آقا پوکوندی بازاروجا ما خالی.پس دستت رسیده به ضریح(زری یا ...
)
شنل چند بود؟
بابا فارنهایت اصل باشه عالیه.قشنگ بویه چرم توش حس میشه.![]()
آقا پوکوندی بازاروجا ما خالی.پس دستت رسیده به ضریح(زری یا ...
)
شنل چند بود؟
بابا فارنهایت اصل باشه عالیه.قشنگ بویه چرم توش حس میشه.![]()
الان بهت میگم دو این دور روزه چیا تست کردملانکوم هپینس لانوین اسپرت ازارو دسیبل (تند و تلخ موندگاری بالا)تام فورد گری وتیور بوی فرش و تلخ و جالبی داشت کرید هیمالیا که خریدمش و کرید ایریش تویید فرگامو بلک بد نبود دیور ساویج اکسترم خیلی ملایم بود چمپیون از دیویدوف خیلی خوب بود z14 از هالستون اینم بدک نبود پلو ابی و مشکی و .. و دو تا مارلی که عجیب خوشم اومد بودجه کمبود تام فورد اوود وود که واقعا باکلاس بود مخصوص کت و شلوار ازراو کروم ایسی میاکی ابی و پیور هوم که به نظرمپیور هوم بهتر بود 4 تا کاپیتان بلک دو تا تام فورد تقلبی که واقعا شبیه بودن به اصلی لانوییت و لهوم و اپیوم حیف مونگاری لانوییت کمه وگرنه واقعا عالی بود بوش از ماگلر دو مدل یکی همون که گفتم یکی ستاره وسطش ابی بود بوش خفم کرد حالمبد شد بوی گرم گرم و بازم گرم عسل بود برای دمای کمتر از منفی 10 طراحی شده باربری لندن هم خوب بود اس تی دوپونت پسنجر موندگاری کم بود فقط اگوییست پلاتینیوم احتمالا خرید بعدی باشه خنک بود وارواتوس وینتیج هم تست کردم
من بویی شبیه به دیور هوم اینتنس احساس کردم..ولی شیرینیش کمتر بود....
به نظر من بهتر از دیور هستش....البته تفاوت قیمت عجیبی در مورد این عطر هست...بعضی جاها خیلی ارزون هست بعضی جاها هم بالای 100 دلاره...نمیدونم دلیلش چی هست...
دمت گرم.آقا باید یه تور بیایم اونوراخدا جیبارو اساسی پر پول کنه که بسی فیض ببریم
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
ممنون آقا محمد حسین
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
خیلی خوبه.من قبله گرونی 145 قیمت داشتم.![]()
moli_ahmad
شنل انتایوس 185 بود Quote
مبارک باشه خیلی مناسب خریدید. من قبل از گرونی با تخفیف فراوان خریدم 128. راستی تام فورد اود وود چند بود؟ 50 میل بود یا 100 میل؟
Last edited by jsaleh11; 14-03-2012 at 04:06.
پس باید برم تستش کنم.مید نایت پاریس فکر نکنم تقلبی داشته باشه.
بلو د زارا رو تست کردم کپی بلودشنل.بنظرم از کپیه ریوکالکشن با کیفیت تره .
100 بود فکر کنم چون 580 میگفت![]()
آقا حامد حالا که تام فورد وتیور رو تست کردی نظرت در مورد وتیور شوپارد چیه ؟
[QUOTE=mhek;6902819] سلام تلفن و آدرس اون فروشگاه که سمپل مفروشه میدی
قیمتاش چطوریه؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)