9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی. برندشم احتمالا inno3d پیدا می کنی با این قیمت.
9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی. برندشم احتمالا inno3d پیدا می کنی با این قیمت.
محمد رضا مطمئنی Club و His از گیگابایت بهتره؟
شخصا Gigabyte رو برند معتبری می دونم. کما اینکه آواژنگ هم گارانتی خوبیه.
رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته![]()
شما کجا رو پیشنهاد میکنی گیگا ازش بخرم ؟!رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته![]()
اينكه از كجا ميگيري مهم نيست فقط با گارانتي آواژنگ بگير يه چرخي توي پاساژ ايران و رضا بزني حتما پيدا ميكني
سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
در ضمن ببنید این خوبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه کارت گرافیک خوب تا حدود قیمت 60 تومان اگه میشه معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا مارک معتبر باشه
اقا ما رو گرفتی درباره بهترین کارت دنیا داری صحبت میکنیا![]()
[quote=alizshah;2808097]سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
ATI 4870 بگير حدود 380 تومن با برند گيگا گير مياد و 370 با برند HIS
سلام
خیر این مادربرد نه PCI e پشتیبانی می کنه (طبیعتا کراس فایر هم نه) و سوکت 775 رو هم پشتیبانی نمی کنه که شامل تقریبا کل پردازنده های بازار میشه بهترین کار اینه که شما چند وقتی صبر کنی و بودجه رو به ارتقا برسونی البته میتونی الان یه رم 512 دیگهDDR1 بگیری اضافه کنی ولی زیاد مشکلی رو حل نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)