این فیلم فقط مربوط به فصل پیشه؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بله
فقط مال فصل پیش هستش
خبرگزاري پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: چشم انتظار دعوت به تيم ملي بودم و بي شك رقابت سختي با بزرگان دارم.
مازيار زارع در گفت و گویی، اظهار داشت: پس از بازي مقابل ملوان انگيزه زيادي دارم تا در بازي مقابل ذوبآهن به تمام حرف و حديثها پايان دهم و زارع متفاوتي باشم.
وي افزود: كسب سه امتياز مقابل ذوبآهن سخت است؛ اما با يكدلي و حضور هواداران اين امر به راحتي ميسر ميشود.
زارع در خصوص دعوت به تيم ملي گفت: شب گذشته ميدانستم كه حضورم در تيم ملي تا حدودي قطعي است و بايد از صميم قلب از نگاه ويژه مربيان تيم ملي تشكر كنم.
وي افزود: براي پيراهن تيم ملي لحظهشماري ميكردم؛ اما مطمئن هستم براي حضور در بين نفرات اصلي رقابتي سخت با هافبكها و بزرگان تيم ملي دارم، البته مي خواهم حق را بگيرم. از دعوت پژمان نوري نيز بسيار خوشحالم،چراكه با زحمت زياد بار ديگر به حق خود رسيد.
خبرگزاری پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس طی درخواستی از مسئولان باشگاه گالاتاسرای ترکیه خواستار دو دیدار تدارکاتی با این تیم شده بود که با موافقت کتبی این باشگاه ترکیه ای روبرو شد.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس، باشگاه گالاتاسرای ترکیه جهت برگزاری دو دیدار تدارکاتی با حضور کلیه بازیکنان اصلی این تیم در تهران، موافقت کرد.
باشگاه گالاتاسرای ترکیه در خصوص اعلام زمان دیدار تدارکاتی با پرسپولیس اعلام کرد؛ بدلیل فشردگی بازیهای اروپایی، لیگ و جام حذفی تاکنون قادر به اعلام زمان مشخصی نشدهاند اما این باشگاه در نظر دارد، در اولین فرصت جهت برگزاری مسابقات تدارکاتی خارج از کشور، دو دیدار دوستانه با حضور کلیه بازیکنان اصلی در تهران برگزار خواهد کرد.
چند خبر کوتاه ؛ قطبي صاحب منزل شخصي شد
خبرگزاري پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران در پي حضور همسر كره اي افشين قطبي در تهران، براي سرمربي تيم خود منزل شخصي تهيه كردند.
به گزارش خبرگزاري پرسپولیس ، همسر كره اي قطبي(يوروم) پس از مدتي اقامت در امارات، به تهران سفر كرد و به همين دليل مسئولان باشگاه منزلي شخصي براي افشين قطبي تهيه كردند.
قطبي كه در هتل استقلال اقامت داشت، روز گذشته اين هتل را ترك كرد.
- آتسو فردا به تهران باز مي گردد
مدافع توگويي تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي حضور در اردوي تيم ملي كشورش راهي فرانسه شده بود، ساعت 10 صبح فردا وارد ايران ميشود.
آتسو در سفر پنج روزه خود به فرانسه همراه تيم ملي توگو در ديدار دوستانه مقابل كنگو به مدت 45 دقيقه براي تيمش بازي كرد.
- نام عبدي از فهرست پرسپوليس خارج شد
كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار با ذوبآهن نام بهادر عبدي، مهران فرضيات و ضياءالدين نيكنفس را پس از تمرين امروز از فهرست اصلي خود خارج كرد.
عبدي به دليل مصدوميت حضورش در ديدار مقابل ذوبآهن منتفي شد.
- تمرينات اختصاصي براي نيكبخت واحدي
عليرضا نيكبخت واحدي كه در تمرين صبح روز گذشته پرسپوليس حضور پيدا نكرده بود، با تصميم كادر فني بعدازظهر روز گذشته تمرينات ويژهاي را زير نظر افشين پيرواني انجام داد.
پيرواني در اين باره به خبرنگار فارس گفت: به دليل اينكه دليل نيكبخت براي غيبت مبني بر عدم اطلاع دقيق در مورد ساعت تمرين مورد تاييد قرار گرفت، با تصميم كادر فني تمرينات ويژهاي را روز گذشته براي وي در نظر گرفتيم تا براي بازي مقابل ذوب آهن آماده شود.
آقای علی آبادی مردم را فوتبال زده نکنید
خبرگزاری پرسپولیس : از وقتی چشم به جهان گشودیم و فوتبال را شناختیم و رنگ قرمز را به چشم دیدم با خود گفتیم نام آن پرسپولیس است پس تا ابد پرسپولیسی خواهیم بود !! این نام نام ایران باستان است و آقایان دوست دارند با زور اسم محبوب تیم ما را عوض کنند ! باور کنید این اجازه را نخواهیم داد ! ما به عشق پرسپولیس زندگی میکنیم و به خاطر اسم پرسپولیس خواهیم جنگید !!!
کاربران گرامی مطمئن باشند هیچگاه ما اسم این سایت را به پیروزی تغییر نخواهیم داد !! حتی اگر سایت ما را که یک سایت فرهنگی است ----- کنند اما توصیه هایی دارم به عنوان مدیریت این خبرگزاری به آقای علی آبادی که امیدوارم مطالعه فرمایند :
احتراماً جناب آقای علی آبادی چه دلیلی میبینید که میخواهید این اسم مقدس را به یک اسم مضحک تغییر بدید ؟! این اسم و تیم دارایی مردم و انقلاب جمهوری اسلام است ، نه برای رژیم شاهنشاه (تاج ) ، جناب آقای علی آبادی میلیون ها نفر آدم اعم از جوان و پیر دارند با این اسم زندگی میکنند از جمله همین بنده حقیر ! این اسم برای سرخ دلان مقدس است و ما هرچقدر فکر می کنیم دلیلی نمی بینیم که اسم آن عوض شود ! و جناب علی آبادی اگر دلیل محکمی دارید در یکی از رسانه های ملی این موضوع را بیان کنید تا ما نیز توجیه شویم ! و این را مطمئن باشید بنده و میلیون ها نفر سرخ دل دیگر هرگز نام پرسپولیس را پس نخواهیم زد و اسم مضحکی همچون پیروزی را به زبان آوریم !! جناب علی آبادی لطفا بیشتر فکر کنید !! مردمی را که به این تیم عشق می ورزند این عشق و نام مقدس را نابود نکنید ! و مردم ایران را فوتبال زده نکنید !! بنده به عنوان یک حقیر از شما خواهش دارم ... خواهش میکنم آقای علی آبادی ... خواهش !
عابدزاده: گلرهاى پرسپوليس، منتقدان مرا ساكت كردند
![]()
انتقاد از عابدزاده و زير سؤال بردن او، براى بعضى ها آنقدر اهميت داشت كه براى تماشاى اشتباهات دروازه بان هاى پرسپوليس لحظه شمارى مى كنند. انگار انتقادات غيرمنطقى شان از نوع تمرينات احمدرضا عابدزاده آنها را راضى نكرده بود كه به دنبال فرصتى براى تخريب او بودند. عابدزاده اما نه پاسخى به انتقادات داد و نه واكنشى داشت. او عقيده دارد كه عملكرد دروازه بان هاى پرسپوليس نتيجه مستقيم برنامه هاى تمرينى اوست و جالب اينكه او بار ديگر سربلند بود و با توانايى هايش جواب منتقدان را داد. احمدرضا عابدزاده حالا در اين باره مى گويد: «آمادگى بالاى گلرهاى پرسپوليس تمام منتقدان را ساكت كرد، همه ديديم كه گلرهاى پرسپوليس بدون اشتباه ظاهر مى شدند چون حق اشتباه ندارند. تمام چيزهايى را كه باعث موفقيت من در دوران بازيگرى ام شده بود به دروازه بانان منتقل كرده ام و حالا اكثر كارشناسان اعتقاد دارند كه دروازه بان هاى پرسپوليس از هر نظر آماده اند. دروازه بان ها مى دانند كه تحت هر شرايطى بايد توپ را در آغوش بگيرند و هيچ كدام از آنها به دفع توپ فكر نمى كنند. مثلا در بازى استقلال- سپاهان گلرهاى دو تيم اكثر توپ ها را مشت مى كردند و اين يك مشكل بزرگ در ميان دروازه بانان ايرانى است اما گلرهاى پرسپوليس هيچ كدام اين مشكل را ندارند. شما به بازى پرسپوليس ملوان نگاه كنيد، حقيقى در عين جوانى با تمركز بازى مى كند و تمام توپ ها را در اختيار مى گيرد. حتى درتمرينات هم هيچ كدام از بازيكنان پرسپوليس حق اشتباه ندارند و همين باعث شده آنها در روز مسابقه با انگيزه و آماده باشند و از نظر روحى و روانى حتى به اشتباه كردن فكر هم نكنند.»
