سه نفر مرد پیدا بشند بریم توی هفته دیگه مخابرات به خدا قول میدم حقمون رو بگیریم .
کی پایه است ؟
سه نفر مرد پیدا بشند بریم توی هفته دیگه مخابرات به خدا قول میدم حقمون رو بگیریم .
کی پایه است ؟
بیخیال برار . شب جمعه باز حشری شدی تو هم
این یارو مثلا مدیر عامل کل مخابراته . ( شاه دزد شون همینه یاورست )
بخدا 10 روزه میخوام یه فیلم بگیرم نمیتونم . رفته رو مخم اساسی
دیگه میخوام برم کارت اینترنت سارسل بخرم شبانه اش از این بالاتره
سرعت دانلود زیر 10KB/S همین الآن .
دوستان بگیرید بخوابید سیستم ها رو هم خاموش کنید . الکی برق مصرف نکنید واسه 700 یا 800 مگ .
اصلا ارزشش رو نداره .
ما که رفتیم ...... باقیش رو دیگه خودتون میدونید .
خواب خوش ببینی
![]()
Last edited by fanoostalaei; 11-10-2013 at 01:35.
آقا من برنزی 3 ماهه هستم، یک ماه نمیشه تمدید کردم دانلود خاصی هم نداشتم 10 گیگم پریده!!! نزدیک بود سکته بزنم!!!
میگم دانلود شبانه ام رو 1:10 شروع میکنم، از چند بزارم که اینا به دانلود روزانم اضافه نکنند؟ ساعت شبانه تغییر کرده؟ باید مودم رو ریست کنم؟
پیش کی بریم ؟ میشه امیدی داشت ؟ من خودم پایه ام چند نفرم سراغ دارم که بیان
باو خداوکیلی مخابرات شما شاه دزدهاین جوریش دیگه نوبره که 10 گیگ بره
یعنی عُرضه تنظیم کردن ساعت سرورشون رو هم ندارن تا حجم ملت کم نشه
![]()
هفتصد هشتصد مگ ک باشه من راضیم. ولی خدا شاهده اگه بتونم دویست مگ شبا دانلود کنم! معلوم نیست این ناکسهای بی ناموس چ گ و ه ی میخورن گند زدن ب همه چی الان ک حتی از سرور داخلی هم زیر ده کیلو دانلود میکنه .صفحه ک اصلا باز نمیشه. یکی نیست به این اشغالای عوضی بگه شما ک قیمت اینترتو رسوندین به قیمت مادرتون اخه ب سرعتش چی کار دارین دزدای حروم خور.این اشغالا فک نمیکنن شاید من نخوام شب دانلود کنم شاید بخوام به سایت باز کنم مطلبی چیزی بخونم باید برام ی صفحه باز بشه یا نه؟ من دارم واسه چی پول اینترنت میدم!؟.همین چند روز پیش کارمندای ای سی تی مخابرات به خاطر کم شدن حقوقشون رفتن تهران جلو مخابرات اعتراض کردن ک پونصد ششصد نفری بودن.مخابراتی ک داره از کارمنداش دزدی میکنه میخواد به منوتو رحم کنه.جدا دزدی چ راحت شده واسه شرکتهای دولت.مخابرات بی همه چیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)