تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 536 از 1547 اولاول ... 3643648652653253353453553653753853954054658663610361536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان تو این صفحه برین شرایظ استفاده و قونین شاتل لند!خط آخر و تازه اضافه کردن یا از اول بود؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• انتقـال فایل از سـرورهای دیگر به سرورهای شاتــل‌لند دارای مـحدودیت ۱۰ گیگابایت است. به صورتی که فایل‌های انتقال داده شده از سـرورهای دیگر نباید از ۱۰ گیـگابایت در حساب کاربری بیشتر شود. قابل ذکر است کاربران می‌توانند با حذف فایل‌های انتقال داده شده و کاهش آنها به کمتر از ۱۰ گیگابایت مجددا از انتقال فایل استفاده کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان تو این صفحه برین شرایظ استفاده و قونین شاتل لند!خط آخر و تازه اضافه کردن یا از اول بود؟!!

• انتقـال فایل از سـرورهای دیگر به سرورهای شاتــل‌لند دارای مـحدودیت ۱۰ گیگابایت است. به صورتی که فایل‌های انتقال داده شده از سـرورهای دیگر نباید از ۱۰ گیـگابایت در حساب کاربری بیشتر شود. قابل ذکر است کاربران می‌توانند با حذف فایل‌های انتقال داده شده و کاهش آنها به کمتر از ۱۰ گیگابایت مجددا از انتقال فایل استفاده کنند.
    تو صفحه اول که نوشته 150 گیگ

اصلا معلوم نیست چه خبره

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

همه فایلهای اکانتمو پاک کردم بعد دو تا فایل 150مگی ریموت کردم سریع آپلود شد و با سرعت 1.5MB دانلود میشد!ولی فایلهای 1 گیگی و 700مگی هر چی زدم ریموت نشد!!فک کنم محدویت ریموت و بیشتر کردن!!!
    و جالبه که بدونید سرورها مشکلی ندارن چون فایلهایی که تو دانلود سنتر و گیم سنتر گذاشتن با نهایت سرعت دانلود میشن!
    Last edited by vampireXZX; 14-09-2016 at 12:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که سرویس شاتل لند رو نخریدن یا سرویس ارت دارن تست کنن ببینن برای اونا هم سرعت کمه !
    ممنون
    لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت برای من کم نیست و اوکیه

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فایل هام رو آوردم زیر 10 گیگ بازم سرعت دانلود درست نشد
    آقا اگه این قضیه به پشتیبانی شاتل مربوط نیست پس به کی مربوطه ما هزینه این طرح شاتلند رو به حساب شاتل ریختیم و تو مای شاتل خریداری کردیم حالا چرا زیر بار نمیره پشتیبانی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من هم سرویس اکو دارم و هم بسته شاتل لند خریدم اما سرعتم مشکلی نداره و داره با حداکثر سرعت از آپلودسنتر دانلود میکنه
    اگه سرورها مشکل داشته باشن باید برای همه اینطور باشه، احتمالا بعضی از مراکز رو به دلیل کمبود پهنای باند محدود کردن

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

فایل هام رو آوردم زیر 10 گیگ بازم سرعت دانلود درست نشد
    آقا اگه این قضیه به پشتیبانی شاتل مربوط نیست پس به کی مربوطه ما هزینه این طرح شاتلند رو به حساب شاتل ریختیم و تو مای شاتل خریداری کردیم حالا چرا زیر بار نمیره پشتیبانی؟
    فایلهارو که زیره 10GB آوردین باید دوباره آپلود کنین!!واسه من که سرعت بالا داد ولی بعدش دیگه هیچی آپلود نشد نمیدونم چجوریه!
    پشتیبانی شهر ما که هر چی زنگ میزنم از دیروزه میگه این شماره قطع میباشد شماره گیری نکنید!به شاتللند هم پیام دادم جواب نمیدن!

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من هم سرویس اکو دارم و هم بسته شاتل لند خریدم اما سرعتم مشکلی نداره و داره با حداکثر سرعت از آپلودسنتر دانلود میکنه
    اگه سرورها مشکل داشته باشن باید برای همه اینطور باشه، احتمالا بعضی از مراکز رو به دلیل کمبود پهنای باند محدود کردن
    الان شما میتونین تو آپلود سنتر فایلی رو انتقال بدین؟!

پروفشنال L.O.N.E.L.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فایلهارو که زیره 10GB آوردین باید دوباره آپلود کنین!!واسه من که سرعت بالا داد ولی بعدش دیگه هیچی آپلود نشد نمیدونم چجوریه!
    پشتیبانی شهر ما که هر چی زنگ میزنم از دیروزه میگه این شماره قطع میباشد شماره گیری نکنید!به شاتللند هم پیام دادم جواب نمیدن!
    با بخش گفتگوی آنلاین چت کن
    هرچی بهش میگی اقا من این طرح رو از سایت شاتل گرفتم میگه به ما مربوط نیست با بخش تماس ما شاتلند در میان بزارید
    من آسیاتک بودم جمع کردم اومدم شاتل فقط به خاطر شاتلند
    اینطوری باشه باز میرم آسیا

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با بخش گفتگوی آنلاین چت کن
    هرچی بهش میگی اقا من این طرح رو از سایت شاتل گرفتم میگه به ما مربوط نیست با بخش تماس ما شاتلند در میان بزارید
    من آسیاتک بودم جمع کردم اومدم شاتل فقط به خاطر شاتلند
    اینطوری باشه باز میرم آسیا
    گفتگوی آنلاین میگه منتظر باشید تا یکی از کارکنان جواب بده!بعد مینویسه میگه پشتیبانی داره با بقیه کاربرا مکامله میکنید لطفا بعد پیام بدید!!!
    امروز بعداز ظهر میرم شرکت یکم سروصدا کنم شاید درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •