تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 577 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    برای اولین بار اوبونتو نصب کردم و در همین ابتدا چند تا سوال برام پیش اومد.
    لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره از کجا میتونم مدیریت کنم که از کدوم استفاده کنه؟
    کتاب و راهنمایی نیست که یک شمای کلی از منو ها و امکانات اوبونتو رو توضیح بده؟ انگلیسی هم اگه بود اشکال نداره.
    در مورد کارت گرافیک چون اطلاعات کافی (مدل کارت‌های گرافیک) رو ندادین نمیشه کمکی کرد دوست من هرچند که معمولا بصورت هوشمند بسته به نیاز، کارت دوم فعال/غیرفعال میشه.
    اما در مورد راهنمای کامل، بنظرم بهترین مرجع ویکی اوبونتو باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید کجا میتونستم اطلاعات کارت های گرافیک رو وارد کنم؟ در ضمن از کجا میشه سخت افزار ها رو مدیریت کرد؟ یه جایی مثل device manager نداره؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید کجا میتونستم اطلاعات کارت های گرافیک رو وارد کنم؟ در ضمن از کجا میشه سخت افزار ها رو مدیریت کرد؟ یه جایی مثل device manager نداره؟
    توی لینوکس شما رجیستری یا چیزی مشابه اون ندارین
    توی گنو/لیتنوکس همه‌چی توی فایل‌ها ذخیره میشه و شما می‌تونی دقیقا ببینی که چه چیزهایی تو کدوم قسمت کامپیوترت وجود داره و در حال اجراست.

برای درایورهای گرافیک هم کافیه دکمه Super (همون دکمه که روی کیبورد نماد ویندوز رو داره) رو بزنین و تایپ کنین driver تا بسته Driver Manager رو ببینین، با یک کلیک میشه به درایورها دسترسی داشت.
    در صورتیکه بعد از باز کردن Driver Manager با صفحه خالی مواجه شدی، کافیه روی Refresh Driver List کلیک کنی یا خیلی راحت‌تر کلیدهای ترکیبی Alt+L رو فشار بدی تا ریفرش شده و لیست درایورهای موجود برای نصب رو نمایش بده.
    اگر کارت شما از چیپ‌ست nVidia استفاده کرده باشه که با تعداد زیادی درایور مواجه میشی و یکی از اون‌هارو انتخاب می‌کنی که بصورت خودکار دانلود و نصب میشه ولی اگه کارت شما ATI یا AMD باشه که باید از روش‌هایی مشابه اونچه توی ویندوز هست عمل کنی! یعنی دانلود درایور از وب‌سایت سازنده و بعد اقدام به نصبش

5. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی این جا نرک افزار وایبر رو داره رو اوبونتو من نصبش کردم ولی وقتی روش میزنم هیچی نمیشه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کسی این جا نرک افزار وایبر رو داره رو اوبونتو من نصبش کردم ولی وقتی روش میزنم هیچی نمیشه
    من نصب کردم و بدون مشکل داره کار می‌کنه برام
    چون روی ۲ شماره وایبر رو فعال کردم یکی ورژن لینوکسی رو نصی کردم و برای دومی با استقاده از wine نسخه ویندوزی وایبر رو نصب کردم روی Kubuntu 14.04 و هردو دارن بخوبی کار می‌کنند. تنها مشکلم در حال حاضر با Stickerهاست که توی نسخه لینوکسی کلا بجز استیکرهای پایه چیز دیگه‌ای وجود نداره و توی نسخه ویندوزی که با واین نصب کردم هم بعضی از استیکرها لود نمیشن که برام هیچ‌کدوم مهم نیست ;-)

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نصب کردم و بدون مشکل داره کار می‌کنه برام
    چون روی ۲ شماره وایبر رو فعال کردم یکی ورژن لینوکسی رو نصی کردم و برای دومی با استقاده از wine نسخه ویندوزی وایبر رو نصب کردم روی Kubuntu 14.04 و هردو دارن بخوبی کار می‌کنند. تنها مشکلم در حال حاضر با Stickerهاست که توی نسخه لینوکسی کلا بجز استیکرهای پایه چیز دیگه‌ای وجود نداره و توی نسخه ویندوزی که با واین نصب کردم هم بعضی از استیکرها لود نمیشن که برام هیچ‌کدوم مهم نیست ;-)
    من اصلا اجرا نمیشه روی ۱۴.۰۴
    فقط باید دانلود کنیم از سایتش و فایل رو اجرا کنیم و نصب رو هم که انجام میده درست نصبش کردم که ؟ چون یه نرم افزار دیگه هم یک بار گرفتم اونم باز نمیشد ولی نصب میشد نصب کردنم مشکل داره یا مال جای دیگه ای هست چجوری حلش کنم؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اصلا اجرا نمیشه روی ۱۴.۰۴
    فقط باید دانلود کنیم از سایتش و فایل رو اجرا کنیم و نصب رو هم که انجام میده درست نصبش کردم که ؟ چون یه نرم افزار دیگه هم یک بار گرفتم اونم باز نمیشد ولی نصب میشد نصب کردنم مشکل داره یا مال جای دیگه ای هست چجوری حلش کنم؟
    از اوبونتو ۶۴ بیت استفاده می‌کنین؟ وایبر فقط روی نسخه ۶۴ بیت کار می‌کنه

با این دستورها توی ترمینال نصبش کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام ابونتو 13.4 رو با VM VirtualBox به صورت مجازی نصب کردم اما خیلی کنده و تو پردازنده کم میاره.راهی وجود داره که درستش کرد؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خوب هسته های پردازنده رو افزایش بده

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها مشکلم در حال حاضر با Stickerهاست که توی نسخه لینوکسی کلا بجز استیکرهای پایه چیز دیگه‌ای وجود نداره و توی نسخه ویندوزی که با واین نصب کردم هم بعضی از استیکرها لود نمیشن که برام هیچ‌کدوم مهم نیست ;-)
    واسه اینکه استریکا لود بشن باید چندبار همش رفرش کنید . واسه منم تو لینکوس اینطوری بود . اینقد رفرش کردم تا درس شد.
    Last edited by roya.rashidi; 16-07-2014 at 23:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •