آقا تورو خدا کمک کنید. تعداد سکتورها به 5 افزایش یافت !!
آقا تورو خدا کمک کنید. تعداد سکتورها به 5 افزایش یافت !!
با سلام
یه هارد 1t میخوام بخرم , زیاد جابه جایی ندارم ,در کل یه هارد خوبی که الان تو بازار هست را معرفی کنید که قیمت مناسبتری هم داشته باشه که برم دنبال این مدل و بخرمش
سلام .
از بين مدلهاييكه ليست كرديد پيشنهاد ميكنم كه از برند silicon power انتخاب كنيد (D03 يا D05) . تفاوت بين ايندو بيشتر در شكل و ظاهر باكس هست . بنظر شكل و ظاهر D05 قشنگتر هست .
آقا عطا
واسه مشکل ما نظری نداری ؟
سکتور ها به 6 رسید
سلام.
الآن هارد 1 ترابایت مناسب چی هست برای خرید؟
پرتابل و غیر پرتابل چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
سیگیت Backup Plus یک ترا تو ایران هست؟ چه رنگ هایی داره؟
چه رنگ هایی از وسترن My Passport تو ایران هست؟
سلام
من دیروز هارد سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس رو از پاساژ ایران با گارانتی سازگار ارقام خریدم 285 تومن. البته فکر کنم بازار رضا دست چپ مغازه سوم و چهارم 284 تومن می داد. تا جایی که من پرس و جو کردم فقط رنگ مشکی به ایران رسیده. نسبت به هارد سیگیت گوفلس به شدت زیبا تر و سبک تر شده
وسترن حدود 300 با تولرانس 5 تومن در فروشگاه های با انصاف پیدا می شد. که من دنبال هادر سیگیت بودم.
راستی یه بار دریگه در مورد گارنتی ماهان پرسیدم که اینطور که مغازه دارها می گفتند یه فروشگاه شرکتیه!![]()
سلام .
بنظرم اگر میخواهید هارد اکسترنال آداپتوری بخرید بهتره که به کمتر از دوترابایت فکر نکنید . چون زودتر پر میشوند مخصوصاً اگر کار شما آرشیو کردن دیتا باشه و با توجه به اینکه بزرگ و جاگیر هستند نگهداری چند هارد اکسترنال آداپتوری مشکل میشه . مگر اینکه ...
1. سرعت read/write برای شما خیلی مهم باشه که باید هارد اکسترنال آداپتوری بخرید . هاردهای اکسترنال آداپتوری معمولاً سرعت بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارند .
2. اگر اصلاً جابجایی ندارید و فضای کافی برای نگهداری هاردها دارید و همچنین اگر میخواهید با سایر هاردهای اکسترنالی که دارید هماهنگ باشه میتونید از انواع آداپتوری بخرید .
3. ذخیره کردن دیتا در تعداد بیشتری از هارد با حجمهای کمتر باعث افزایش امنیت اطلاعات میشود . اگر از هارد اکسترنال با دقت نگهداری میشه میتونید حجم هر هارد رو بالا ببرید تا تعداد هاردها کمتر بشه .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید ، یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که دیگه جایی برای دوازدهمی وجود نداره .
محتوای مخفی: my book
در هر حال با توجه به اینکه قبلاً هم هارد اکسترنال Seagate داشتید و از کارکرد آن راضی هستید میتونید مجدداً از همان برند خریداری کنید . برای آداپتوری Seagate Backup Plus Desktop Drive و برای پرتابل میتونید Seagate Backup Plus Portable Drive رو بخرید . اتفاقاً سرعت هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Desktop Drive بیشتر از WD my book هست . تنوع رنگ هاردهای اکسترنال WD و Seagate در بازار بشدت محدوده و اکثراً هم مشکی هستند ولی شاید بتونید با رنگهای دیگری هم پیدا کنید .
هارد سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس با بکاپ پلاس چه فرقی دارد؟
اگر منظور شما تفاوت بین Seagate Backup Plus Portable Drive و Seagate Backup Plus Desktop Drive باشه مدل اولی از انواع 2.5 اینچی و بدون آداپتور هست که ولتاژ مورد نیاز رو از usb تامین میکنه و فعلاً حداکثر حجم موجود 1TB هست و با توجه به اندازه کوچک مناسب برای جابجایی هست . ولی مدل دوم از انواع 3.5 اینچی و آداپتور دار هست که حداکثر حجم موجود 4TB هست و خیلی مناسب برای جابجایی روزانه نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)