تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 624 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من بین دو گیرنده ایکس ویژن 353 و انرژی سیستم گیر کردم.
    به نظر شما کدوم بهتره؟
    البته من خودم از محصولات انرژی سیستم خریدم و خیلی راضیم و به اطلاع دوستانی که این برند رو نمیشناسن میرسونم که این برند یکی از برندهای معروف، مخصوصا در زمینه پلیرها و تبلت ها و ... هست و ساخت کشور اسپانیا هست ولی مثلا جایی ندیدم واسه گیرنده دیجیتالش آپدیت داده باشه.
    حالا میخوام بدونم بین این دو برند، کدوم بهتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایم مسأله کاملا شخصیه
    که کیفیت براتون مهم باشه و یا این که پشتیبانی ایکس ویژن
    البته گمان کنم انرژی سیستم موجود در ایران تولید چین باشه. حالا دوستان مطلع تر بایستی نظر بدهند!(البته 1080i هست کیفیتش):

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایم مسأله کاملا شخصیه
    که کیفیت براتون مهم باشه و یا این که پشتیبانی ایکس ویژن
    البته گمان کنم انرژی سیستم موجود در ایران تولید چین باشه. حالا دوستان مطلع تر بایستی نظر بدهند!(البته 1080i هست کیفیتش):
    ممنون از راهنماییتون.
    از بابت اینکه محصولات انرژی سیستم در ایران تولید چین هیتن، حرفتون درسته چون خودم یه تبلت از این برند دارم که ساخت چین هست ولی فکر کنم از چینی های خوب بازار هست.

حالا با اینکه تقریبا هر دو از برندهای خوب بازار هستن، کدوم رو ترجیح میدید؟ (البته با اینکه میدونم انرژی سیستم برند خیلی خوبیه ولی چون اطلاعی از بابت پشتیبانی خوب مثل ارائه ی آپدیت جدید از طرف شرکت ندارم، در خریدش شک دارم)

راستی یه سوال دیگه. محلی که من زندگی میکنم بین دو شهر هست که با یکی 40 کیلومتر و با یکی حدود 20 کیلومتر فاصله داره. به نظر شما اصولا امواج دیجیتال رو میتونم دریافت کنم؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

واقعا ممنونم/خیلی بهم کمک کرد
    امروز یا شنبه میرم بخرم
    فقط 2 تا سوال دیگه؟؟؟!!!
    اولیش اینکه من ایکس ویژن رو انتخاب کردم میخواستم ببینم بین مدل های مختلف,فقط امکانات جانبیشون تغییر میکنه؟؟؟(یعنی قدرت گیرنده یا مثلا کیفیت تصویر یا کاراییشون (مثلا همین که گفتین داغ میکنه) تغییری نمیکنه؟؟؟)
    دومیشم اینکه این انجمن دکمه ای واسه تشکر نداره؟؟؟!!!هر چی گشتم پیداش نکردم
    آخه واقعا جوابتون عالی و جامع بودن
    ممنووون
    در مورد مدل های مختلف ایکس و تفاوت هاشون اطلاعی ندارم، احتمالا تو سایت مادیران بتونید جزئیات هر مدل رو ببینید و خودتون مقایسه کنید
    و یا از دوستانی که ایکس دارن بپرسین ولی یادمه خودم که میخاستم بگیرم فروشنده بهم مدل 343 ایکس رو پیشنهاد کرد و مدل 232 که گفتم فرقش چیه ، گفت هیچی اون کابل داره اون یکی نداره. حالا نمیدونم شاید فرق دیگه ای هم داشته ولی فروشنده نمیدونسته
    واسه تشکر هم زیر هر پست یه نوار هست که سمت چپ گزینه جواب و گزینه جواب به صورت نقل قول هست و سمت راست گزینه تشکر از کاربر

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    از بابت اینکه محصولات انرژی سیستم در ایران تولید چین هیتن، حرفتون درسته چون خودم یه تبلت از این برند دارم که ساخت چین هست ولی فکر کنم از چینی های خوب بازار هست.

حالا با اینکه تقریبا هر دو از برندهای خوب بازار هستن، کدوم رو ترجیح میدید؟ (البته با اینکه میدونم انرژی سیستم برند خیلی خوبیه ولی چون اطلاعی از بابت پشتیبانی خوب مثل ارائه ی آپدیت جدید از طرف شرکت ندارم، در خریدش شک دارم)

راستی یه سوال دیگه. محلی که من زندگی میکنم بین دو شهر هست که با یکی 40 کیلومتر و با یکی حدود 20 کیلومتر فاصله داره. به نظر شما اصولا امواج دیجیتال رو میتونم دریافت کنم؟
    این کاملا بستگی به محل قرار گیری دکل ها داره که دکل های دوشهر در چه نقطه ای قرار داشته باشند.من اکیدا پیشنهاد می کنم از تجربیات همسایگان و هم محله ای ها استفاده کنید. توجه داشته باشید که دریافت سیگنال برای مناطق با آنتن ضعیف تنها با استفاده از آنتن هوایی میسر است.
    در رابطه با نوع مد من علیرغم اینکه از سما استفاده می کنم و بسیار راضی هستم. اما مدل های جدید ایکس ویژن را برای کاربران عادی (به دلیل همان بحث پشتیبانی)توصیه می کنم.
    چپ گزینه جواب و گزینه جواب به صورت نقل قول هست و سمت راست گزینه تشکر از کاربر
    دگمه تشکر برای دوستانی که تعداد پست پائینی دارند فعال نمی شود. پس از کمی فعالیت، این امکان به خودی خود فعال می شود.

6. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

با سلام
    من گیرنده دیجیتال سما رو به ورژن جدید آپدیت کردم ( آپدیتی که یه هفته پیش ریلیز شده )، البته تغییری که خودش نوشته بود واسه این نسخه از آپدیتش فقط این بود که فایل های mp4 که حجمشون بیشتر از 2 گیگ هست و قبلا برای پخش مشکل داشت ، برطرف شده حالا
    ولی غیر از اون وقتی آپدیتش کردم میزان رنگ و نور تصویر به میزان قابل توجهی افزایش یافت ، یعنی قبلش معمولا نور تی وی رو تقریبا تا آخر زیاد میکردم (چند تا مونده به آخر) ولی حالا روشن تره و درجه کمتری در حالت معمول نیاز هست و به طور کل گستره وسیع تری رو واسه نور و رنگ ارائه میده
    آیا کسانی که سما دارن و آپدیت جدید رو نصب کردن این مورد رو تایید میکنن ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

با سلام
    من گیرنده دیجیتال سما رو به ورژن جدید آپدیت کردم ( آپدیتی که یه هفته پیش ریلیز شده )، البته تغییری که خودش نوشته بود واسه این نسخه از آپدیتش فقط این بود که فایل های mp4 که حجمشون بیشتر از 2 گیگ هست و قبلا برای پخش مشکل داشت ، برطرف شده حالا
    ولی غیر از اون وقتی آپدیتش کردم میزان رنگ و نور تصویر به میزان قابل توجهی افزایش یافت ، یعنی قبلش معمولا نور تی وی رو تقریبا تا آخر زیاد میکردم (چند تا مونده به آخر) ولی حالا روشن تره و درجه کمتری در حالت معمول نیاز هست و به طور کل گستره وسیع تری رو واسه نور و رنگ ارائه میده
    آیا کسانی که سما دارن و آپدیت جدید رو نصب کردن این مورد رو تایید میکنن ؟
    سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی شما توی ECA هم فعالیت می کنین گویا.
    اوجا من هم با همین id هستم!

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.وقت بخیر.من یه دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال دارم و یه مشکلی باهاش داشتم که تاپیک هم زدم و کارش به گارانتی و اینا کشید در کل راضی نیستم ازش.میخوام یه دستگاه دیگه بگیرم.پیشنهادتون چیه؟ایکس ویژن مد نظرمه فقط میخوام درست کار کنه و تو دریافت تصویر مشکلی نداشته باشه.چی پیشنهاد میکنید؟اگه ایکس ویژن خوبه چه مدلش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام دوستان.وقت بخیر.من یه دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال دارم و یه مشکلی باهاش داشتم که تاپیک هم زدم و کارش به گارانتی و اینا کشید در کل راضی نیستم ازش.میخوام یه دستگاه دیگه بگیرم.پیشنهادتون چیه؟ایکس ویژن مد نظرمه فقط میخوام درست کار کنه و تو دریافت تصویر مشکلی نداشته باشه.چی پیشنهاد میکنید؟اگه ایکس ویژن خوبه چه مدلش؟
    سلام 232 یا 353
    گویا اخیرا یه مدل 333 هم اومده.
    همه این مدل ها خوبند. و محصولات ایکس وییژن برای یه کسی که دنبال یه دستگاه بی دردسر می گرده بسیار مناسبه

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام 232 یا 353
    گویا اخیرا یه مدل 333 هم اومده.
    همه این مدل ها خوبند. و محصولات ایکس وییژن برای یه کسی که دنبال یه دستگاه بی دردسر می گرده بسیار مناسبه
    عه جدی خوبه پس؟مرسی آقا از راهنماییت.مارشال خستم کرد والا.میرم سراغش.با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

عه جدی خوبه پس؟مرسی آقا از راهنماییت.مارشال خستم کرد والا.میرم سراغش.با تشکر
    برای کسی که به پلیرش کاری نداره و یه دستگاه کم دردسر و کم هنگ با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر می خواد، از بهترین گزینه هاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •