تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 720 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من مادرم رفته بود بانه گفته بودم v20 بگیره ولی پیدا نکرد همینطور سرخود p50st30 گرفت من در مورد این تلوزیون اطلاعاتی ندارم چون تو فکر 3d اصلا نبودم
    آیا این تلوزیون در سطح v20 هست یا نه در مورد قیمتشم یکی از دوستان بالا گفته 3400 ولی اینا گرفتن 2300 درسته بانه هست ولی به نظر این همه اختلاف قیمت منطقی نمیاد آیا ممکن هست که این تلوزیون مشکل خاصی داشته باشه ؟ چون هنوز به دستم نرسیده و تو راهه میپرسم

دوست عزیز در مورد کیفیت تصویر بله کیفیت st30 بهتر است و 100% از این بابت مطمن باش
    در مورد قیمت اون قیمت 3400 قیمت با گارانتی محصول می باشد البته محصولی که به صورت قانونی وارد شده و قیمتی که مادر شما خریداری کرده کاملا معقول می باشد

مبارکت باشه و امیدوارم سالهای سال از کیفیت او لذت ببری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    توی این چند روزه کل این تاپیک رو خوندم و به st30 خیلی علاقه مند شدم (عاشقش شدم)
    ولی چنتا نکته هستش که یخوده منو داره اذیت میکنه
    1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
    2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
    3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
    4-اگه با گارنتی بگیرم روش ----t داره ؟؟؟
    5-گارانتی بانیان از نظر سرویس دهی و تعمیرات چطوره ؟
    6-صدای اسپیکر های دستگاه چطوره ؟؟
    7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
    8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟
    9 راستی این آب بندی که می گن چی هست ؟؟؟باید توی 100 ساعت اولیه چی کار کنم ؟؟؟

من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
    من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )

از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر

با تشکر از همتون
    یکی هم جوابه منو بده لطفا

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی هم جوابه منو بده لطفا
    دوست جان جواب تمام اين سوالات دوستان در همين تايپ دادن!
    پلاسما براي افردا حرفه اي و اهل فيلم خوبه. در غير اين صورت براي برنامه هاي SD لازم نيست تي وي به اين گروني بخريد كه شايد مشكلاتي براي استفاده خانواده درش ايجاد شود.

4. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی پانا یه سر بزنم ببینم جنس جدید کی میارن
    امروز تمام تی وی ها رو روشن کرده بودن
    یه مدل از پلاسما پانا مدل x30 هم روشن بود
    هم از نظر وضوح و هم از نظر شفافیت خیلی پایین تر از ال ای دی ها بود
    خانواده هم با من بودن و از کیفیت تصویرش خوششون نیومد
    می خوام بدونم کیفیت تصویر و روشنایی st30 هم مثل این هستش
    خیلی تو ذوقم خورد،اگه این جوری باشه خیلی بده که
    همون ال ای دی سامسونگ یا سونی رو بگیرم بهتره که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستای عزیز
    من تصویر st30 رو دیدم. به نسبت v10 "که شانسی باقیمت 2ملیون تومن
    پیدا کردم " فرق آنچنانی نداشت که بخوام 1میلیون بیشتر هزینه کنم. فقط کنتراستش بیشتر بود. رنگهای v10 خیلی زنده تر بودند و لرزش کمتری هم نسبت به st30 داشت. ولی بازم میگم کنتراست st30 بیشتر بود ولی واسه ما که خونمون خیلی نور زیاد نیست" کنتراست خیلی مهم نیست. ut30 هم که کلا تو تعطیلاته. رنگ آمیزیش اصلا قابل قیاس با v10 نیست و لرزش داره. البته باید دقت کنید تا متوجه بشید. اینم باید در نظر داشت که تو وضعیت بازار الان با 2ملیون میشه تلویزیون 50اینچ خوب خرید؟!

در هر صورت ماکه رفتیم همون v10 رو بخریم تا تلویزیون های 2500هرتز پاناسونیک وارد ایران شه و اینو عوض کنیم...فک کنم 2, 3سالی طول بکشه.
    Last edited by farshad.fitnes; 08-08-2012 at 18:21.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام به همگی
    توی این چند روزه کل این تاپیک رو خوندم و به st30 خیلی علاقه مند شدم (عاشقش شدم)
    ولی چنتا نکته هستش که یخوده منو داره اذیت میکنه
    1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
    2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
    3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
    4-اگه با گارنتی بگیرم روش ----t داره ؟؟؟
    5-گارانتی بانیان از نظر سرویس دهی و تعمیرات چطوره ؟
    6-صدای اسپیکر های دستگاه چطوره ؟؟
    7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
    8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟
    9 راستی این آب بندی که می گن چی هست ؟؟؟باید توی 100 ساعت اولیه چی کار کنم ؟؟؟

من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
    من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )

از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر

با تشکر از همتون
    1- اگه یه تصویر ثابت مثل لوگو شبکه ها، چند ساعتی بطور مداوم روی تلویزیون باشه بوجود میاد. یه حالت سایه مانند روی پنل ایجاد میشه که چندان مشخص نیست.
    در مدلهای جدید معمولاً موقتی هست و طی چند ثانیه تا چند دقیقه از بین میره. هر چی کارکرد پلاسما بیشتر بشه احتمال جاموندگیش هم کمتر میشه. این مورد اصلاً جای نگرانی نداره. من بارها و بارها این مورد را روی پنلم دیده ام و خیلی سریع هم برطرف شده.
    قبل خرید پلاسما فکر میکردم چیز مهمی باشه اما الآن که هفت ماهه VT30 دارم می بینم چه نگرانی بیخودی داشتم. اونقدر مساله بیخودی هست که ارزش فکر کردن هم نداره.
    2- خیر اتفاقاً ماندگاری کیفیت تصویر پلاسما در طی زمان نسبت به LED-LCD خیلی بیشتره. گرمای پنل پلاسما طبیعیه و اختلالی تو کارکردش بوجود نمیاره.
    3- فعلاً که داره تولید میکنه. بلکه OLED خیلی فراگیر و ارزون بشه و همچنین طول عمرشون بیشتر بشه تا شاید تولید پلاسما یه تغییری کنه.
    4 - بله . دارد.
    5- خبر ندارم. هر چی باشه از جنس بی گارانتی بهتره.
    6- اسپیکرهاش قدرت و کیفیت خیلی خوبی داره بطوری که سینمای خانگی کنارش تقریباً بی مصرفه.
    7- خیر. اتفاقاً بخاطر Upscaling عالی که داره زیرنویس ها رو خیلی شارپ و شفاف نشون میده. حتی بهتر از تصویر شبکه و فیلم!
    8- خبر ندارم
    7- 100 ساعت اول برای جلوگیری از جاماندگی موقت تصویر ، بهتره مقادیر تنظیمات تصویر مثل نور و کنتراست زیر 50 باشه و تصویر ثابت به مدت زیاد روش نباشه. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره. من که 100 ساعت اول رو چندان رعایت نکردم و مشکلی نداشتم.

اگه تنظیمات را درست انجام بدید ، برای تصاویر SD بهترینه. تصویر SDش بزرگنمایی خیلی خوبی داره و خیلی نرم هست.
    Last edited by poonel; 09-08-2012 at 14:16.

8. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی پانا یه سر بزنم ببینم جنس جدید کی میارن
    امروز تمام تی وی ها رو روشن کرده بودن
    یه مدل از پلاسما پانا مدل x30 هم روشن بود
    هم از نظر وضوح و هم از نظر شفافیت خیلی پایین تر از ال ای دی ها بود
    خانواده هم با من بودن و از کیفیت تصویرش خوششون نیومد
    می خوام بدونم کیفیت تصویر و روشنایی st30 هم مثل این هستش
    خیلی تو ذوقم خورد،اگه این جوری باشه خیلی بده که
    همون ال ای دی سامسونگ یا سونی رو بگیرم بهتره که

کنتراست و روشنایی X30 تا حدود 40 - 50 درصدی کمتر از ST30 هست.
    اگه عاشق تصویر خیلی روشن و خوش رنگ و لعاب الکی هستید و حذف جزئیات تصاویر براتون مهم نیست LED بگیرید.

10. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه تلوزیون vt30 panasonic دارم (50 اینچ) خیلییی هم ازش راضی هستم ...
    حالا به یه تلوزیون دیگه احتیاج دارم. اولین چیزی که برام خیلی مهمه کیفیت هست و ترجیحا ظاهر شیک.
    3d بودنش مهم نیست فقط full hd باشه.
    سایز بین 46 تا 65
    میشه چند مدل با قیمتاشون بهم معرفی کنید ؟
    امروز یه ut30 گرفتم 2.400 اما پشیمون شدم و کنسل کردمش.... (50اینچ)
    لطفاااااااااااااااااااااا ا سریع راهنماییم کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستای عزیز
    من تصویر st30 رو دیدم. به نسبت v10 "که شانسی باقیمت 2ملیون تومن
    پیدا کردم " فرق آنچنانی نداشت که بخوام 1میلیون بیشتر هزینه کنم. فقط کنتراستش بیشتر بود. رنگهای v10 خیلی زنده تر بودند و لرزش کمتری هم نسبت به st30 داشت. ولی بازم میگم کنتراست st30 بیشتر بود ولی واسه ما که خونمون خیلی نور زیاد نیست" کنتراست خیلی مهم نیست. ut30 هم که کلا تو تعطیلاته. رنگ آمیزیش اصلا قابل قیاس با v10 نیست و لرزش داره. البته باید دقت کنید تا متوجه بشید. اینم باید در نظر داشت که تو وضعیت بازار الان با 2ملیون میشه تلویزیون 50اینچ خوب خرید؟!

در هر صورت ماکه رفتیم همون v10 رو بخریم تا تلویزیون های 2500هرتز پاناسونیک وارد ایران شه و اینو عوض کنیم...فک کنم 2, 3سالی طول بکشه.

آقا یکی یه نظز به ما بده که انقدر منطقی باشه پشیمون بشم...! مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا یکی یه نظز به ما بده که انقدر منطقی باشه پشیمون بشم...! مرسی
    نظر از این منطقی تر بعیده ، دوست عزیز حتما V10 بگیر ، V10 خیلی بهتره مدلش هم شیک تره حتی میشه قابش کرد و گذاشت تو طاقچه ، شما آدم زرنگی هستی و با این حرکت میتونی 1 میلیون بزاری تو جیب ، دوستان صاحب نظری هم که نظرشون رو گفتند کاملا غیر منطقی هست نظراتشون ، چرا که همه آنچه که واقعیت داشت رو گفتند و کسی نظر شما رو تائید نکرد . ولی شما به این حرفها توجه نکن چرا که از قدیم گفتن ، مرغ یه پا داره!

14. 2 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •