تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 1298 اولاول ... 364364865265325335345355365375385395405465866361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

طرح زرين قبلا سرعت تا 220 هم ميومد . ولي الان ديگه بالا تر از 120 نمياد !!!

طرح هاي ديگه را هم كه برداشتن !!! بايد چيكار كرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ADSL شاتل دارم توی منطقه شهید ردانی پور که با مودم zyxel وصل شده امروز هم قراره ی نفر بیاد از مخابرات برای من طرح زرین نصب کنه با مودم Billion!! میخواستم بدونم کسی این مودم رو داره؟ آیا WDS رو ساپورت میکنه یا نه؟ و حالا چه مودم هایی با DSLAM های مخابرات سازگار تر هستند و برای وصل شدن نیاز به تغییر firmware ندارند؟

من میخواستم اول طرح نوروزی بگیرم والی چون پورت ها پر بود نشد تا ۱ روز بعد از اتمام طرح بعد که چک کردم دیدم میتونم بگیرم سریع یه خط گرفتم تا بعدا اون رو تغییر بدم کسی میدونه این طرح هایی مثل نوروزی دوباره اجرا میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه اینترنت هم نمی صرفه ! 15 تومان دادم 4 گیگ شارژ کردم 2 روز دیگه هم تمام میشه .

به این نتیجه رسیدم هر وقت دانلود داشتم با تاکسی تلفنی برم فرودگاه از وای فای اونجا استفاده کنم خیلی به صرفه تر از اینترنت مخابرات تمام میشه

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یه ADSL شاتل دارم توی منطقه شهید ردانی پور که با مودم zyxel وصل شده امروز هم قراره ی نفر بیاد از مخابرات برای من طرح زرین نصب کنه با مودم Billion!! میخواستم بدونم کسی این مودم رو داره؟ آیا WDS رو ساپورت میکنه یا نه؟ و حالا چه مودم هایی با DSLAM های مخابرات سازگار تر هستند و برای وصل شدن نیاز به تغییر firmware ندارند؟

من میخواستم اول طرح نوروزی بگیرم والی چون پورت ها پر بود نشد تا ۱ روز بعد از اتمام طرح بعد که چک کردم دیدم میتونم بگیرم سریع یه خط گرفتم تا بعدا اون رو تغییر بدم کسی میدونه این طرح هایی مثل نوروزی دوباره اجرا میشه یا نه؟
    من هم با بیلیون متصل ام و مشکلی ندارم با مخابرات. خیالت جمع

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام

طرح نوروزی احتمال زیاد دوباره سال دیگه اجرا میشه و البته قبلش فکر کنم چند ماه دیگه یه سری طرح مثل برنا و مهارت میدن بیرون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دیگه اینترنت هم نمی صرفه ! 15 تومان دادم 4 گیگ شارژ کردم 2 روز دیگه هم تمام میشه .

به این نتیجه رسیدم هر وقت دانلود داشتم با تاکسی تلفنی برم فرودگاه از وای فای اونجا استفاده کنم خیلی به صرفه تر از اینترنت مخابرات تمام میشه

اره مخابرات دیگه نمیصرفه. اگر منطقتون فقط مخابرات پوشش میده احتمالآ رنگین کمان و شبکیه هم پوشش میدن بری از اونا بگیری خیلی ارزون تر و بهتره برات

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من اصلا سایت خارجی باز نمیشه برام کسی مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ثبت نام كردم .حدود سه هفته اي هست.ولي هنوز كه هنوزه برام مينويسه
    نتیجه استعلام تلفن موردنظر شما برای برقراری سرویس ADSL منفی بوده است.
    توضیحات:
    در حال حاضر نمونه آزاد موجود نیست

يعني پورت خالي ندارن. به نظرتون برم حضوري اونجا فايده داره يا نه؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام

دوستان همشهری من در منطقه چمران با پیش شماره 568 سکونت دارم.متاسفانه در 8 سالی که از اینترنت استفاده کردم یا با دیال آپ بوده و یا gprs ایرانسل.به دلیل اینکه این منطقه DLC بوده و حتی مخابرات هم سال قبل که پرسبدم خدمات ارائه نمیکرد.

الان با جستجویی که کردم در اینترنت چند تا شرکت این پیش شماره رو اضافه کردن ولی معلوم نیست ارائه کنند یا خیر.چون در بعضی هاشون سایت اصلیشون پیش شماره رو نزده ولی در سایت هایی که برای اونها تبلیغ میکنن و خدمات اونها رو ارائه میدن هست.مثل ندا گستر صبا نت
    پارسال رنگین کمان در سایت اصلیش پیش شماره مارو زده بود ولی تماس که گرفتم جواب منفی دادند.

من میخوام دوستان همشری اول تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL نامحدود در استان اصفهان ارائه میکنن رو نام ببرند تا با اونها تماس بگیرم و ببینم منطقه ما اینترنت ارائه میکنند یا خیر. چون الویتم نامحدود هست.

و بعد هم تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL در استان اصفهان میدن ( به صورت حجمی ) رو اسم ببرند تا از اونها هم استعلام کنم درباره ساپورت منطقه ما.

متاسفانه برای وایمکس هم فقط دو گزینه ایرانسل و مبین نت رو دیدم که اولی با تعرفه نامحدود ماهیانه 44 تومن برای من خیلی گرون هست و دومی هم پوشش نداره ظاهرا ( با هزینه 37 تومن ماهیانه بدون احتساب 5 درصد مالیات )

دوستان همشهری لطفا کمک کنید تا من هم بتونم طعم اینترنت داشتن رو حس کنم اگر این منطقه ساپورت بشه.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •