنن و برهان دلیل الکی آوردن که ها اینا نامردی کردن شما بیا حساب کن فقط کمی تفکر کن ببین چی باعث شده بعد این همه های و هویی که کونامی به پا می کنه باز هم میاد و از فیفا شکست می خوره شاید شماها که PES رو عبادت می کنید قبول نکنید این شکست PES رو ولی این شکست چیزی بود که PES متحملش شد و جالب این جاست که عالم و آدم می دونن که نمرات داده شده به PES حتی چیزی بالاتر هم از عادلانه بود (با ارفاق) در واقع سایت هایی که نمره پایین دادن اون ارفاق رو قائل نشدن... البته من خورده ای به عاشقان بازی نمی گیرم ولی همیشه اعتقاد دارم یک بازی باید نقد بشه یک بازی باید گیمر پسند باشه و از همه اینها مهمتر انسان باید صحه صدر داشته باشه. اینا باعث میشه دید وسیع تر و باز تری نسبت به دنیای واقعیت داشته باشیم و خیلی از مسائل رو درک کنیم موندن در یک ظلمت و بستن چشم به روی حقایق عمرش به اندازه عشق بهزاد به یلدا کوتاهه... پس سعی کنیم که یک گیم رو معبود خودمون قرار ندیم خیلی ها مارک زدن روی من که فیفا خورم و از این حرفا دیگه خبر ندارن که پارسال از اینکه EA واسه PC نکست نداد کلا گذاشتمش کنار و اونقدر PES بازی کردم که دیگه الان خودم کباده PES می کشم. به قول معروف یلی شدم توی PES من کلا نمی بازم توی PES فوقش مساوی هست من نمی دونم این دمو رو چند وقته بازی می کنم و چند بار و چند بازی انجام دادم ولی تا این لحظه شکست رو تجربه نکردم اوایل با ریگولار شروع کردم و کم کمک که دستم به مشکل زمان تصمیم گیری عادت کرد دیگه وقتی کمتر از تاپ پلیر بازی کنم توی همون 10 دقیقه پیش فرض حداقل 4 یا 5 گل رو می زنم اصلا گل هم نمی خورم واسه همین می ذارم توی تاپ و معمولا هم وقت رو زیاد می کنم. در کل از بازی باید لذت برد و از بازی که مشکل داره باید انتقاد کرد ایرادات باید گفته بشه گناهی هم نیست گفتن ایرادات یک گیم توی تاپیک PES2009 (پارسال همین موقع ها بود) هم این جمله رو گفتم اگه یادت باشه اینجا تاپیک PES هست نه عبادتگاهی که توش باید PES رو جای خدا پرستید چون واقعا خیلی ها دارن چنین رفتاری بروز می دن. البته اینم به خودشون مربوط میشه ولی دیگه نمیشه انتظار داشت از کسی که در مورد بازی حرف می زنه (حالا یا نکات مثبتش رو میگه یا منفی) فقط از بازی تعریف و تمجید کنه. این دمو ایراداتی داره این فاصله زیاد زمانی که بین دمو و نسخه نهایی هست بی برو برگرد به این دلیله که دارن شبانه روز روی مشکلات موجود در PES بازی می کنن. کونامی الان نشسته بازی رو تغییرات میده و باگ هاش رو برطرف می کنه شک نکنید. چون باید این کار رو بکنه چون تا این لحظه خیلی ها نا امید شدن از دمو خودتون رو نگاه نکنید که دارید تلقین می کنید به خودتون که ایرادی نداره... بازی خیلی طرح خوبی داره و واقعا پیشرفت کرده ولی خوب این باگ ها حتما حتما باید توی نسخه نهایی مرتفع بشه وگرنه ضایع اس....
موفق باشید دوستان
همه ی این مشکلات در نسخه ی اصلی برطرف میشه شک نکن.
خوب ببینید وحید جان من صحبتهای شما را نقض نکردم من فقط گفتم چرا چنین چیزهایی را من تو بازی ندیدم!مهران جان من در كل قضيه باهات موافقم و اينكه شيب پشت دروازه با مشكل پاس به عقب به دروازه بان به هم ربطي نداره حق با شماست ولي من مي گم مهندسين محترم كونامي شما كه تو اين بازي به كوچيكترين جزييات توجه ميكنيد چرا اين مورد يا مشكل داوري بازي رو يا سيستم افتضاح پنالتي رو (البته از نظر من ) (و صد البته كه من راهشو پيدا كردم ) رو در نظر نمي گيريد برادر من ... مهران جون گرافيك پيشرفت كرده شكي نيست - گيم پلي پيشرفت كرده شكي نيست - جذابيت بازي پيشرفت كرده شكي نيست و موارد ديگه اي كه زياده و من حداقل انتظار اين همه تغيير رو نسبت به 2009 نداشتم كه واقعا جاي تشكر داره از كونامي ولي اينا كه اينهمه كار كردند چرا روي صداي ورزشگاه و تشويق اونا خوب كار نكردند يا مثلا حركت 360 من خودم حداقل كه چيزي نديدم ولي ميگن كه با رفع مشكل زمان پاسخ دهي بهتر ميشه كه من چشمم اب نمي خوره - يا همين همش مصنوعي بازي كه به نظر من خيلي جا داشت تا بهتر بشه و حداقل سطح دشواري بازي با افزايش درجه سختي بازي همراه با اون هوش مصنوعي بازيكنا هم بيشترميشد و حركت هاي و تاكتيك هاي جديد رو نسبت به سطح انتخاب شده انجام بدن يا مثلا ديگه بازيكني مثل مسي حداقل مي تونه راحت با تكيه بر توانايي خودش 2 تا از مدافعان روبروش رو جا بذاره و لي اينجا تا مي خواي حركت كني ميزنن تو سرش توپشو ميگيرن و ... كه واقعا بايديروز با هم بشينيم 10 ساعت ( دي دي دي ) بازي كنيم تا محاسن ومعايب مشتركمون در بياد منم مي خوام ان چيزي رو كه از تي وي ميبينم تو بازي باشه ولي بيشتر ترجيح ميدم تا مشكلات اساسي بازي حل بشه تا شيب دروازه تا دستكش دروازه بان !!!!!!!!!!
در ضمن نباید تو دمو چنین سر کوفتهایی را به بازی بزنید تو دمو اولا دمو هست بعد این درجه سختی و هوش مصنوعی و .......را تو نسخه نهایی نظر قطعی میدن شما فکر میکنید چرا کونامی 1 ماه و خورده ای دمو را زودتر داد بیرون برای اینکه بتونه مشکلات را تا حد امکان بر طرف کنه!
صد البته مشکلات وجود داره ولی من بگم خطاب به دوستان!
آیا شما میبینی بازیکن مثل خودش رفتار میکنه اینقدر هیجان زده نمیشید و به فکر خطا گرفتن داور میافتید آیا حرکات تیمی و ترکیبها اینقدر شما را خوشحال نمیکنه که مشکلات خنگها فراموش بشه!به نظر من همین دو دلیل کافیست تا چیزهای سطحی فراموش بشه اینکه داور کچل هست و مشکل زمان پاسخگویی (که من به شخصه نمیدونم کجاش مشکل هست)و سریع توپو از دست میدی در مقابل این دو تنها صحبتهای کودکانه هست به نظرم همونطور که گفتم اگه 4 تا دلیل برای بد بودن بازی وجود داشته باشه مطمئنا 15 دلیل برای لذت بردن از بازی وجود داره!
شما اصل بازی را زمانی میکنید که کاملش بیاد اونجا باید دید تو سخترین حالت با تیم مثلا اتلتیکو مادرید چه طور میتوانید تو لیگ قهرمانان برید جلو مخصوصا که کونامی گفته بود شما با تیمهای ضعیفتر خیلی دشوار میتوانید تیمهای بزرگ را ببرید اون موقع هست که باید نتیجه گیری کنید!خطاب به آرمین که الان تقریبا با دمو داره 4 تا به تیم میزنه معلوم تیم همسطح هستند اینطور میشه فوتبال واقعی نیست که بازی هست بازی اصل اینه تیم ضعیف را در مقابل تیم قوی بازی کنه خودشم تو تورنمنت اینطوری تو دمو عمه من هم 4 تا میتونه بزنه!
حرکت 360 درجه هم به نظر من چیز زیاد پیچیده و خاصی نیست که اینقدر روش مانور میدادن!پنالتی هم هنوز کامل نشده
حالا هم نمی خوام ایرادات بازی را کوچک بشمارم(البته برای من کوچک هستند چون من دلیلم را برای هر چه لذت بردن از بازی دارم)باید بگم ظاهر و باطن همینه که هست حالا میخواین لذت ببرین نمیخواین میتوانید با 300 هزار یک کنسول خریداری کرده و فیفا بازی کنید که با توجه به اینکه آرمین علاقه داره به فیفا چرا کنسول نمیخره!خودش میدونی به همین راحتی میتوانید PES را فراموش کنید(وقتی من از بازی لذت نمیبرم دنبالش نمیرم) حالا چه اصراری هست از اینکه از بازی بدم بیاد ولی بازیش کنم درست شرایط آرمین!
حالا که آرمین جان شما که گیم پلی فیفا PC را حتی برتر از PES میبینی چرا فیفا بازی نمیکنی و به راحتی از کنار PES نمیگذری؟!
ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن که Pro Evolution Soccer 2010 یک بازی هست و اصولا در این صنعت هیچ بازی بدون اشکال نیست مهم این هست که بازی باید خوبیهای زیادی داشته باشه تا بتونه اون بدیها را بپوشونه و از نظر فنهای بازی حدود 90 درصد از بازی راضی بودن و اون 10 درصد هم کاملا قابل پیشبینی بود!
در ضمن من هیچ بازی را در حد خدا نکردم و این شما هستید که فیفا را خدای خود قرار دادید تا جایی که حتی فیفای PC را برتر از PES میدونید فیفایی که همین فنهاش تو فورم EA بخش PC دارن به این اعتراف میکنن که بازی امسالشون پسرفت کرده نسبت به پارسال ولی شما.................جالب همیشه خود شما ادعا میکنید آرمین جان من بی طرف هستم ولی چند تا مشکل pes را را به را بازگو میکنید ولی من جایی ندیدم از مشکلات فیفا صحبت کنید
ببين مهران جان شما كه مي دوني من خودم از FAN هاي قديمي PES هستم و از اولين شمارش تا الان باهاش هستم وباهاشم ميمونم چون اين بازي تو خونم جريان پيدا كرده !!!!
من تا امروز روز از بازي هاي فيفا از اولين شماره تا الان سر جمع 4 تا بازي هم نكردم چون كلا از فيفا خوشم نمياد
ولي ....
اين دليل نميشه چشم بسته از بازي مورد علاقم حمايت كنم ومشكلاتش رو نبينم چون اين كارم ظلم به كونامي و بازي هستش من مي خوام اين بازي به جايي برسه كه كسي تنونه ازش مشكلي پيدا كنه و اينم فقط در سايه اشكار كردن مشكلات بوجود مياد ولا غير اين بازي چيزي فراتر از چيزي بود كه من تصورشو داشتم وتحولات مثبتي كه با خوش اورده بينظيره و اينم مي دونم حالا اين كد 70 درصد بازي بوده و مشكلات نا خواسته اي هم كه اصلا هم غير عادي واسه يه دمو نيست داره ولي وقتي بازي اصلي منتشر شد بهتر ميشه كه به نقد و بررسي پرداخت ونظر قطعي داد
ما که بخاطر بازی میخوایم 5 روز غیبت کنیم و تا شنبه نریم پادگان تا بازی را ببینیم .
در ضمن دوستان ممنون میشوم از دیوید بکهام هم یک عکس بزارید .
مطمئنا لذتي كه هر فرد از يه بازي ميبره با لذتي كه فرد ديگه ميبره زمين تا اسمون فرق داره -- ديگاه شما در مورد ارايه نظرات درباره بازي بعد اومدنش 100 درصد درسته چون الان هر قضاوتي بشه از روي غفلت 30 درصدي ما نسبت به نسخه كامل هستش پس به اميد يه بازي عالي تا 2 روز ديگه
زنده باد PES وKONAMI
Last edited by vahidreza2007; 20-10-2009 at 02:05. دليل: فني
آرمين جان هميشه شما رو يه آدم بي طرف و البته منطقي مي دونم و از حرفات لذت مي برم و اين جملاتي رو كه نوشتي قبول دارم صد در صد
واقعا بعضي ها هستن كه اين بازي مثل ناموسشون شده و بدون فكر ازش طرفداري مي كنن و برعكسش هم هست خيلي ها بدون بازي كردن دمو اومدن و ايراد الكي گرفتن و نسخه مزخرف فيفا 10 پي سي رو (منظورم نسخه نكست نيست) برتر از اين بازي دونستن.
ولي يه چيزيم هست اونم اينه كه بالاخره اين بازي يه چيزايي داره كه اينهمه آدم عاشقش شدن (البته من جزو اين دسته نيستم ولي بازي رو خيلي دوست دارم). قبول كن كه تعداد كسايي كه گيمر پي سي هستن و پي اي اس بازي مي كنن با كسايي كه فيفاي پي سي بازي مي كنن اصلا قابل مقايسه نيست. حالا چه اشكالي داره اين عده هر چند چشم و گوش بسته ازش طرفداري كنن.
يه شعر هست كه ميگه:
اگر بر ديده مجنون نشيني به غير از خوبي ليلي نبيني
منتقدين واقعي و بچه هاي زحمت كش تاپيك مثل خودت و حسين جان اگز لازم باشه نقدش هم مي كنن و امثال من از حرفاتون استفاده مي كنيم . عاشقان سينه چاك بازي هم به خاطر هيجان روزاي آخر قبل از ريليز ميان و تعريف مي كنن و عاشقان سينه چاك و چشم و گوش بسته فيفا هم ميان و ميكوبنش. اين جريان هميشه بوده و خواهد بود.
پس زياد سخت نگير و خودتو ناراحت نكن.
بعد از ريليز بازي هم ايشالله منتظر پچ زيباي شما مي مونيم . موفق باشي
Last edited by hobgoblin; 20-10-2009 at 08:52.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)