واقعاً کیفیت پایینه. صفحه ها به زور لود میشن.
واقعاً کیفیت پایینه. صفحه ها به زور لود میشن.
بلاخره از شر وایمکس خلاص شدم منطقه مون adsl مخابرات فعال شد، رفتم سرویس 256 دانلود رایگان گرفتم حالشو میبرم!!!
![]()
اول یک ماه 512 داشتم حالا یک مگا دارم.یک هفته دیگه همینو تمدید میکنم. D:
از تعرفه زمستان خبری نیست ؟
نکنه همین شبانه رایگان رو هم بخوان حذف کنن یا چه میدونم ی شب در میونش کنن !!![]()
به طور کلی:
1. در روتر DHCP رو غیر فعال کن.( باعث میشه که دستگاه هایی که وصل میشن از کله قندIP بگیرن!)
2. اگر Default gateway روتر مثل کله قنده تغییرش بده. برای کله قند 192.168.1.1 هست پس اگر روتر هم مثل کله قند بود عوضش کن بزار مثلا: 192.168.2.1
3. کله قندو به با کابل به روتر وصل کن.
4. با دستگاه به روتر وصل شو واز اینترنت استفاده کن!
تمام
فقط یک نکته:بعد از اینکه DHCP رو در روتر غیر فعال کردی خواستی وارد تنظیمات روتر بشی دیدی دیگه وصل نمیشه، به صورت دستی IP ها رو توی تنظیمات ویندوز بده بعدش وصل میشه.
من روی 2تا مودم مختلف تست کردم جواب داده
سلام
بچه ها این مبین نت چطور است ؟ خوبه من موندم اینترنت روی خط فیبر نوری بگیرم یا یک طرح یکساله مبین نت با مودم رایگان بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید ؟ سرعت چطوره ؟ مشکلات خاصی داره
سرعتش واقعیه. شبانه داره.lیعنی سرویس 512با64کیلوبایت برثانیه دانلود دارین یه برتری وایمکس اینه اگه جابجا بشین میتونین مودم رو ببرین
نمیدونم مشخصات سرویس مخابراتتون چطوریه تا مقایسه کنم اما مبین نت چون سراسری هستش تعهد بیشتری داره
برتری adsl اگه از نوح محدود باشه اینه که وقتی 128بخرین تا 2مگابیت هم سرعت گاهاً میرسه اما مخابرات احتمالش کمه،نمیدونم
Last edited by File not found; 24-12-2011 at 00:42.
مگه روی فیبر نوری adsl میدن به خانگی؟شما کجا هستید؟
اگر میتونی ADSL بگیری ، شک نکن که از وایمکس بهتره.
اگر هم حتما میخوای وایمکس بگیری ، اگر ایرانسل تو منطقه شما پوشش داره ، کیفیتش از مبین نت خیلی بهتره.
خلاصه بگم که وایمکس مبین نت رو بذار به عنوان آخرین انتخاب
موفق باشی
سلام به دوستان گل و بلبل
يه سوالي داشتم :
من ميخوام تا عيد يه اينترنت بر سرعت داشته باشم سرعت 128- 256 كافي هستش برام
ولي مسله دانلود برام از صفحه بازكردن مهمتره برام
من فقط ميخوام سريال و فيلم دانلود بكنم
شنيدم كه مبين نت شبا رايگان ميتونيم دانلود بكينم درسته؟؟
ميتونين تعرفه هاش رو بهم بگين چجوري هستش از 128 تا 512 هم محدود و هم نامحدود و اينكه عر گيگ اضافه چه قدر مايفته بام؟
اصلا اينو بگيرم بهتره يا ايرانسل يا برم وايرلس بگيرم؟؟(ADSL ) كه نميتونم بگيرم چون كنطقه ي ما ندارددد
ممون ميشم راهنمايم بكنيد دوستان عزيز
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)