سلام دوستان.
میتونید لطف کنید و به ساده ترین روش به من آموزش آپدیت فریمور Psp که الان ورژنش 3.40 OE -A هست رو به آخرین ورژن موجود که آنلاک باشه رو بدین؟
من یک مشکل دیگه هم دارم.
وقتی میخوام به منوی ریکاوری برم اول یک صفحه ی سبز رنگ با چند خظ نوشته میاد ولی سریع صفحش سیاه میشه و هیچ چی رو نمیشه دید. البته تو این حالت پی اس پی چرهق پاورش روشنه.
دوست عزیز شما چند تا راه داری
1-یا ابتدا ورژن دستگاهت را به 3.52m33-3 ارتقا بدی و بعد به 4.01m33-2 آپدیت کنی.
از ورژن OE -A3.4 به 3.52m33-3 را من بلد نیستم اگه دوستان بلدند لطف کنن بگن تا ما هم یاد بگیریم.
اما از ورژن 3.52m33-3 به 4.01m33-2 آموزشش توی پست زیر هست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-شما میتونی توسط آموزشی که توی پست زیر هست از همین فریمور به 3.71m33 بری وسپس به 4.01m33-2 به همون روش تاپیک بالا.توی این روش نوشته اجرا از هر CFW ، حتی پایین تر از 3.52M33-3 ، قابلیت آپگرید از ورژن های پایین تر به 3.71M33 با توجه به اینکه شما نمیتونید به منوی ریکاوری برید و مثل اینکه منوی ریکاوری شما خرابه به احتمال زیاد نمیتونید از این روش استفاده کنید.
کد:
3-به احتمال زیاد شما باید psp fat داشته باشید.که کپی خور هم هست.با این وجود ساختن باطری پاندورا کار سختی نیست.به نظر من از روش زیر استفاده کنید.راحت ترین راه و میتونید مستقیم روی psp خودتون فریمور 4.01m33-2 را نصب کنید.
کد:
در صورتی که مایلید از 3.90m33-3 استفاده کنید از روش زیر برید راحت تر هم هست.ورژن 4.01m33-2 و3.90m33-3 تفاوت چندان زیادی با هم ندارن.
کد:
بازم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید