۲مگ نامحدود امکان اینکه قیمتش بالا بره یا ضریب اشتراکش بالاتر بره هست ؟
۲مگ نامحدود امکان اینکه قیمتش بالا بره یا ضریب اشتراکش بالاتر بره هست ؟
فکر کنم فن آوا هم داره شبانش رو محدود می کنه (البته اگه بگیم که بر نمیداره!). عکس زیر رو که میزارم واسه مصرفمه.
دقت کنید من 5 شب 36 گیگ گرفتم یعنی چیزی حدود میانگین 7 گیگ واسه هر شب (که همین مقدار 2 هفته پیش 8.5 گیگ بود!) اما الآن 2 شبه که ظاهرن از مرکز (تو عکس می تونید ببینید) دقیقاً ساعت 2:03 بامداد تغییری تو نتم داده میشه و تا 7:03 ادامه پیدا می کنه و مقدار ترافیکی که تونسم بگیرم واسه هر شب دقیقاً 562 مگ هسش!!
در ضمن من شیراز هسم و سرویس 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان دارم.
از دوستان کس دیگه ای هم مشابه براش اتفاق افتاده؟
Last edited by shakhdar; 16-11-2014 at 12:16.
Linuxmint.com هم امتحان کردم سرعت خیلی پایینه مگر چند تا دانلود کنم که مجموع بشه 100!اما سرور داخل که دانلود میکنم این مشکلو نداره! به نظر شما دانلود از سرورای خارج رو محدود کردن؟
Last edited by claud; 16-11-2014 at 11:35.
اقا ما اومدیم از این شرکت رها بشیم دیدیم همه شرکتا دارن دونه دونه تغییر وضعیت میدن،اومدیم بریم مخابرات نامحدود بگیریم دیگه بالای 512 نمیده..!!!!
کلا الان شرکت عوض کردن ریسکه بزرگیه،باید صبر کرد تا وضعیت پایدار بشه بعد تصمیم گرفت![]()
جناب نماینده چرا پیشنهاد نمیدین برای سرویس 2 مگ هم یک طرح با گیگ پایین و دارای دانلود شبانه قرار بدن؟
مثلا 2 مگ 5 گیگ با دانلود شبانه،خیلی فروشش بالا خواهد بود به نظرم![]()
سلام ضریب اشتراک ها بهتر شده>؟ من 2 مگ نا محدود برنزی دارم از صبح تا حالا سرعتم 50 کیلوبایت بهتر شده
ممنونم از پاسخ دهیتون. مشکل ظاهرا برطرف شده و دیگه از دیشب که وصل شد مشکلی نبوده شکر خدا تا حالا.
فقط خواهشی که دارم اینه که اگه توی جلسات با مدیران فن اوا حضور دارید پیام کاربرا رو بهشون برسونید که در مقابل شرکت های زیاده خواه تسلیم نشن و سرویس های نامحدود رو برندارن یا اون سیاست منصفانه بی معنی
و سودجویانه رو نزارن. حتی اگه شده سرویس ها رو منصفانه و با توجه به وضعیت جیب کاربرای اینترنت ایران گرونم بکنن ولی خواهشا حذف نکنن این سرویس ها رو که شاید با مقاومت ماها یه روزی بتونیم یه اینترنتی که حداقل استاندارد
رو داشته باشه پیاده کنیم توی این مملکت و شرکت هایی که فقط می خوان بدوشن ملتو از این صنعت بکشن بیرون.
شرکتایی که حتی واژه کلمات فارسی رو هم به میل خودشون عوض کردن و سرویس محدود رو به اسم نامحدود می ندازن به ملت و وقتی اعتراضم می کنی می گن منصفانه مصرف نکردی. اصلا با سرعت 50 k یه سرویس 512 مگه می شه
بیشتر از روزی 3 گیگ گرفت که اینا دم از مصرف منصفانه می زنن ؟ یعنی کسی که پول سرویس نامحدود می ده و با سرعت کمتر این سرویس ها می سازه حق نداره روزی 2-3 گیگ بگیره که ورمی دارن محدود می کنن ؟ اخه این انصافه ؟
این پولی که اینا می خورن حلاله وقتی مشتری راضی نیست از محدودیت های الکی اینا ؟
Last edited by 1nima1; 16-11-2014 at 14:46.
من تازه به فن آوا پیوستم و دو تا سوال داشتم دوستان.
1. حجم اضافه ای که خریداری بشه به دوره بعد منتقل میشه یا نه ؟
2. سرعت شبانه رو عدد خاصی محدود میشه ؟ یا بر اساس شلوغی منطقه هست ؟
سلام
1- صد در صد بیشتره . چندش رو نمیتونم بگم بستگی به مرکز مخابراتی داره
2- در حال حاظر خیر
خیر
شما چه سرویسی دارید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)