چنگی به دل نمیزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنگی به دل نمیزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Firebirds; 30-01-2013 at 15:58.
گوگل به راحتی با پروتکل Http باز میشه اما چون تنظیمات Search Engine فایرفاکس روی Https تنظیم شده وقتی از قسمت جستجوی فایرفاکس استفاده کنید نمیتونید گوگل رو باز کنید.
اگر میخواید جستجوی فایرفاکس رو روی http قرار بدید به راحتی میتونید به مسیر C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\searchplugins برید و فایل XML Google رو با Notepad باز کنید و داخل فایل هر چی Https بود به Http تغییر بدید.
موفق باشید.
اینجا مشکلی نیست (اوراکل)
نزدیک به 1 هفته هست که Https نابود شده و بروزینگ سایت های Https و خارج از کشور به کلی داغون شده و هیچ خبری هم از درست شدن نیست.
اگر وضعیت کلی باشه باید سرویس دهنده های دیگه هم مشکل بروزینگ داشته باشند اما ظاهرا برای همه مشکل نداره و مشکل مختص بعضی از سرویس دهنده ها هست.
با سرویس 1 مگ 2 تا سایت خارجی نمیتونیم باز کنیم.
تایم اوت انقدر زیاد که با هیچ برنامه ای نمیشه سرعت ویدئو انلاین مطلوب دید........ Turbo Internet ریختم سرعت بالا میره ولی تایم اوت لعنتی نمیزاره (فقط داخلی مثل اپارت خوب ............)
ترو خدا بیان یک حرکتی بزنیم TNT پایم![]()
Last edited by Fusi0n; 30-01-2013 at 23:15.
سلام دوستان این هم پینگ با مخابرات وضعیتم چطوره
![]()
سلام. من تازه اومدم تهران و از هر کجا خواستم adsl بگیرم نشد و مجبور شدم از مخابرات بگیرم. اما سرعتش مزخرفه مخصوصا با ssl (https). کلا timeout می شه.
نگید مشکل سراسریه که من محل کارم که از parsonline می گیره تقریبا هیچ مشکلی ندارم. شاید خیلی خیلی خیلی کم تغییر کرده باشد. ۱. قضیه چیه؟ شما هم این مشکل رو دارید؟ سرویس دهنده های دیگه هم این مشکل رو دارند؟
یه سوالی هم دارم. اول همینطوری اتفاقی یه درخواستی دادم که نامحدود از آب در اومد! البته من اهل دانلود نیستم و شاید برای چند ساعت که میرم خونه بخوام استفاده کنم. اما گفتم شاید نامحدود سرعتش کمه و از سایتش درخواست تغییر به محدود دادم. (بماند که همونجا قطع شد! و مجبور شدم از محل کارم دوباره شارژ ماهانه بخرم. خدا رو شکر که الآن وصله!)
حالا سوالم اینه که ۲. تکلیف یه روزی که اینترنتم نامحدود وصل بود چی می شه؟ نکنه آخر ماه پول نامحدود دو ماهه هم بیاد رو قبضم؟؟؟
دیشب speedtest باز نمی شد. اما امشب نتایجش برای سرور ایران اینه:
ping : 55ms
dl speed: 410kbps
U speed: 110 kbps
و برای سرور آذربایجان:
ping : 315ms
dl speed: 50kbps
U speed: 120 kbps
Last edited by sepidweb; 31-01-2013 at 00:20.
ارایه اینترنت پرسرعت رایگان در همه پارکهای قطرایتنا - تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شدهاند و افرادی که برای تفریح به این پارکها مراجعه میکنند، میتوانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهرهمند شوند.
مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۷
مرکز تنظیم مقررات مخابراتی و ارتباطی قطر موسوم به ictQATAR با همکاری شهرداری و وزارت برنامهریزی شهری قطر طرحی را به مرحله اجرا میرسانند که به موجب آن تمام پارکهای این کشور از اینترنت بیسیم پرسرعت رایگان برخوردار میشوند.
به گزارش ایتنا بر اساس این طرح قرار است که تا سال ۲۰۱۴ میلادی تمام پارکهای قطر به اینترنت بیسیم پرسرعت مجهز شوند تا افراد حاضر در این مراکز بتوانند از این خدمات شهری به صورت رایگان بهرهمند شوند.
این طرح جامع که ارائه اینترنت پرسرعت رایگان بخشی از آن محسوب میشود iPark نام دارد و طی آن تمام هفت منطقه بزرگ شهری در کشور قطر از سرویس یاد شده بهرهمند میشوند.
تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شدهاند و افرادی که برای تفریح به این پارکها مراجعه میکنند، میتوانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهرهمند شوند.
این اینترنت رایگان تاکنون توسط هزاران نفر مورد استفاده قرار گرفته است و مردم بسیار از این سرویس راضی بودهاند.
گناهمون چیه که داریم تو این کشور زندگی میکنیم.![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)