تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 537 از 2376 اولاول ... 3743748752753353453553653753853954054154758763710371537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,361 به 5,370 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلال مدير نمى خواهد. استقلال خدمتگزار مى خواهد و شما خدمتگزار نبوديد اين را قبول كنيد.
    اتفاقاً استقلال یه مدیر میخواد. یه مدیر تمام عیار. نه یه به اصطلاح استقلالی. یه مدیر عامل میخواد که با فکر، هم واسه حال تصمیم بگیره، هم واسه آینده..
    ما موفقیت آنی نمی خوایم. این موفقیت مثل سرآب میمونه..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این دو موردی که تو سوابقشون رو گفتی، به نظرم هیچکدومشون واسه مدیریت خوب نیستن. میگن آشتیانی پولداره. ولی آخه پولی که ندونی چه جوری خرجش کنی، به چه درد میخوره. یکی باید بیاد که واقعاً مدیر باشه..
    به نظرم همون آشتیانی مدیرعامل میشه. آخه خیلی تابلو اومد تو هیئت مدیره ی باشگاه. امیدوار رضایی رو هم واسه رد گم کنی مثلاً عنوانش کردن..
    خوب الان مشغول تحقیق در مورد این واعظ اشتیانی هستم میخوام ببینم این واعظ که اومده نامزد مدیرعاملی استقلال شده کی هست و در چه حد هست به هر حال صحبت یک عمر زندگی هست

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب الان مشغول تحقیق در مورد این واعظ اشتیانی هستم میخوام ببینم این واعظ که اومده نامزد مدیرعاملی استقلال شده کی هست و در چه حد هست به هر حال صحبت یک عمر زندگی هست
    ما رو هم از نتایج تحقیقت آگاه کن.. به هر حال ما هم جزئی از این خانواده هستیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما رو هم از نتایج تحقیقت آگاه کن.. به هر حال ما هم جزئی از این خانواده هستیم
    چشم حتما...
    شما برادر بزرگه هستی نظر شما شرطه...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چشم حتما...
    شما برادر بزرگه هستی نظر شما شرطه...
    اگه من برادر برزرگم، تو پدربزرگ خانواده ای. (هم عکس آواتورت، هم سابقت تو تاپیک )
    از شوخی بگذریم. خیلی دوست دارم سابقه ی مدیریتی آشتیانی رو بدونم. آخه از اینجوری آوردنش تو هیئت مدیره، تابلوئه که مدیرعامل میشه..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینطور که فهمیدم واعظ اشتیانی جدی ترین کاندید مدیر عاملی هست...

تحقیقی در مورد این واعظ اشتیانی کردم به هر حال اومده نامزد مدیرعاملی استقلال شده باید بدونیم کی هست و سابقش چیه یک وقت مثل نجف نژاد نشه و ما را بدبخت بکنه.

این واعظ اشتیانی به نظر ادم بدی نمیاد جالب اینه که در کلنگ زنی کمپ استقلال هم شرکت داشته و این کمی بودار هست!
    انگار رئیس فدراسیون دوچرخه سواری هست و معاون وزير صنايع و مدير عامل شركت شهرك‌هاي صنعتي ايران هم تا چند روز پیش بوده که گفته از 15 روز پیش استعفاش را تحویل داده خودش میگه به دلایل شخصی! (میگن به خاطر اومدن به استقلال بوده اما من بعید بدونم)
    عضو یک حزب هم هست به نام رایحه خوش‌ خدمت (حامیان احمدی نژاد)
    ادم زیرکی هم همین اول کار نشون داد و علی انصاری را که ادم مایه داری هست عضو هیئت مدیر کرد.
    در فدراسیون دوچرخه سواری اینطورکه من خوندم موفق بوده و تیم دوچرخه سواری پیشرفت چشمگیری در دوران این واعظ داشته...
    خبر گزاری فارس که از دوران فعالیتش در مدیرعاملی شهرهای صنعتی خیلی تعریف کرده! حالا چقدرش راست هست بماند.
    در مورد علی انصاری نتونستم چیزی پیدا کنم فقط خدا کنه همونی باشه که میگن...
    خلاصه اینکه این اشتیانی سابقه ی بدی نداره و چیز منفی ازش پیدا نکردم تجربه ورزشی هم داره و در ریاست فدراسیون دوچرخه سواری نمره ی قبولی گرفته.
    می دونم مدیریت یک تیم بزرگ و پر حاشیه مثل استقلال با ریاست فدراسیون دوچرخه سواری تفاوتهای چشمگیر داره اما من فکر میکنم بشه روش حساب کرد!
    در ضمن در دولت نفوذ داره و میتونه گره گشا باشه و مشکلات مالی را با نفوذش کاهش بده.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مرسی بابت تحقیق..
    با این تحقیقی که تو کردی و نتیجش رو گذاشتی، آشتیانی گزینه ی خوبی واسه الآن استقلال به نظر میرسه. (به رفع شدن مشکل مالی) ولی اینم ظاهرش نشون میده که از اون مدیراییه که حال رو میبینه. خدا کنه واسه درآمدزایی استقلال هم بتونه کاری انجام بده..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از شوخی بگذریم. خیلی دوست دارم سابقه ی مدیریتی آشتیانی رو بدونم. آخه از اینجوری آوردنش تو هیئت مدیره، تابلوئه که مدیرعامل میشه..
    به نظر میاد از قبل قرار بوده حالا یا به عنوان عضو هیئت مدیره یا مدیر عامل به استقلال بیاد.
    مگر نه در کلنگی زنی کمپ استقلال چیکار میکرد؟
    در نگاه اول که ادم بدی به نظر نمیاد باید دید چیکار میکنه...

