سوالات خیلی زیاد شدن به همین خاطر کسی جواب نمیده!!!منم نمیدونم به کدومیکی جواب بدم
![]()
سوالات خیلی زیاد شدن به همین خاطر کسی جواب نمیده!!!منم نمیدونم به کدومیکی جواب بدم
![]()
حالا شما جواب من رو بده من چند مدل بالا رو که cpu amd دارند رو به خاطر گرافیکشان انتخاب کردم اصلا ارزش خریدن دارند اگههست کدوم مدل و مارک و اگه نه همون 4710 ایسر بهتر نیست
دوست من ، من نه خودم دل دارم. نه hp دارم. شخص بنده لپ تاپ asus دارم که خیلی هم ازش راضیم. مرجع من برای فروش دل چیزی نیست، جز سفارشاتی که می گیریم. و لپ تاپ هایی که می فروشیم. متاسفانه برام مقدور نیست که تعداد فروش ماهیانه مون رو هم براتون بذارم وگرنه راحت به همین نتیجه ای که عرض کردم می رسیدید. شاید فروش جهانی دل کم باشه، ولی چیزی که ما داریم به عینه می بینیم اینه که حجم فروش دل در بازار ایران بیشتر از hp هست.
آقا مثل اینکه خبری از بازیابی نیست, سوالامو دوباره میگم:
یه مشکلی از طرف کاربرها گزارش میشه در مورد سری های جدید lenovo یعنی T400 T500 W500 با عنوان Keyboard Flex که میگه کیبورد بیش از حد نرم هست و در ناحیه چپ کیبورد با فشار انگشت حتی تا ۲ میلیمتر فرو میره! دلیلشم اینه که برای کم کردن وزن صفحه ی پشت کیبورد رو مشبک کردن و دیگه این کیبورد ها اون خصوصیات منحصر به فرد کیبورد های lenovoرو ندارن. به این قضیه تو این سایت هم اشاره شده:میخوام ببینم کسی این مدل هارو تست کرده عملا؟ آیا اینطوری بوده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه اگه اینطور باشه فروشنده ممکنه حاضر بشه در ازای دریافت مبلغ کیبوردشو با یه T61 عوض کنه؟
با تشکر,
حامد.
من عرض کردم در بازار ایران فروش دل بیشتره...شاید فروش جهانی دل کم باشه، ولی چیزی که ما داریم به عینه می بینیم اینه که حجم فروش دل در بازار ایران بیشتر از hp هست. کما این که همین داستان توی برند های موبایل هم هست
Last edited by orado; 24-12-2008 at 17:07.
من دارم روزی 10 تا سوال جواب میدم.. ولی انقدر زیاده که تموم نمیشه هرچی جواب میدی
چه گیری دادین به که دل بهتره یا hp من نمیدونم چرا هی دارین این بحث رو انجام میدین
به جای اینکه وقت رو صرف این موضوع کنید دوستان سوال من و دیگیر دوستان رو هم پاسخ یدین که ثواب داره
سلام به دوستان
sony vaio FW 170 J/H
نظرتون درباره این مدل چیه من 1300.000 قیمت دارم تو بازار رضا
آیا قیمتش همینقدره؟
من میخوام وا سه مصرف خونگی بگیرم سرعت واسم مهمه .بازی هم نمیکنم
حالا اگه این مدل جواب نمیده چه مدل دیگه ای پیشنهاد میدین؟
سلام.
امروز قیمت acer aspire one 530-550 بود.تفاوت هم به خاطر 3&6 cell بودن باتری هست.
کسی کار کرده با این نوع نت بوک؟
چون قصد خریدش رو توی چند روز آینده داریم.
سلام
اردیبهشت امسال یه hp2860 خریدم. ازش خوشم نمیاد. چون وقتی xp روش نصب کردم خیلی اذیتم میکنه.
الان هم میخوام بفروشم. کسی نمیخواد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)