من یک سوال دارم.
بعضی وقتا سرعت کامپیوتر من خیلی می اد پایین اما بعد از 5-6 دقیقه درست می شه.ممکنه به خاطر کاسپر اسکای باشه؟؟؟
من یک سوال دارم.
بعضی وقتا سرعت کامپیوتر من خیلی می اد پایین اما بعد از 5-6 دقیقه درست می شه.ممکنه به خاطر کاسپر اسکای باشه؟؟؟
دوستان سلام .
من ورژن 2010 کاسپرکی رو دانلو کردم با کلیدی که دوستان داده بودنند اکتیو کردم. بعد آبدیتش هم کردم .
حالا تو تنظیمات فایروالش یکم مشکل دارم البته عکس و راهنمایی صفحه اول روهم دیدم که در مورد تنظیمات فایروال ورژن 2010 بود.
توی 2009 خیلی راحت برنامه ها رو در یکی از 4 گروه trusted , untrusted, low...,hi
قرار میدادیم و بسته به گرو مشخصات و تنظیماتش با اون برنامه برخود میشود
البته الان هم میشه مشخصات هرگروه رو تغییر داد ولی نمیدونم چطور میشه هر برنامه رو در گروه مورد نظر قرار داد.
یعنی ما انتخاب کنیم در چه گروهی قرار بگیره نه خود انتی ویروس.
راستی من جدیدن به استفاده کنندگان از کسپر پیوستم وتازه کارم.
آموزش تنظیمات نسخه 2009 خیلی مفید بود به امید تکرار این آموزشها.
با سلام .
کسی از دوستان نرم افزار زیر رو برای دانلود آبدیتها داره و ورژن2010
Kaspersky Offline Updater 3.1.0.7
اینم عکس برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه به علت تعداد زياد برنامه و پروسه هايي باشه كه با ويندوز استارت ميشن.شما از كدام محصول و كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟آيا برنامه امنيتي ديگه اي هم داريد كه همراه با ويندوز و در كنار كاسپر لود بشه؟
هنوز نسخه جديدي از اين برنامه منتشر نشده كه نسخه 2010 را هم پوشش بده.در صورت انتشار نسخه جديد اين برنامه حتما در اختيار دوستان قرار خواهد گرفت.
hamilton ممنونم .
فقط اگر از kis 2010 استفاده میکنید درباره فایروال ان هم توضیح بدید ممنون میشم.
توضیحات کامل پست #5368
من در Kaspersky Internet Security 2010 وقتي روي كانكشن اينترنت كليك ميكنم اين پيغام خطا رو ميده و مجبورم كاسپر رو غيرفعال كنم تا بتونم كانكت شم
tcp/ip cp reported error 5 : access is denied
من آخرین ورژن کسپر را که نصب کردم وقتی با اپرا می خوام میل های یاهو را چک کنم این ارور را میده
You tried to access the address, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Secure connection: fatal error (554)
The signatures of this certificate could not be verified. While this can be caused by the issuer using the wrong method to sign the certificate, it can also be caused by attempts to modify or fake the certificate.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
چه کار باید بکنم؟
کاسپر 2010 فینال ماه بعد عرضه میشه
و این نسخه ها نسخه های آزمایشی هستند و برای همین اینقدر باگ دارند
در ضمن kis 10 رو نصب کردم بشدت سرعت سیستم رو میاره پایین
این هم آخرین ورژن این برنامه تا این لحضه:
لینک دریافت برنامه KasperskyUpdater:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منم از کسپر کی 10 استفاده میکنم ولی با ارورهای که شما میگید روبرو نمیشم البته من تازه کارم با کاسپر
قبلا از onton استفاده میکردم که در کل نسبت به نورتون کاهش سرعت لود اولیه و توان مصرفی سیستم خیلی بهتره.
اما در تنظیمات سیستم اگر بخش Web Antivirus رو به hi تغییر بدید گزینه Limiti fragment.... از یک به 60 افزایش پیدا میکنه
که باعث کندی سرعت لود صفحات و لود نشدن و دانلود نشدن میشه .
کافی برای رفع این مشکل گزینه فوق رو به 3 یا 2 تغییر بدید.
caspian عزیز یک بررسی کن ببین برنامه اپرا در حالت tusted یا نه .
من با firefox چنین مشکلی ندارم.
caspian عزیز بله حالا دیگه حتما میگم مشکلت .قرار گرفتن برنامه توی حالت low هست اگر اونو به tusted تغییر بدی
حل وارد ایملت میشی من اپرا نصب کردم و اروری که شما گفتی رو داد راهنمایی نحوه تغییر رو هم در آموزش کاسپر
میتونید ببینید.
امیدوارم مفید واقع بشه.
Last edited by ALI16437; 25-07-2009 at 19:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)