عابدزاده با اشاره به وضعيت ميثاق معمارزاده ادامه مى دهد: « ميثاق يكى از گلرهاى برتر ايران است اما دچار مصدوميت شده ولى من به عنوان يك دوست و مربى اش دائماً وى را زير نظر دارم و چون خودم تجربه مصدوميت هايى به مراتب شديد تر را دارم، به او تمام تجربياتم را منتقل كرده ام. خوشبختانه ميثاق انگيزه اش را از دست نداده و اگر به تجربيات من و نكاتى كه پزشكان به او مى گويند عمل كند خيلى زودتر به ميادين بر مى گردد.» او درباره نيمكت نشينى مهدى واعظى در سه هفته اخير هم توضيحاتى داد كه شايد پاسخ خوبى براى حاشيه سازان باشد. او مى گويد: «واعظى سال ها براى پرسپوليس زحمت كشيده. او دروازه بان خوبى است و هر روز در تمرينات بهتر از قبل ظاهر مى شود. متاسفانه واعظى قبل از شروع فصل مصدوم شده بود واين موضوع كمى وى را از جريان مسابقه و تمرين دور كرد اما او با انگيزه تمرين مى كند و فكر مى كنم از ۱۰ روز ديگر آماده بازى كردن باشد. اما اينكه بين حقيقى و واعظى كدام يك در تركيب اصلى قرار مى گيرند بايد از قطبى بپرسيد چون وظيفه من چيز ديگرى است.»
عابدزاده در پايان بار ديگر به انتقاداتى كه بى رحمانه عليه او مطرح مى شد مى گويد: «خوشبختانه جواب تمام آنهايى را كه خارج از زمين فوتبال بودند و دائماً از من انتقاد مى كردند دادم و دروازه بانان پرسپوليس هم من را سربلند كردند.»
رقابت پرسپوليس و مس به خاطر هورى
در حالى كه حسن هورى قصد پيوستن به مس كرمان را داشت، پرسپوليسى ها هم با او وارد مذاكره شدند. مسؤولان پرسپوليس به دنبال جانشينى براى ميثاق معمارزاده مصدوم هستند و در همين رابطه مذاكرات مقدماتى را با حسن هورى انجام داده اند. اين در حالى است كه هورى پيش از اين با كرمانى ها به توافقاتى رسيده بود و قصد داشت به مس برود.
در جريان ديدار برابر ذوب آهن
پرسپوليس از جاسميان تقدير مى كند
باشگاه پرسپوليس با همكارى فدراسيون فوتبال از حميد جاسميان، تقدير خواهد كرد. بنا به تصميم مسؤولان پرسپوليس در بين دو نيمه بازى اين تيم برابر ذوب آهن در هفته چهارم كه فردا برگزار مى شود و در حضور مسؤولان فدراسيون فوتبال و باشگاه پرسپوليس از حميد جاسميان، پيشكسوت قديمى فوتبال كشورمان و اين باشگاه تجليل به عمل خواهد آمد. قرار است در اين مراسم هدايايى به رسم يادبود از طرف فدراسيون فوتبال و باشگاه پرسپوليس به جاسميان اهدا شود.
سيصد هزار تومان، پاداش شكست ذوب آهن
در صورت پيروزى برابر ذوب آهن، بازيكنان پرسپوليس پاداش ويژه دريافت مى كنند. طبق قولى كه مصطفوى به سرخپوشان داده، در صورت شكست دادن ذوب آهن، هر يك از بازيكنان پرسپوليس مبلغ سيصد هزار تومان پاداش مى گيرند. جالب اينكه مديرعامل پرسپوليس قول داده در صورت پيروزى در هفته چهارم، پاداش معوقه سرخپوشان بابت تساوى در انزلى هم همزمان با پاداش شكست ذوب آهن به آنها پرداخت شود. بنا به اعلام باشگاه به بازيكنان اصلى پرسپوليس در ديدار با ملوان ۲۰۰ هزار تومان و به بازيكنان ذخيره صدهزار تومان پاداش تعلق خواهد گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)