تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 905 اولاول ... 37437487527533534535536537538539540541547587637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با عرض سلام من پراید 80 کاربراتوری دارم ووقتی که ماشین چند ساعت میخوابه باید از بالای کاربرات بنزین بریزم تا روشن بشه با یه استارت در غیر این صورت هر چی پدال بزنم یا استارت رو هم بسوزونم ماشین روشن نمیشه ولی چند قطره بنزین که بریزم با یه نیش استارت روشن میشه ووقتی که روشن شد چند لحظه کار کنه بعد خاموش کنم با یه استارت البته بدون ریختن بنزین روشن میشه پمپ بنزینم بنزین میداد عوض کردم. ایراد از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

اين آزمايش را انجام بديد:

وقتي خواستيد ماشين را روشن كنين( بعد از چند ساعت يا يك روز) درب جاي ف ي ل ت ر هوا را باز كنيد( اگر فرصت داشتيد كل جاي ف ي ل ت ر هوا را باز كنين)

بعد اهرم گاز كاربراتور را بطور كامل حركت بديد( مثل زماني كه تخته گاز ميكنين) و اين حركت را مدام انجام بديد، و در همان موقع به دقت به دهانه ورودي كاربراتور نگاه كنيد و ببينيد آيا افشانكهاي بنزين ، بنزين را به داخل دهانه مي پاشند يا خير؟

در حين حركت با ماشين، آيا وقتي كه بطور ناگهاني گاز بديد، ماشين سريع عكس العمل نشان ميده و شتاب ميگيره، يا با كمي مكث و خفه شدن، كم مياره و بعد شتاب ميگيره؟

اين آزمايش ميتونه نشان بده كه آيا پمپ شتاب به درستي كار ميكنه يا نه؟

اگر كار ميكرد، پس احتمال زياد ژيگلور دور آرام كاربراتور خراب شده كه بايد به تعميركار كاربراتور مراجعه كنيد( و حتما هم بايد خيلي خيلي وارد و متبحر باشه چون كاربراتور بخش بسيار حساسي توي خودرو به حساب مياد)
    قبلا پرس و جو كنيد تا بهترين كسي كه سابقه كار خوبي داره را انتخاب كنيد.

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

من از آقای مهرداد و camaro بابت کمک و راهنمایی کاملشون تشکر میکنم. انشالله موفق باشید.
    سوال اساسی پابرجاست:
    این حالت که ترموستات گیر کنه و یک دفعه باز بشه و دما میاد پائین حرف درستی هست
    اما این باید برای یا بار اول که ماشین روشن شده رخ بده یا دفعاتی که دما این قدر کم شده که ترموستات بسته شده
    که در این فصل با توجه به گرمی هوا و رانندگی در شهر بآیا میشه یک دغعه ترموستات بسته باشه (یعنی دما بیاد زیر 82 ) و بخواد دیر باز بشه که دما بره روی 5؟
    بستگي به اينكه چه مقدار دماي هوا كم شده باشه و يا زمان روشن بودن فن و چند عامل ديگه( مثل شدت ترافيك و فرم و سرعت رانندگي) اين مدت زمان باز و بسته شدن ترموستات فرق ميكنه.

هر زمان كه دما كمتر از حد تعيين شده براي ترموستات باشه، بسته ميشه و هر وقت هم بالاتر رفت باز ميشه، و اين سيكل ادامه پيدا ميكنه و البته همانطور كه قبلا گفتم فشنگي فرمان دهنده فن رادياتور هم تعيين كننده است.

من تصور ميكنم مشكل ماشين شما هيچ ارتباطي با اين مسائل نداره و فقط مشكل در فشنگي حرارت هست كه قبلا درمورد اون توضيح كامل دادم.
    اين همان نمونه فشنگي هست كه گفتم:

سلام دوست عزیز
    دقیقا با نظر این دوستمون موافقم. من هم احتمال میدادم که آمپر شما اشتباه نشون بده و همه چی روبراه باشه. البته ممکنه! اگه همه چیزای دیگه روبراه باشه ممکنه این فشنگی آمپر دروغ بگه!
    اون احتمال ترموستات هم البته بعید نیست!
    شما اگه دست به آچار هستی و ابزارش رو داری با راهنمایی ها دوستان از راه های کم هزینه تر اول شروع کنید.
    اول از همه اون فشنگی آمپر که بالای همون سنسور کله مشکی هست رو چک کن که فیشش محکم باشه و رسوب نداشته باشه و درش بیارید و خیلی آروم سرش رو و فیش رو تمیز کنید.
    بعدش می تونید ترموستات رو همون طور که آقا محمد فرمودند تمیز و امتحان کنید. (توی ظرف آب معلق باشه و با دماسنج ببینید روی دمایی که نوشته کامل باز میشه یا نه) البته برای این کار احتمالا موقع بستنش دوباره به واشر احتیاج پیدا کنید. مشکلی که بعد از باز و بست کردن ترموستات ممکنه پیش بیاد نشتی از اون محل هست! که یکیش به خاطر تمیز نبودن جای واشر روی موتور و درپوش هست. یکیش هم به دلیل اشتباه قرار دادن واشر هست و دلیل دیگه بیش از حد محکم بستن پیچ درپوش ترموستات هست که درپوش ترک های مویی بر میداره! حواستون باشه که اونم گشتاور خاصی داره!!! و دیگه این که حواستون به جهتش باشه که بر عکس نذارید. اون قسمت فنر دار رو به درون موتور باید باشه. یه سوپاپ کوچیک هم داره که باید رو به بالا باشه. موقع بستن درپوش هم واشر درپوش باید نوشته هاش رو به موتور باشه (طبق اطلاعیه فنی سایپا!)
    اگه با اینا حل نشد فشنگی پشت آمپر که CAMARO IT عکسش رو گذاشتند بخرید (البته من نمی دونم با پراید فرقی داره یا نه) ولی ظاهرا جنس پدر مادر داریه! اگه یادتون باشه گفته بودم این فشنگی جنس دقیق و خوبش گیر نمیاد اگر هم بیاد بستنش قلق داره. چون بستنش ظاهرا نباید توی حالت موتور گرم باشه و همچنین گشتاور مشخصی داره بستنش! اون فشنگی قدیمی رو هم حتما نگه دارید. اینم بگم که خیلی از دوستان بودند که از بریدن این فشنگی و موندن توی بلوک موتور حین باز کردنش شکایت داشتند!
    اگه اینم جواب نداد ترموستات رو با یه 82 عوض کنید.

در مورد بسته شدن ترموستات توی این هوا و ترافیک و ... اصلا بعید نیست! کافیه یه مسیر صاف یا سر پایینی رو با فشار کم موتور حرکت کنید یا ماشین رو خلاص کنید که دما میاد زیر دمای ترموستات که ترموستات بسته میشه.

ببخشید دخالت کردم دوباره! هر چی نوشتم چیزایی بود که توی همین فروم ها از روی تجربه دوستان یاد گرفتم. آقا محمد و CAMARO IT (اسمشون رو نمی دونم) خودشون استاد هستند من فقط این پست رو زدم که مشکل هایی که ممکنه براتون پیش بیاد رو مطرح کنم.

4. 3 کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان .دنده عقب پژو 206 تیپ 2 که با صدا جا میره , علتش از چی میتونه باشه ؟ (فقط دنده عقب).شنیدم دنده عقبش برنجی نداره !!. درسته ؟ اگر کلاچ رگلاژ باشه علت چی میتونه باشه ؟

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان .دنده عقب پژو 206 تیپ 2 که با صدا جا میره , علتش از چی میتونه باشه ؟ (فقط دنده عقب).شنیدم دنده عقبش برنجی نداره !!. درسته ؟ اگر کلاچ رگلاژ باشه علت چی میتونه باشه ؟
    كلا دنده عقب اتومبيلها ، دنده برنجي نداره چون از حالت توقف در دنده عقب جا ميزنن و ديگه نيازي به دنده برنجي نيست.

اگر دور موتور بالا باشه( مثلا دور موتور در حالت توقف يا اصطلاحا سلو زياد باشه و يا در حال گاز دادن دنده را جا بزنن) اين جا رفتن دنده عقب با صدا و مشكل صورت ميگيره.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، چند روزی هست که از جلوی ماشین صدای عجیبی میاد (پراید 88)، یکی دو روز پیش خیلی کم بود، الان بیشتر شده، صداش رو در حالی که موتور داشت در جا کار میکرد ضبط کردم، با گاز دادن صدا بیشتر میشه، وقتی دنده درگیر باشه صدا بیشتره، ممنون میشم دوستان صدا رو بشنون و نظرشون رو بگن
    سلام . فایل رو دانلود کردم . فورمتش mp3 هست اما اجرا نمیشه .

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام . فایل رو دانلود کردم . فورمتش mp3 هست اما اجرا نمیشه .
    سلام جناب اسمونی، با kmp امتحان کردید؟

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

سلام راستش منم دانلود کرده بودم. هم با wmp و هم با kmp خطا می داد! فکر کردم من ناقص دانلود کردم اما ظاهرا مشکل داره فایلتون.
    خودتون دانلود کردید؟!

13. این کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم چند بار دانلود كردم اما بي نتيجه بود، با همه موارد خطا ميداد.

دوباره صدا را ضبط و آپلود كنيد و براي اطمينان خودتون هم يك بار دانلود كنيد.

در مورد صدا، فقط ميتونم بگم كه اگر با كلاچ گرفتن صدا بيشتر ميشه، احتمال زياد مشكل از بلبرينگ كلاچ بايد باشه.

وقتي اين بلبرينگ خراب بشه در حالت معمولي و زماني كه ماشين متوقف هست، صدا ميده( بستگي به ميزان فرسودگي بلبرينگ) و با گرفتن كلاچ و وارد شدن فشار بيشتر روي اون، صدا هم بيشتر ميشه.

ماشين را روشن كنين و درب موتور را باز و به صدا به دقت گوش كنين تا محل اون پيدا بشه.

براي شنيدن بهتر صدا ميتونيد از يك ميله يا لوله فلزي ( يا چوبي) با طول مناسب استفاده كنين و مثل گوشي پزشكي يه سر اون را در محلهايي كه مشكوك هستيد بگذاريد و سر ديگه را به گوش خودتون بچسبانيد تا صدا مستقيما از محل مشكلدار به گوش شما برسه.

مورد ديگه هم پولي هرزگرد كولر هست كه البته صداي اون ارتباطي با دنده و گيربكس نداره ولي ممكنه از اون هم باشه.

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام راستش منم دانلود کرده بودم. هم با wmp و هم با kmp خطا می داد! فکر کردم من ناقص دانلود کردم اما ظاهرا مشکل داره فایلتون.
    خودتون دانلود کردید؟!

من هم چند بار دانلود كردم اما بي نتيجه بود، با همه موارد خطا ميداد.
    ...

با فرمت اصلیش (amr) اپلود میکنم امیدوارم اجرا بشه، برا خودم با media player classic اجرا شد.

جناب کامرا با کلاچ گرفتن کم و زیاد نمیشه، انگار چیزی از جا در رفته باشه، یا چیزی به چیزی بخوره، همیشگی نیست، تو حرکت چند ثانیه هست چند ثانیه نیست، ولی بیشتر هست، بقول شما انگار صداش با دنده و گیربکس هم ارتباطی نداره، ولی تو حرکت صدا بیشتره

ماشینو روشن کردم در کاپوتو زدم بالا هر چی گوش کردم نفهمیدم از کجاست، انگار از قسمت وسط طرف اتاقه، با گاز دادن هم بیشتر میشه صدا

Last edited by N I G H T P E A C E; 27-09-2014 at 00:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فايل شما بطور كلي ايراد داره و قابل شنيدن نيست، اون را پاك كنيد و دوباره صدا را ضبط و آپلود كنيد.

در مورد مشكل با توجه به توضيحاتي كه داديد، احتمال زياد ميتونه از يكي از پولي ها باشه و بيشترين امكان در پرايد پولي سر ميل لنگ و پولي سر ميل سوپاپ هست و در ادامه پولي هرزگرد تسمه كولر و نهايتا پولي واترپمپ

موقعي كه موتور خاموش هست، يكي يكي با دست اين پوليها را تكان بديد و ببينين آيا لقي داره؟

براي پولي ميل سوپاپ بايد قاب تسمه تايم باز بشه، اما با گذاشتن دست روي قاب تسمه تايم ميتونيد لرزش و تكانهاي احتمالي اون را هم متوجه بشيد.

اگر صرفا صدا هست و كم و زياد شدن اون تاثيري در نحوه كار كرد موتور و ايجاد لرزش و ناتواني در شتاب و ..ايجاد نميكنه، بيشتر ميتونه پولي سر ميل لنگ يا هرزگرد كولر باشه.
    از روشي كه براي شنيدن صدا توصيه كردم استفاده بكنيد.

18. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •