مپ Dota allstars 6.60 BETA رو از لینک زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مپ Dota allstars 6.60 BETA رو از لینک زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی pause میکنم تمام چیزها, غیر فعال میشه. اما در هر صورت ممنون.
Last edited by S.E.S; 02-04-2009 at 09:06.
وقتی pause می کنی Esc رو بزن بعد Enter رو بزن و رمز ها تو وارد کن.
سلام دوستان گلم ..من دنبال یه replay خوب از بازی EZALOR تو بازی 5vs5 می گردم که طریقه استفاده این هیرو تو بازی و اینکه تو چه لاینی بره و ... ممنون میشم ..راستی پچ من 1.22 است
تو dota-allstars برو تو بخش replay بعد سرچ کن ezalor برات کلی میاره...
سلام. میخواستم بدونم ایتمی هست که تاثیر لول ها/اتک های دشمن رو کاهش بده؟
درضمن, توی ریپلی ها, هیرو ها درختهایی که مزاحمشون هستند رو میندازند, این هم اگه میشه توضیح بدید.
با تشکر
رمز؟؟؟؟
ولی ميتونی mode بزنی.
دوست عزيز اين هيرو معمولاً يه هيرو supporter يا feeder است. معمولنم تنها تو يه لاين نميره و با يه هيريه ديگه ميره يا پايين يا بالا (معمولاً)
اون هيريی هم که همارشه ترجيحاً بهتره يه هيريه magic ه !
يه item تو cache يا gateway هست به نامه planeswalker's cloak که 650gold هزينشه و 15% ميزان تاثيره magicهای دشمنو کم ميکنه.(همون لول که شما ميگين) و بعدش ميتونين اينو تبديل به hood of defiance کنيد که تو shoplvl5 هست(2475gold ). اين آيتم 30% تاثير magic ها رو کم ميکنه.
براي کم کردن تاثير اتک دشمن هم ميتونين armorتون رو بالا ببريد که itemهای زيادی برا اين مورد وجود داره. درختارم ميندازن ديگه! اوّلا ميشه با tango اين کارو کرد که برا جاهايی که با يه درخت مشکل حال ميشه خوبه.بعضی magicها هم ميتونن درختارو گروهی بندازن.(يکی از مواردی که من خيلی دوست دارم ultimate warlock هست!)
سلام...
اگه من بخوام قیمت موس و کیبرد مخصوص وارکرافت رو بدونم , از کجا باید بپرسم؟
مگه همچین چیزی هم وجود داره؟
من خودم با سری x7 a4tech بازی میکنم ولی موس و کیبرد نمون دیگه![]()
این بازی نیازی به موس های حرفه ای نداره . مثل کانتر نیست که موس اون چنانی بخواد . فقط یه موس سبک معمولی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)