سيصد درصد تخفيف در نمايشگاه الکامپ داستانش چيه؟!
يکي نيست بهشون بگه شما حجم مارو ندزد تخفيف اونم سيصد درصد پيشکش,اين شرکت دزد استاد بازي کردن با اعداده و روي ايرانسلو در کلاهبرداري از طريق بازي با اعداد سفيد کرده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سيصد درصد تخفيف در نمايشگاه الکامپ داستانش چيه؟!
يکي نيست بهشون بگه شما حجم مارو ندزد تخفيف اونم سيصد درصد پيشکش,اين شرکت دزد استاد بازي کردن با اعداده و روي ايرانسلو در کلاهبرداري از طريق بازي با اعداد سفيد کرده
سلام
سرویس 2 مگ آسیاتک :
![]()
4 گیگ در شب خیلی خوووبه ! پس با این حساب اکانت 1 مگ باید دو گیگ رو دانلود کنه دیگه ؟؟
دوستانی که در کرج دارن کسی نیست بیاد یه نظری بده ؟؟ بابا میخوام از شاتل بیام بیرون پارس آنلاینم که مالید مثل شاتل شده آسیاتک مونده وصبانت و چند تای دیگه که همشون به نظر بی خودن !
آسیاتک 2 سال پیش خوب بود الان من یه شرکت خوب دیگه دنبالشم از این شرکت لعنتی انصراف بدم
512 دارم
الان میگی دفاع میکنی از آسیاتک... ولی عزیز من، همه ی ISPها تا دو سال پیش خوب بودن، همه کم و بیش خراب شدن، بعضیا مثل شاتل خیلی خراب شده وبعضیا مثل آسیاتک و پارس آنلاین کمتر.
این وضعیت دانلود منه....
دیشب از ساعت 1:10 AM گذاشتم سر دانلود تا ساعت 6:58 AM. برای من که خوبه
سروش جان سرعت اکانتتون چند هست ؟ از کجا ؟
دوستان یه سوال دارم که هر چی پرس و جو میکنم جواب نمیگیرم
من سرویس 2 گیگ اسیاتک دارم از این که خطوطل e1 منطقه ما خراب شده و 3 هفته ای میشه سرعتم رو 50 بگذریم قبلش من با هم سرویس 2مگ حداکثر سرعتم 250 شده بعضی از دوستام پارس انلاین با سرویس 512 چیزی حدود 250 تا 300 دانلود دارن بعضی از دوستان همین سایت هم که سرویس اسیاتک دارن با یه گیگ سرعت جند برار 2مگ من رو میگیرن مشکل از کجاست اگر پارس انلاین بگیرم مشکل سرعت حل میشه؟
شرکت پارس انلاین میگه من با 512 سرعت50 رو تضمین میکنم یعنی همون چیزی که از اسیاتک میگرفتم
مشکل از مخابراته یا isp
سرویسی که دارم کرجه در کل ما از این شرکت هیچ خیری ندیدیم
Last edited by Arashmartini; 10-12-2011 at 15:03.
2مگ - دزفول-خوزستان
اما امروز اینترنت داغون بود.
3 ساعت قطعی (مشکل از تهران بود یا اهواز چون من میتونستم به مخابرات وصل شم). الانم سرعت از 256kbps بالاتر نمیره و پکت لاست در حد خودش بی نظیر
خیلی وضع این اینترنت خرابه . چرا اینجا اینجوری هست؟!!!!!اینم پینکه داریم!
lol
![]()
Last edited by alipfcja; 11-12-2011 at 01:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)