فشار زندگی کمر شکنه!
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
فشار زندگی کمر شکنه!
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
-------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ---------
مگه ميشه!!!يعني الان بازي اورجينال پيدا نميشه؟؟؟خودم كه 1 ماه پيش رفته بودم همه جا پر بود------
آره خب واسه كسي كه تو كاره ps3 مخارج بازي خيلي زياد ميشه---
Last edited by BATMAN-LOVE; 10-12-2010 at 16:35.
بازی اوریجینال به شدت کم شده یه ماه پیشم اگه زیاد بوده واسه این بوده هر کی هر چی داشته گذاشته بفروشه و فروخته تموم شده رفته !فعلا بازیهایی که -- نشدن یعنی همون گراند توریسما ! با عناوین خیلی مطرح مثل مدرن وار فار دو اینا فقط پیدا می شه به سادگی ...
جانم گراف !
تایید نشده که ingame هستن یا artwork........
یه عده از منابع معتبر میگن ingame و گرافیک بازی هم اینه یه عده منابع معتبر دیگه هم میگن نه بابا artwork...... .
در کل من فکر کنم یه چیز 50...50 هستش یعنی مثلا هیکل ناتان ingame بقیش artwork یا همچین چیزی..... .در کل تا دوشنبه(که نمایش بازیه) صبر می کنیم ببینیم چطوریه........![]()
خيلي مسخرست!!!خب شايد كسي كپي نميكنه!!!والا چي بگم---فكر كنم چند وقته ديگه خود كنسول هم ناياب شه!!!
خوب تو ایران اصولا جمع رو در نظر می گیرن نه افراد محدود رو ، که اکثرا هم کپی می کنن ... اگه اینطور نبود باید بازی ایکس باکس اوریجینالم پیدا می شد که نمی شه ، متاسفانه!
خیلی گرون میگه.همین تهران رو بگردی بهتره.اون داره به قیمت شهر قم میفروشه تو که تهرانی که نباید بری قم کنسول بخری.گرونه
ورژن اون ps3 3.5 ها!
من از صاحبش بازی خریدم مشکلی نداشت!
خبر خيلي بديه!!!من عيد ميخواستم چند تا بازي بگيرم---يعني واقعا نايابه ناياب شد!!!راستي كالكشن پرنس چي ميتونم گير بيارم؟؟؟
واقعا اين مملكت همه چيش ضايست!!!همه فقط فكره سود بيشترن!!!هيچ كس واسه رضايته مردم كاري نميكنه----
Last edited by BATMAN-LOVE; 10-12-2010 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)