اقا توی CD های بازی، من کرکی ندیدم یا چنین چیزی،
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
اقا توی CD های بازی، من کرکی ندیدم یا چنین چیزی،
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
Last edited by hamid5; 19-03-2008 at 14:31.
سلام دوستان, من بایوشاکو که می خوام اجرا کنم این error رو میده:
یکی از دوستان گفته بودند که PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنم که البته پیداش نکردم.
میشه لطفا کمک کنید؟
کسی نمیدونه این چه اروریه؟
اقا اين در خواست ما چي شد از ديروز تا حالا ما سر كار هستيم از شما خواستم كه در مورد بازيfifamanager08 توضيح دهيد با عكس. من چگونه اين بازي را اجرا يا بازي كنم
شما باید توی سیدی PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو پیدا کنی و نصب کنیسلام دوستان, من بایوشاکو که می خوام اجرا کنم این error رو میده:
یکی از دوستان گفته بودند که PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنم که البته پیداش نکردم.
میشه لطفا کمک کنید؟
با اون کارت راه می افته
هاردت ایراد داره اون صفحه آبی میاداقا اين در خواست ما چي شد از ديروز تا حالا ما سر كار هستيم از شما خواستم كه در مورد بازيfifamanager08 توضيح دهيد با عكس. من چگونه اين بازي را اجرا يا بازي كنم
هارد من هم ایراد داره
پس بیخیال شو
احتمالا سیستمت نمیکشهکسی نمیدونه این چه اروریه؟
روی یه سیستم دیگه امتحان کن
من هم همین مشکل رو داشتم
نقل قول:
دوستان من بازي devil may cry3 رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation softwareلطفا راهنمايي كنيد.....
نقل قول:
این اشکال از 2 مورد میتونه باشه:
یا غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.
دوست عزيز برنامه ديگه اي در قسمت taskbar tray وجود نداره!
نقل قول:
یا ورژن برنامه DAEMON Tools قدیمی هست که فوری لو میره و باید آخرین ورژنش رو از سایت مربوطه بگیرین:
آخرين ورژن رو دانلود كردم:daemon tools lite 4.12.2
اما باز هم بعد از mount كردن و كليك روي آيكون بازي ارور جديدي ميده:
please remove the disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive G
؟!.....
مشکل از کرک شماست. فایلی که در زیر گذاشتم را دانلود کنید و بعد از استخراج فایل آن را در پوشه بازی کپی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! طبق پیغام این ایراد با نصب دوباره بازی میتونه برطرف بشه.
برنامه AGEIA PhysX System فقط مختص به کارتهای گرافیک Geforce سری 8 و 9 میشه.
و بازیهایی که نیاز به این برنامه داره و باکمک اون بهتر اجرا میشه در این آدرس موجوده که Bioshock جز اون حساب نمیشه.
AGEIA PhysX Titles دراین آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پیغام خطا میتونه از این موارد باشه:
به رو نبودن کامل ویندوز که باید آپدیت بشه. (مواردی که شامل کارت گرافیک هست)
به روز نبودن درایور کارت گرافیک.
به روز نبودن DirectX
همچنین موارد زیر:
ایراد از کرک بازی هست.
و یا اینکه ایراد از خود بازی هست که با نصب آخرین پچ این ایرادات بازی میتونه برطرف بشه.
Last edited by havas_1980; 19-03-2008 at 19:31.
خب من بازی رو چند بار دوباره نصب کردم اما درست نشد , البته با همین دی وی دی روی یه سیستم دیگه کار کرد.
به هر حال ممنون از راهنمایی شما و number_one عزیز.
مرسی.میشه واسم آخرین پچ این بازی رو بزارید؟؟؟؟
من dvdش رو از فروشگاه همینجا خریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)