اگه من برادر برزرگم، تو پدربزرگ خانواده ای. (هم عکس آواتورت، هم سابقت تو تاپیک )
    پدربزرگ خانواده؟!
    نه بابا... من دوست ندارم زیاد عمر کنم دوست دارم 45 سالم شد بمیرم(میخوام تو اوج بمیرم)
    تازه اینجا خیلی از دوستان بیش از من در این تاپیک بودند پدربزرگ اونها هستند...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با این تحقیقی که تو کردی و نتیجش رو گذاشتی، آشتیانی گزینه ی خوبی واسه الآن استقلال به نظر میرسه. (به رفع شدن مشکل مالی) ولی اینم ظاهرش نشون میده که از اون مدیراییه که حال رو میبینه. خدا کنه واسه درآمدزایی استقلال هم بتونه کاری انجام بده..
    به نظر بد نیست...
    اینطور که در مورد فعالیتش در دوچرخه سواری میخوندم رگه هایی از اینده نگری را در کارهاش دیدم مثلا گفته بود دوچرخه سوارهای جوان را مسابقات معتبر سعی کرده ببره تا تجربه کسب کنند و قول داده نتیجش را در 2010 و 2012 ببینیم! انگار پیست ورزشگاه ازادی را درست کرده و حتی تلاش کرده دوچرخه سواران ایرانی را در توردو فرانس که معتبرترین مسابقات دوچرخه سواری هست بفرسته!
    خبرگزاری فارس در مورد فعالیتش به عنوان مدیرعاملی شهرکهای صنعتی اینطور نوشته که:

وي در طول تصدي اين مسئوليت، تلاش‌هاي گسترده‌اي در زمينه تثبيت نرخ زمين در شهرك هاي صنعتي در راستاي سياست هاي دولت (بخصوص مناطق محروم) از بين بردن پديده بورس بازي زمين در شهرك ها، مشوق هاي جديد براي سرمايه گذاري در امر توليد در شهرك هاي صنعتي، توجه به صنايع و حمايت از صنايع خصوصي و توليد ملي بدون كارخانه داشت. مشاركت در پيگيري و حل مشكل نقدينگي واحدهاي توليدي از بانك مركزي، پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز (يورو)به توليد‌كنندگان و برداشتن گام‌هاي موثر در رفع موانع توليد از ديگر گام‌هاي وي در اين مسئوليت بوده است.

در ظاهر ادم خوبی هست حداقل ازش خوب نوشتند حالا چقدر این حرفها با واقعیت نزدیک هست خدا میدونه...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

به نظر میاد از قبل قرار بوده حالا یا به عنوان عضو هیئت مدیره یا مدیر عامل به استقلال بیاد.
    مگر نه در کلنگی زنی کمپ استقلال چیکار میکرد؟
    در نگاه اول که ادم بدی به نظر نمیاد باید دید چیکار میکنه...
    حالا با هر عنوانی که به استقلال اومد، امیدوارم مفید واقع بشه. اینو واسه خودش میگم. آخه کسی که رئیس فدراسیون بوده، معلومه کا باز میخواد پیشرفت کنه، واسش افت داره که تو پرونده ی کاریش، ناکامی وجود داشته باشه. اونم ناکامی تو باشگاه مردمی استقلال..
    امیدوارم تو کارش موفق باشه.. (با یه تیر، دو نشون زدم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •