دوستان من هم با رتبه 3500 منطقه دو مردود شدم و به جمع پشت كنكوري ها پيوستم.![]()
دوستان من هم با رتبه 3500 منطقه دو مردود شدم و به جمع پشت كنكوري ها پيوستم.![]()
Last edited by dooni; 14-09-2011 at 11:00.
توی فایلی که خود سایت دانشگاه تهران گذاشته بسته به اینکه قبول شده کدوم دانشکده باشید یک اردو از ساعت هفت و نیم تا ساعت پنج بعد از ظهر روز بعد میرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز دانشگاه شاهد اساتيد فوق العاده اي داره و سطح علميش خيلي بالاس و كلي امكانات رايگان داره و بنظر من اگه به مهندسي كامپيوتر علاقه دارين 100 در100 برين.بعد اصلا اينطوري نيست كه چون شاهد بايد آستين بلند بپوشيد و نمي دونم موهاي معمولي نه اصلا اينطوري نيس هم شلوار لي ميزارن پات كني هم موهارو فشن .دخترها هم ميتونن آرايش كنن فقط چادر اجباريه.
منم علم و صنعتم دو نفرو دیدم یکی کامپیوتر بود رفت عمران یکی خودرو بود رفت کامپیوتر جفتشون هم شرطشون معدل بالای 17 بود که توی علم و صنعت واقعا کار سختیه گرفتن این نمره خیلی سخت و مواد علم و صنعتم بچه هاش زیاد تو جو درس نیستند که شاید کارو سخت کنه
نه گرایش ارشد نیست گرایش کارشناسیته که می شه با معدل بالای 15 عوضش کرد کواد علم و صنعت قویترین مواد ایرانه
هر رشته ای اگه علاقه نداشته باشی سخته
معمولا با اعتراض به سنجش هیچ کاری نمی تونی بکنی کارشون درسته ایرادی نمی تونی بگیری
Last edited by alisahaf70; 13-09-2011 at 10:30.
تو اطلاعیه سنجش نوشته باید مدرک دیپلمو مدیر دبیرستان مهروامضا کنه .ما دبیرستانمون منحل شده .من باید چی کا کنم؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
ج بدین لطفا .من فردارو هم وقت دارم فقط.راستی شماها چی چی می برین اداره واسه تایید و مهر؟لازمه مگه؟
این اطلاعیه سازمان سنجش کدوم گوریه ؟ یه لینک بدید لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
واقــــــــــــــــــــــ ــعا؟؟؟؟
یعنی امید هست مثلا کامپ به مکانیک ؟
سلام دوست عزیز alisahaf70 عزیز ::.
خیلی ممنون از راهنماییت من تو مواد علم و صنعتم بنظرت اگه عین کنکور بخونم میتونم برم رشته دیگه ایی ؟ مثلا چه رشته هایی از مواد میشه بهشون تغییر داد ؟
بله داره دوست من
موقع ثبت نام می گن که کجا می برن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)