چرا بسته های رایتل اینقدر گرونن ؟![]()
همیشه گرون بوده. پوشش درستم نداره. ولی چون امکان انتخاب مثلا من ندارم مجبورم. سایر اپراتورها قیمت هاشون بهتره.
خودم بگم چی شده. تا الان خطم برگشته به خودم. ولی زنگ خورش وحشتناک رفته بالا. همه از افغانستان و سومالی. ی عامل تو شیراز این سیمو عوض کرده در حالی که من تهرانم. و احتمالا دادش به ی افغانی. حواستون باشه . انگار این تعویض سیم واسه اپراتورهااا عادیه. چون خیلی راحت گفت سریال سیم قبلی که دستته رو بخون و واسم فعالش کرد و سیم دست برادر افغانی سوخت. هیچ تمایلی هم نداشت من شکایت کنم. اصرار منو که دید گفت ی نامه بنویس فکس کن تا پیگیری بشه. اینم داستان ما
من دو سه جا تست كردم اي پي وليد بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
آی پی ولید که واسه یوزر مطمئنا نمیدن!!
منظور من خرید آی پی بود
من همينو شك داشتم ولي توي اصفهان و اهواز تست كردم اي پيش براي من يوزر اي پيش وليد بود همون موقع ايرانسل رنج 100 ميداد كه اينوليد بود. استاتيك نميده بهرحال
البته يكم شانسيه الان رنج 100 داده ولي ديشب 185وليد بود
الان دوباره خاموش روشن كردم رنج 5 يكبار ديگه
رنج 95 داد
در هر صورت خيلي خوبه كه اي پي وليد هم ميده
Last edited by prjroom; 30-12-2016 at 02:35.
رایتل قبلا ولید بود اما از وقتی کاربراش زیاد شدن شانسی ممکنه ای پی ولید بگیرید.
مثلا الان من از رنج ۱۸۸ گرفتم.
خوب با این حساب برای گیمرها میتونه اپراتور خوبی باشه چون با یک کتنفیگ مثل dmz میتونن nat type پایینی بگیرند
البته برای کاربردهای دیگه مثل دوربین از راه دور و .. اپراتور خوبی میتونه باشه
الان با اکانتهای ddns مثل noip دیگه نیازی به ای پی استاتیک برای دوربین شاید نباشه
بله اما شرط استفاده از سرویسهای داینامیک دی ان اس داشتن ای پی ولید هست که مثلا ایرانسل تو سرویسهای بجز وایمکسش نداره امارایتل نسبی داره
البته منم نگفتم ایپی استاتیک لازمه دوست دیگه ای لازم داشتن و سوال پرسیدند منم عرض کردم استاتیک نداره اما ولید داره
Last edited by prjroom; 01-01-2017 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)