تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 752 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر منظورتون از خروجی بلند توان بیس این هدفون باشه که به نظرم خیلی قوی هست ولی اگر منظورتون توان صوتی پخش شده توسط هدفون باشه که می شه گفت هدفونی با توان خیلی خوب تا قوی هست
    این هدفون هم حدود 110 تومن حالا 10 تومن بالا پایین قیمت داره و نیازی به هزینه 180 تومنی نداره مگر اینکه تصمیم شما برای خرید یک مدل دیگه باشه که متاسفانه با این بودجه مدل خوبی سراغ ندارم تا حدود 300 تومن

شما هم موفق باشید
    فعلا بهترین هدفونی که تو دست و بالم هست sony Ex85LP هست که حتی با این هم نتونستم صدای بالایی بگیرم (کیفیتش خوبه ولی راضی کننده نیست ) . حالا نمیدونم klipsch S4 از این قویتر و بهتره یا اصلا صدای X7 همینه و کاریش نمیشه کرد ؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فعلا بهترین هدفونی که تو دست و بالم هست sony Ex85LP هست که حتی با این هم نتونستم صدای بالایی بگیرم (کیفیتش خوبه ولی راضی کننده نیست ) . حالا نمیدونم klipsch S4 از این قویتر و بهتره یا اصلا صدای X7 همینه و کاریش نمیشه کرد ؟
    SPL مدل 85 می شه 100 دسی بل بر میلی وات ولی برای S4 می شه 110 دسی بل بر میلی وات یعنی از نظر توان دریافتی S4 حساسیت بسیار بیشتری داره و در ولوم مشابه توان صوتی دریافتی از S4 بیشتر هست

شما هم موفق باشید.

3. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هم یه مورد جالب البته به این خاطر که ایشون پیغام خصوصی داده بودند ولی ظاهرا پیغام خصوصی خودشون رو غیر فعال کردن (:

نقل قول نوشته شده توسط mishen
    آقا این هدفون klipsch s4 رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ آدرس یا تلفن فروشگاه رو اگر محبت کنی ممنون میشم
    تماس بگیرید با نمایندگی آواسان این شرکت گارانتی کننده این برند هست و برای قیمت مناسب تر بهتره یه سر به فروشگاههای دیگه بزنید هر چند اغلب هدفونهای موجود اصل هستند

شما هم موفق باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به شما
    اگه منظورتون از مانستر همون برند بیتس هست که اینجا تا دلتون بخاد از تقلبی تا Highcopy و شاید اصل پیدا می شه ولی Shure حتی تقلبی، اگر وجود خارجی داشته داشته باشه ، اینجا اثری نیست
    بهترین کار برای خرید Shure اینه که یا دوست یا آشنایی در خارج داشته باشید تا اون براتون خرید کنه یا اینجا به شرکتهای وارد کننده سفارش خرید بدید که خیلی گرون درمیاد و بصرفه نیست و یا اینکه از موجودی همینجا که برندهای خوب دیگه باشن انتخاب کنید
    اگر برندها شبیه هم بودند که هیچ دیگه (:
    اما به نظرم برند مشابه Shure ترکیبی از برندهای Beyedynamic به خاطر بیس و AKG به خاطر مید و سنهایزر به خاطر های ، می شه
    پیشنهاد می کنم کاربرد و بودجه خودتون رو مشخص کنید شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند
    من برای گوشی میخوام مدل گوشی galaxy s2.بودجه هم 150 200 تومان این حدودا.
    سبک آهنگم راک.دیگه چیزی نموند فکر کنم.از دوستان کمک کنن.فقط خدایی یه مدل
    معرفی میکنن طرز تهیه رو هم بگن.پایتخت میگن هدفوناش فیکن من از چند نفر شنیدم
    نمیدونم.اگه مدلی رو تست کردن خوب بوده معرفی کنن تا ببینیم پیدا میشه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سنهایزر مدل 870 هم قیمت خوبی داره اینم مشخصاتش

Frequency response 17 - 22500 Hz
    Sound pressure level (SPL) 115 dB
    Impedance 32 Ω
    THD, total harmonic distortion < 0.1 % (1 kHz, 100 dB SPL)
    Jack plug 3.5 mm angled
    Cable length 1.2 m symmetrical
    Weight 13 g
    Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
    Transducer principle Dynamic

حالا این در مقایسه با klipsch چطوره ؟

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    هدفون های حال حاضر من اینها هستند:
    sony xb500
    akg k99
    sony ex86
    sony ex52
    sony nc33
    clipsch s4
    clipsch s4i
    همینطور یک یو اس پی آمپ دارم :
    FiiO E10 USB DAC Headphone Amplifier
    و ام پی تری پلایر هم :
    Sony Walkman NWZ-A846
    cowon x7
    ولی تا به حال نتونستم صدای مورد علاقم رو از اینا بشنوم.در خرید کلیپس خیلی ریویو خوندم و توی بیشتر سایتها در بین سه ایرفون برتر قرار داشت.ولی از صداش اصلا راضی نیستم و همچنین دیگه به رنکیگ ها و ریویو ها اعتقادی ندارم.
    صدای akg k99 هم منو اذیت میکنه و بیشتر از 20دقیقه نمیتونم تحملش کنم و همچنین بیس ضعیفی داره.بیس sony xb500 وحشتناک مزخرفه و باعث حذف باقی رنج ها میشه.صدای sony ex86 باز از همه اینها به نظرم بهتر و بیس نرم تر و دیستورشن پایینی داره.البته پایین ترین دیستورشن ها و بالاترین تفکیک رو آ ک جی و کلیپس داره.ولی موزیکالیتی و نرمی صدا و فان بودن ex86 رو هیچکدوم ندارند.
    حالا دیگه از پول دور ریختن خسته شدم و با راهنمایی شما عزیزان میخوام یه ایرفون های اند در حدود یک تا یک و نیم میلیون و یه آمپ در همان حدود بگیرم.اصلا به هدفون علاقه ای ندارم و عاشق ایرفون هستم.
    صدای مورد علاقه من اول از همه صدای بسیار شفاف و تفکیک بسیار بالا؛دوم صدای گرد و موزیکالیتی خوب(از مید و های رنج های تیز و گوش خراش متنفرم) تفکیک بالا,صدای گرد ولی شفاف و تقریبا رو به صدای بم رو دوست دارم. و سوم بیس نرم و خوب و در عین حال بیسی که روی رنج های دیگه تاثیری نذاره.(از نظر من بیس نرم مثل ex85و ex90 و بیس آشغال ex500 و بدون بیس هم مثل akg k99)
    من تا حالا صدای مولتی درایو ها رو نشنیدم ولی با توجه به مقالات میتونم حدس بزنم که بهترین خرید من میتونن باشند.حالا چهار تا سوالی که از شما عزیزان دارم:

اولا که آیا مولتی درایو ها را میتوان در ایران خریداری کرد؟مثل Ultimate Ears یا JH Audio یا Westone یا حتی Shure؟؟؟؟

دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟

سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.

سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟

با سپاس فراوان.

9. این کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا رضا ازت سوال داشتم نظرت در باره ی این هدفون ها چیه
    panasonic rp-hje300k
    akg k315
    sennheiser k271 ,omx181,hd201
    t-jays three earphone
    creative ep 830
    بعد اگه میشه در موردt-jays یه توضیحی بده که توی بازارهای جهانی جایگاهشون چطوری

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من برای گوشی میخوام مدل گوشی galaxy s2.بودجه هم 150 200 تومان این حدودا.
    سبک آهنگم راک.دیگه چیزی نموند فکر کنم.از دوستان کمک کنن.فقط خدایی یه مدل
    معرفی میکنن طرز تهیه رو هم بگن.پایتخت میگن هدفوناش فیکن من از چند نفر شنیدم
    نمیدونم.اگه مدلی رو تست کردن خوب بوده معرفی کنن تا ببینیم پیدا میشه یا نه.
    بودجه شما تقریبآ وسط دو مدل مناسب هست:
    1. IE7
    2. Klipsch S4

برای سفارش IE7 با نمایندگی جدید سنهایزر (نامداران - سایتشون هم به همین نام هست) صحبت کنید
    برای خرید S4 هم تشریف ببرید بازار حتمآ موجود هست و اغلب اصل هم هستند

این بودجه برای خرید از خارج با توجه به هزینه ای بسیار زیاد وارد کننده ها اصلآ مناسب نیست چون تقریبآ 100 تومنش می شه سود وارد کننده و بقیه می شه هدفون حالا به نظر شما بصرفه هست؟

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

سنهایزر مدل 870 هم قیمت خوبی داره اینم مشخصاتش

Frequency response 17 - 22500 Hz
    Sound pressure level (SPL) 115 dB
    Impedance 32 Ω
    THD, total harmonic distortion < 0.1 % (1 kHz, 100 dB SPL)
    Jack plug 3.5 mm angled
    Cable length 1.2 m symmetrical
    Weight 13 g
    Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
    Transducer principle Dynamic

حالا این در مقایسه با klipsch چطوره ؟
    خیلی از هدفونها خوش قیمت هستند اما . . .

به هر حال متاسفانه مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم و نمی تونم نظر دقیق به شما بدم ولی با توجه به نظر کسانی که داشتند:
    1. بیس نسبتآ ضعیف
    2. مید کمی هارشی
    3. های نسبتآ ضعیف

از جمله خصوصیات صوتی این هدفون هست که به نظر قابل مقایسه با S4 با همون قیمت نیست اما اگه سعی کنید جایی تست انجام بدید خیلی بهتر خواهد بود

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اولا که آیا مولتی درایو ها را میتوان در ایران خریداری کرد؟مثل Ultimate Ears یا JH Audio یا Westone یا حتی Shure؟؟؟؟
    تا جایی که اطلاع دارم فقط UE10 Pro موجود هست و قیمت حدود 400 تومن
    دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟
    سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.
    جوابی برای این سوالهای شما ندارم چون جوابشون پیش خودتون هست نه در نظر دیگران

سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟
    معمولآ اول هدفون انتخاب می کنند بعد متناسب با سورس و همین هدفون آمپ انتخاب می شه
    اگه منظور شما از "داک" همون دک یا صحیح تر DAC هست که این هم بسته به سورس تراک و Setup و کاربرد شما انتخاب می شه و در آخر متوجه آمپ هدفون یا آمپ اسپیکر نشدم که منظورتون از عنوان کردن اینها چی بود

شما هم موفق باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اول از همه چیز از شما تشکر میکنم بابت قدرشناسی شما

برند Bose یکی از برندهای مطرح و خوشنام هدفون ساز هست ولی متاسفانه این برند Highcopy داره که انتخاب رو کمی سخت میکنه و تشخیص اصلی و بدل نیاز به 5 سال تجربه ساخت و تولید داره که یکی مثل من کم سواد از پس تشخیص برنمیاد شما رو نمیدونم
    برند Beats هم به هیچ عنوان برند با نسبت کیفیت به قیمت بالایی که چه عرض کنم حتی مساوی هم نیست مثلآ ممکنه یک هدفون 200 تومن قیمت داشته باشه هر چند کاری به تقلبی و اصل و Highcopy بودن اون فعلآ نداریم ، ولی از نظر کیفیت صدا حتی به زور بتونه با یک هدفون 50 تومنی مقایسه بشه نشون به اون نشون که توی هیچ رنکینگ معتبری با اون هزینه روزشمار و هنگفتی که این برند بابت تبلیغات هدفونهای بی کیفیتش خرج میکنه اما رنکینگ خریدنی نبود البته خوشبختانه و به غیر موارد استثناء

و اپل هم برندی هدفون ساز نیست و نخواهد شد چون نه توات و تجربه ساخت داره و نه اینکه بعد از این همه سال دست از خرید هایی OEM برداشته و معمولآ کیفیت هدفونهای این برند در حد آماتور هستند و معمولآ بیس بسیار ضعیفی دارند و به نظرم در حد همون هدفون همراه لوازم صوتی هست نه بیشتر
    درسته که برند بسیار خوش نام و مشتری پسندی هست اما هیچ دلیل منتطقی برای خرید همه چیز یک برند خوشنام وجود نداره

نوچ نوچ نوچ ، هدست بلوتوث برای رانندگی . . . (:
    به هر حال بهترین پیشنهاد که به نظرم میرسه:
    یک WM600 از سونی + یک هدفون خوب توگوشی که هر وقت نیاز بود ازش با هدست بلوتوث استفاده کنید و در سایر موارد به عنوان هدفون
    برای مشخص کردن مدل هدفون ترجیح می دم صبر کنم تا سبک مورد علاقه شما مشخص بشه

شما هم موفق باشید.
    رضا جان قرار هست از اون ور برام بیارن واسه همین مشکلی از بابت اصل بودنش ندارم.

در مورد سبک من بیشتر کلاسیک و POP گوش میدم و در بعضی مواقع Metal .

من به شدت رو تفکیک صدا و دلنشین بودن صدا تأکید دارم و خیلی دلم میخواد رو db های بالا افت کیفیت نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •