خیلی ممنون
راستی وضعیت شاتل چطوره؟
دوستان ازش راضی هستید؟
قیمتش چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی ممنون
راستی وضعیت شاتل چطوره؟
دوستان ازش راضی هستید؟
قیمتش چطوره؟
دیشب همش 1200 مگ دانلود کردم. اخه این چه وضعشه!!! همین جا نارضایتی خودم رو اعلام میکنم.
تورنت ها که اصلن سرعت ندارن و رپیدشر هم که کنده.
این 1200 مگ هم لینک مستقیم بود که فیلم مستند با لینک مستقیم خیلی کم پیدا میشه.
شما سایتی که مستند علمی با لینک مستقیم بده میشناسید؟
از امشب هم میخام برم سایت ویکی پدیا رو دانلود کنم. 6 گیگه!
از كجا و با چه اشتراكي ADsl مي گيري دوست من..؟
دوستان دارن میرن شاتل من تازه از پارس اومدم اندیشه
یک سوال داشتم من یک ماه هست که از پارس فسخ کردم و تازه رفتم اندیشه ثبت نام میخواستم بدونم یوزر و پسورد مودم چی میشه آیا پاک میشه؟ یا باید از اندیشه پسورد بگیرم؟ مودم از پارس گرفتم پسورد هم یادم رفت.![]()
3 گیگ 128 از اندیشه بعد از 21 روز معطلی!
دیروز شاتل ما راه افتاد.
سرعت دانلود 70 هست، پینگ هم عالی.
خط 5.
البته نمیدونم چرا دیشب ( ساعت 12 ) همش میگفت یوزر و پس اشتباست
سلام دوستان
ما عادت کردیم تا یه شرکت جدید بیاد خیلی تحت زود حیران می شیمو به به چهچه می کنیم ایشالله که شاتل خوب باشه و باعث رقابت بیشتر شرکتها بشه اما یادتون که نرفته اندیشه تا 200 کیلو بالا می رفت و الانشم تا 100 کیلو بالا می ره خیلی زوده واسه قضاوت بزارین مشترکای شاتل یه خورده بیشتر بشن بعد قضاوت کنین من قیمت شاتل دیدم و حاضر نسیتم واسه 1000 تومان شرکتمو عوض کنم ضمنا یه چیز عجیب این بود که به نظر می یاد شاتل فقط می خواد مشترک بگیره قیمت هر گیگ اضافه 5000 تومان 3 گیگ 15000 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دوستان اینقدر سریع عکس العمل نشون میدن.همیشه تو بهار و تابستون سرعت ها پایینتر بوده.از پاییز دوباره اندیشه میاد بالا.نیومد بعدش تصمیم میگیریم کجا بریم.
من الان 120 تا 130 هستم.درسته سرعت دقیقا نصف شده ولی باز خوبه همین
خط 5 سرویس512
سلام دوستان
ما عادت کردیم تا یه شرکت جدید بیاد خیلی تحت زود حیران می شیمو به به چهچه می کنیم ایشالله که شاتل خوب باشه و باعث رقابت بیشتر شرکتها بشه اما یادتون که نرفته اندیشه تا 200 کیلو بالا می رفت و الانشم تا 100 کیلو بالا می ره خیلی زوده واسه قضاوت بزارین مشترکای شاتل یه خورده بیشتر بشن بعد قضاوت کنین من قیمت شاتل دیدم و حاضر نسیتم واسه 1000 تومان شرکتمو عوض کنم ضمنا یه چیز عجیب این بود که به نظر می یاد شاتل فقط می خواد مشترک بگیره قیمت هر گیگ اضافه 5000 تومان 3 گیگ 15000 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!آره بچه ها دوستان درست میگن اندیشه اونقدر ها هم وضعش بد نیست که ما بخوایم بریم شاتل شرکت شاتل باید جا بیوفته تا ببینیم واقعاً کارش خوبه یا نه فعلاً که سرعتی که داره میده از اندیشه پایین تره و 70 هست در حالی که اندیشه داره سرعت بالای 100 میده پس عجله نکنید اگه واقعاً شاتل بهتر بود و سرعت بالاتری بده اونوقت باید به فکر تغییر isp خودمون باشیمچرا دوستان اینقدر سریع عکس العمل نشون میدن.همیشه تو بهار و تابستون سرعت ها پایینتر بوده.از پاییز دوباره اندیشه میاد بالا.نیومد بعدش تصمیم میگیریم کجا بریم.
من الان 120 تا 130 هستم.درسته سرعت دقیقا نصف شده ولی باز خوبه همین
خط 5 سرویس512
شاتل ما هم بالاخره را افتاد.
اطلاعات:
شنبه بعد از ظهر قرارداد بستم، دوشنبه ظهر وصل شد.
برخورد کارمندا خوب بود.
شرکت هم خنک بود، کولرش خوب کار می کرد
الان که امتحان کردم، سرعت بین 6 الی 7 کیلو بایت می چرخه.(Downstream=60). امیدوارم اینجوری نمونه و زیاد بشه
پیش شماره خطم: 322
10.000تومان هم بابت کارت طلایی تخفیف گرفتم.
اگه سؤال دیگه ای بود در خدمتم
راستی صادق جان به من 1ماه رایگان رو ندادنا! تو گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)