من سرعت دانلودم خوشبختانه هنوز روي ٣٥٠ هست ولي آپلود از ١٢٠ اومده روي ٢٠ تا ٢٥ ....
راستي براي عيد هيچ چيزي نميده ماتريكس؟
اللّهم صلّي علي محمّد و آل محمّد
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من سرعت دانلودم خوشبختانه هنوز روي ٣٥٠ هست ولي آپلود از ١٢٠ اومده روي ٢٠ تا ٢٥ ....
راستي براي عيد هيچ چيزي نميده ماتريكس؟
Last edited by Rhodes; 13-03-2012 at 09:15.
سرعت آپلود من کم نشده.یه زنگی پشتیبانی بزن
تایید میشه.من اکثر اوقات ظهر من با پینگ ارم نت مشکل دارم. این 2 سالی که مشترک ارم نت هستم نمیدونم ظهرا چرا اینجوری میشه....
اینا این طوری شده :![]()
یه نگاهی به مودمت بنداز ببین از آپ استریم کم شده یا خودشون با نرم افزار کم کردن....
كجاي مودم بايد برم؟
شرمنده بلد نيستم.مدل : tp-link 8901g
192.168.1.1
admin
admin
قسمت استاتوس
این قسمت هست دیگه.حالا کمش کردن ؟؟
![]()
نویز اپلودت خیلی زیاده (8هست)
دان استریم را 3مگ و اپ استریم را 1مگ بستن که خیلی خوبه
سر خط مودم را ببر وصل کنن و بقیه انشعابات را قطع کن و ببین اون 8 زیاد میشه اگه نشد زنگ بزن 117 اعلام خرابی کن زنگ میزنن بهت بگو نویز دارم خطم و میزان سیگنال به نویز 8 هست که خیلی کمه
اگر هم که سر خط بردی چک کردی مشکل از سیم کشی توی خونه هست و یه سیم مستقیم بکش به اتاقت
آره دقیقا نویر آپلودش خیلی بالاس. حالا جالبیش اینکه دانلودش اصلا نویز نداره . توو یه مقاله خوندم اگه نویز دانلودتون خیلی کم بود ولی آپلودتون خیلی نویز داشت مشکل احتمالا برگرده به مخابرات.
در هر صورت کارایی که سعید گفته اجام بده. حالا جالبتر اینکه line attention خیلی کمه.معمولا اگه snr پایین باشه باید line attention بالا باشه. کلا خط جالب و عجیبی داریاااااااااااااااااا
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
آقا مشکل از ماتریکس هست. آپلود منم تا دیروز خوب بود الان که تست گرفتم خیلی کم شده
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)