ممنون از aydin_eb7777 و H.VIKE یه سوال دیگه هم دارم....اس ام اس های من رو حافظه ی گوشی سیو میشه یعنی فکر کنم اینطوریه....چی کار کنم که کپی شه رو مموری؟یعنی همین اس ها بره رو مموری...
ممنون از aydin_eb7777 و H.VIKE یه سوال دیگه هم دارم....اس ام اس های من رو حافظه ی گوشی سیو میشه یعنی فکر کنم اینطوریه....چی کار کنم که کپی شه رو مموری؟یعنی همین اس ها بره رو مموری...
---------------
برو به مسیری که می گم
Meno=>messaging=>Options=>Settings=>Other
و گذینه memory in use را به مموری کارت تغییر بده
موفق باشی
مرسیاس هایی که دارم رو چه جوری به مموری منتقل کنم؟
------------------
زمانی که این کار را انجام می دی گوشی از شما سوال می پرسه که آیا از روی اس ام اس ها هم در مموری کارت کپی بگیرم که شما تایید کن
موفق باشی
چیزی نپرسید....ولی ممنون...
سلام دوستان.
من می خوام یه رم واسه گوشی بخرم! (رم 4 داشتم، طفلی پوکید!). می خواستم اگه میشه مشخصات یه رم 4 و یه رم 8 رو بدین که باید چجوریا باشه!
--------
ببین دوست عزیز تمام مموری کارتهایی که در موبایل فروشی ها به فروش می رسه سرعت پایینی دارن و با مموری کارتهای اولیه ای که خود نوکیا با مارک نوکیا میده کاملا متفاوت هستن و تفاوت محسوس سرعت اینگونه مموری کارتها را می شه تو فیلم برداری با گوشی مشاهده کرد و می بینید که فیلم شروع به ریپ زدن می کنه! و در زمان کپی کردن فایل به داخل مموری نیز سرعت پایینی دارن!
حالا پیشنهاد من به شما اینه که از مموری های معتبر استفاده کنی و اینگونه مموری ها را می تونی از روی سرعتی که تو برچسب مموری هست بشناسی یعنی دقیقا مثل سی دی یا دی وی دی خام سرعت به صورت عدد و x نشان داده می شه مثلا 200x یا 400x !
یک شرکت هست که مموریهای با مارک Silicon Power تولید می کنه که بهترین گزینه برای گوشیهایی است که مموریهای با ظرفیت بالا ساپورت می کنن مثلا مموری با ظرفیت 32 گیگ را با سرعت 600x تولید می کنه!
یا یک شرکت تایوانی دیگه هم هست که محصولات Team را تولید می کنه و مموری 8 گیگ این شرکت را با سرعت 400X دیدم
موفق باشی
در ادامه توضیحات کامل آیدین جان باید اضافه کنم
که تو بازار به اسم
مموری کلاس 2 و کلاس 4 و یا کلاس 6 شناخته میشند
و سرعت ترنسفر دیتا در کلاس 4 دو برابر کلاس 2 هستش
سلام من یه چند سالی میشه گوشی رو دارم
چند وقت پیش گوشی رو آپدیت کردم از اون روز به بعد هر وقت گوشی رو خاموش روشن میکنم باید ساعت و تاریخ رو دوباره وارد کنم
میخواستم بدونم راهی هست این قسمت رو غیر فعال کنم ؟
ببخشید پریدم وسط ...یه همچین مکشلی واسه خودمم پیش اومده بود....
شما میتونی با PCSuite از اس ام اسا کپی بگیری توی کامپیوتر و اس ام اسای گوشی رو پاک کنید و تنظیماتو به مموری تغیر بدید سپس اون اسمسای کپی شده در کامپیوتر را با pcsuite در قسمت inbox پیست کنید و اسمس ها در مموری ذخیره میشوند یا میتوانید با همون پی سی سویت یک بک آپ فقط از اس ام اس هاتون بگیری بعد فایل بکاپ گرفته شده را نصب کنی...
راستی اگه واسه بک آپ گرفتن و... مشکل داشتی میتونی از توی ویژه نامه کلیک در روزنامه جام جم درسایتاطلاعاتی در مورد بک آپ گرفتن از تمام قسمت های گوشی پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
راستی یه سوال....
آقا من این پی سی سویتی که قبلا داشتم پاک شده یک قدیمی ترشو نصب کردم...
وقتی گوشیو وصل میکنم بش چیزی واسه قطع ایمن اتصال نداره و من همینطوری یهویی گوشیو میکشم از یو اس بی...
میخواستم ببینم اشکالی نداره؟یعنی آسیبی به گوشی نمیرسه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)