راضیه؟ شاید در مقابل وضع الان adsl خوب باشه اما من یکی که نه از کیفیتش راضی بودم نه از قیمتش
راضیه؟ شاید در مقابل وضع الان adsl خوب باشه اما من یکی که نه از کیفیتش راضی بودم نه از قیمتش
:خوش به حالت من که به 5 کیلو نمیرسم!!!!!
حالا از حق نگذریم ساعات خوب هم دارهn04:
بازم این سرعت درست نشده-عجب کارشناسهایی داره این مخابرات خداییش ضریب هوشی دارن درحد تیم ملی
زنگ زدم گفتم باید خسارت بدین بابت این چند روز اونها هم گفتن چشم منم باور کردم![]()
OMG یعنی دارم خواب میبینم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سرعت دانلودم به 60 رسید!!!!!!!!
یکی از کاربرا گفتش که ۳گیگش مونده و چند روز دیگه نتش تموم میشه،بزنگه بهش 5روز اعتبار میدن
دروغ نگفتن به تعداد روزهای خرابی اضافه میکنن!
تابستون 13روز نتم قطع شد اخرش 5روز به اعتبارم اضافه شد
فعال شده
فعلا حدود 4 5 تا انتنش فعاله بقیه رو دارن نصب می کنن
توی سایتش تقشه اش هست
به کیفیتش امید نداشه باش وقتی میان روی بیمارستان و اداره های تامین اجتمایی آنتن نصب می کنن عملا برای پوشش خوب برنامه ندارن ارزان ترین جارو برای نصب انتخاب مب کنن![]()
توهمی بیش نبود!!!
یکی از تلفن هامون اسپلیتر نداره، داشتم با60ک حال میکردم،که یکی اون گوشی رو ور داشت و dc شدم! الان بازم همون. ...یه که بود
زنگ زدم به پیشتیبانی .می گفت که زیرساخت مسیر اینترنت اهواز رو انداخته رو کرمانشاه وحالا حالا هم معلوم نیست که درست شه!
سرعت باز کردن سایت های که سرورشون داخله بد نیست ولی سایت های خارجی تا 5 دقیقه صبر می کنم آخرش هم تایم اوت میده
این بود اون پهنای باند تضمین شده؟ معنی تضمین رو هم فهمیدیم
تا جایی که قانون این سازمان مزخرف رادیویی میگه،الان ما حق شکایت داریم!!!!
خود من که 128 تضمین شدم، پس یعنی نباید سرعت زیر 16ببینم!!!!
یادش بخیر قبلا با 256، 32کیلوبایت سرعت دانلود داشتیم!!!!!!!!!!
آقا ما هممون هیچ پُخی نیستیم ... نشستیم پشت Pc و میگیم آره ریدن به نت و از این حرفا ...
منم مخابرات باشم میام دزدی میکنم از کسایی که عرضه ندارن بیان از راه قانونی شکایتی چیزی کنند ...
با حرف زدن هیچی درست نمیشه , اینم آخرین پست من تو این تاپیکه ...
شما هم بشینید همینجا بگین نت ریده و و و ... ببینم براتون درستش میکنن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)