تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 1291 اولاول ... 364364865265325335345355365375385395405465866361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من نمیتونم کیفیت یه شرکت رو برای شما تحلیل کنم اما با توجه به نتیجه گیری خودم در طول این مدت میدونم که بستگی به منطقه تحت پوشش شما داره خیلی از دوستان کاملا راضی هستند و خیلی دیگر از دوستان ناراضی اما من کسانی که در نقاط مختلف دارند و میشناسم ناراضی نیستند.
    اما به نظر من شما توی طرح ها بگیر که مودمها با 50% تخفیف هست. طرح یک ساله مودم رایگان تنها ایرادی که داره این هست که شما تا پایان سال هیچ تعییر تعرفه ای نمیتونی بدی. ممکنه تا یک سال دیگه خیلی طرح های تعرفه اضافه بشه و شما نتونی استفاده کنی اگر برات مهم نیست میتونی از طرح مودم رایگان استفاده کنی
    ممنونم. يعني من الان 1ساله ميگيرم ممكنه تو اين پسال طرح هاي بهتري بدن؟؟ آخه طرحهايي كه ميده فصلي هست و براي مودم هست و سرويس سرويس خالي كه تا حالا نديدم؟ مثلا من الان يه مودم خالي بگيرم با سرويس 512 محدود 4 گيگ بعد سرويس 512 با قيمت ديگه اي ميدن به صورت تشويقي؟؟؟ من الان بخوام درخواست بدم سرويس 512 پايه 4 گيگ رو پولش روب دم بعد مودم رو چطوري بايد از 50 درصد تخفيف استفاده كنم؟؟ راهنمايي كني ممنون ميشم. يا اين طرح 3 ماهه رو بگيرم خوبه؟؟
    در ضمن در منطقه طرشت- حميد صالحي جواد اكبري سرعت چطوره خوبه؟؟ آخه تو نقشه نگاه كردم اونجا سبز هست ولي درست ساختمان ما مجتمع 10 طبقه هست كه ما طبقه 9 هستيم زرد بود يه تيكش كه درست فكر كنم ساختمان ما بشه ولي همسايه پائيني ما گرفته بود خوب بود و مودم داخلي هم داده بودن.
    ممنونم

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

ممنونم. يعني من الان 1ساله ميگيرم ممكنه تو اين پسال طرح هاي بهتري بدن؟؟ آخه طرحهايي كه ميده فصلي هست و براي مودم هست و سرويس سرويس خالي كه تا حالا نديدم؟ مثلا من الان يه مودم خالي بگيرم با سرويس 512 محدود 4 گيگ بعد سرويس 512 با قيمت ديگه اي ميدن به صورت تشويقي؟؟؟ من الان بخوام درخواست بدم سرويس 512 پايه 4 گيگ رو پولش روب دم بعد مودم رو چطوري بايد از 50 درصد تخفيف استفاده كنم؟؟ راهنمايي كني ممنون ميشم. يا اين طرح 3 ماهه رو بگيرم خوبه؟؟
    در ضمن در منطقه طرشت- حميد صالحي جواد اكبري سرعت چطوره خوبه؟؟ آخه تو نقشه نگاه كردم اونجا سبز هست ولي درست ساختمان ما مجتمع 10 طبقه هست كه ما طبقه 9 هستيم زرد بود يه تيكش كه درست فكر كنم ساختمان ما بشه ولي همسايه پائيني ما گرفته بود خوب بود و مودم داخلي هم داده بودن.
    ممنونم
    دوست عزیز مودم رایگان شامل طرح تخفیف نیمشه (50% تخفیف مناسبتی هست مثلا آخرین مناسبت ولادت اما رضا بود. توی بعضی از مناسبت ها هم علاوه بر تخفیف سیم کارت و ترافیک رایگان و وووووو میدهند) و شما هم اگر این پهنای باند مناسب هست براتون (چون ترافیک اضافه میتونی خریداری کنی) از طرح مودم رایگان استفاده کن
    برای کسانی که میخواهند از سرویس پایه 128 استفاده کنند یا مصرف آزاد 128 یا 256 به نظر من خرید مودم با 50% تخفیف به صرفه تره اما اگر شما در طی یک سال هر ماه میهوای 512 رو تمدید کنی منطقی استفاده از طرح مودم رایگانه
    من نقشه موجود در سایت ایرانسل دقیق (یا بهتره بگم به روز ) نیست. اگر همسایه پایینی شما دارد و استفاده میکند و جواب هم گرفته شما هم به احتمال زیاد میتوانید راحت استفاده کنید.

3. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز مودم رایگان شامل طرح تخفیف نیمشه (50% تخفیف مناسبتی هست مثلا آخرین مناسبت ولادت اما رضا بود. توی بعضی از مناسبت ها هم علاوه بر تخفیف سیم کارت و ترافیک رایگان و وووووو میدهند) و شما هم اگر این پهنای باند مناسب هست براتون (چون ترافیک اضافه میتونی خریداری کنی) از طرح مودم رایگان استفاده کن
    برای کسانی که میخواهند از سرویس پایه 128 استفاده کنند یا مصرف آزاد 128 یا 256 به نظر من خرید مودم با 50% تخفیف به صرفه تره اما اگر شما در طی یک سال هر ماه میهوای 512 رو تمدید کنی منطقی استفاده از طرح مودم رایگانه
    من نقشه موجود در سایت ایرانسل دقیق (یا بهتره بگم به روز ) نیست. اگر همسایه پایینی شما دارد و استفاده میکند و جواب هم گرفته شما هم به احتمال زیاد میتوانید راحت استفاده کنید.
    بسیار سپاسگزارم از راهنمایی. پس با این حساب همین طرح 1 ساله 512 با 24 گیگ حجم به صرفه تر هستش. مودم هم در حال حاضر همین 130 هست درسته و مشکلی نداشته که تا به حال؟ ممنونم

داره خودمونی میشه mohammad6687's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال داشتم.اگه جواب بدید ممنون میشم.
    به نطرتون واسه چت تصویری با کانادا حداقل سرعتی که نیازه چنده؟
    آیا کسی از قیمت مودم های وایمکس ایرانسل خبر داره؟
    حتما باید مودم رو از ایرانسل بخریم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال داشتم.اگه جواب بدید ممنون میشم.
    به نطرتون واسه چت تصویری با کانادا حداقل سرعتی که نیازه چنده؟
    آیا کسی از قیمت مودم های وایمکس ایرانسل خبر داره؟
    حتما باید مودم رو از ایرانسل بخریم؟
    ممنون
    برای چت تصویری کشورش مهم نیست حتی شما اگر بخواهید با همسایه طبقه پایین هم چت کنید مساله پهنای باند به قوت خودش باقی میمونه البته از بایت پهنای باند کانادا خیالت راحته شما!!!

اما همه چیز بستگی به نرم افزار بر قراری چت دارد. مثلا برای یاهو حتی DailUp هم کافی هست اما کیفیت لازم رو نداره.
    البته بستگی به وب کم هم داره ها !!! مثلا وب کم HD پهنای باند بالاتری رو میخوهد تا کیفیت مطلوب رو بده حالا اگر در کنارش Voice هم بخوای که نیاز به اینترنت بالاتر داری
    نرم افزار Skype هم خوبه با پهنای باند کم کیفیت خوبی میده برای شروع 128 هم خوبه
    قیمت مودم های وایمکس ایرانسل به صورت مبسوط در سایت خود ایرانسل هست!
    در مورد مودم هم بله باید از خودشون بخری! اما!! اگر مودم داری میتونی تماس بگیری باهاشون و بپرسی تو سایت نگفته که باید از ایرانسل بگیرید اما گفته اگر با شبکه ما سازگار نبود شرکت مسئولیتی نداره بعد که مطمئن شدی میتونی از گزینه مودم اشتراکی استفاده کنی و MAC آدرس مودمت رو ثبت کنی تا سرویس رو برات فعال کنند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من چند روزه با V*P*Nسرعتم افتضاحه.میخواستم ببینم دیگر دوستانی که از وایمکس ایرنسل استفاده میکنند همین مشکل را دارن؟این سیستم سراسریه؟روی adsl هم این مشکل هست؟

8. این کاربر از arman1133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

وقتی ای دی اس ال هست وایمکس اشتباهه
    گرونه و امواجش مضر
    Last edited by eng2006; 11-10-2011 at 00:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

گرونه و امواجش مضر
    دوست عزيز فعلا كه اي دي اس ال ها همه آشغال شده من كه نزديك 5 تا شركت مهم رو تجربه كردم و دردسرهاي مخابرات هم نمارزه. در ضمن كنار شما اينقدر اشعه هست كه اين در كنارش گم هستش. اگر شما به فكر اشعه مضر هستي بايد از تهران بري بيرون. اون امواجي كه براي ماهواره ها ميفرستن يا امواج راديو و غيره 10 برابر اين مضر هستش.

11. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

گرونه و امواجش مضر
    ADSL و وایمکس ود جنس مختلف از فناوری انتقال اطلاعات هستند و با توجه به بررسی فنی وایمکس از لحاظ فنی برتریهای زیادی نسبت به xDSL ها دارد.
    البته در دنیا این تکنولوژی تقریبا دیگر طرفدار زیادی ندارد و آرام آرام جای خودش ور به فناوری های جدید بیسیم دیگر میدهد. در مورد فیمت با شما موافق هستم که گران هست اما اگر در حالت کلی ببینیم حتی xDSL ها هم گران هستند. خیلی گران!
    اما در مورد مضر بودن (استفاده از امواج ماکروویو) باید بگم که دقیقا مثل تلفن همراه هست شاید هم کم خطر تر از تلفن همراه چون اون رو شما کاملا نزدیک به بدن میگیری و تماس بر قرار میکنی اما این از شما یه فاصله ای دارد.

من توی این پست وایمکس و چند روش دیگر اتصال به اینترنت رو معرفی کردم دوست داشتید یه نگاهی بندازید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاربران وایمکس به نظر هر روز 4-5 بار زنگ بزنید اعتراض کنید به سرعت وی پــــــــی ان ها.
    من پدرشونو در آوردم.اگه اعتراض نکنید وضع به همین شکل میمونه!تا میتونید بهشون زنگ بزنید

15. 2 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •