اینا واقعین ؟ فکر کنم رتبه ی کشوری نیست ، رتبه ی سهمیس اون ستون اخر. نه ؟
اینا واقعین ؟ فکر کنم رتبه ی کشوری نیست ، رتبه ی سهمیس اون ستون اخر. نه ؟
100% تایید میشه حتی بخشنامه اش هم اومده.![]()
واقعی که واقعین
رتبه ای که اونجا زده رتبه در منطقه 1 هست
بله بله. حتما ثبت نام کنید. شما از آینده که خبر ندارینبه نظرم ثبتنام کنید. حتی اگه فقط هدفتون سراسری باشه. چون به هر دلیل در آینده افسوس نمیخورید که ای کاش ثبتنام کرده بودم... ممکن هست شرایط آینده چیز دیگهای باشه![]()
ایول بابا
اومدم پست بزنم که :
این تاپیک رسما خوابیده
دیدم ترکوندین....
سال ديگه رو كه از ما نگرفتن اگه خداي نكرده نقبوليديم!
سلام چطورین؟
چند روز پیش یه مشاوره اوردن مدرسمون که یکی از آموزشگاهها رو داشت که اسمشو یادم رفت! میگفت که خیی معروفه و با رئیس جمهورم ملاقات داشته و اینا.
خلاصه اومد و توی حرفاشم خیلی خیلی تاکید داشت که فقط کتاب درسیو بخونین. میگفت یه بار که یه جلسه داشته با سنجشی ها، یکیشون که طراح سوالات کنکور بوده بهش گفته که اگه بچه ت کنکوریه بیارش تا من سوالارو بهش بگم! اینم پسرشو برده و اون مرده هم پسره رو برده توی یه اتاقو سوال اولو که بهش گفته، پسره تندی کتاب دیفرانسیلشو باز کرده و گفته این که همین تمرینه! بعدم چندتا سوال دیگه گفته و پسره دوباره سوالا رو توی کتابهاش پیدا کرده!
راست و دروغش رو نمیدونم، اما اینطوری میگفت! همش هم میگفت فقط کتابو بخونین و اصلا سر کمکی ها نرید! تست هم تالیفی اصلا نزنید و فقط سنجش رو بزنین.
بعدم داشت در مورد شهریه و اینا حرف میزد، میگفت آزاد از همه گرونتره، بعد غیر انتفاهی و بعدم چندتا دیگه و آخرسر هم پیام نور.
بعدم میگفت پیام نور معروفیتش بهتر از آزاده!!! جدی پیام نور بهتره؟ آخه من توی "کنکورت را قورت بده" خوندم که آزاد بهتره و بازار کارش بهتر از پیام نوره. جریان چیه؟
قرار بود ٢٦ دي كتاب ديف ٢ مهندس مهربان بياد ٢٦ دي هم رفت و نيومد! حالا بايد چيكار كرد؟
(به گفته ي خودشون ٣ سال روي كتاب ديف ٢ كار كردن)
راستي مولف كتاب گسسته رمزينه در حال حاضر كيه؟
دوستان نمایشگاه کتاب کی هستش؟
آخه رفتم تو سایت رمزینه نوشته بود بعضی از کتاباش تا نمایشگاه میاد
عنایت کشاورزیراستي مولف كتاب گسسته رمزينه در حال حاضر كيه؟
فرشاد مهرافشان
اینا همش مزخرف میگندوستان نمایشگاه کتاب کی هستش؟
آخه رفتم تو سایت رمزینه نوشته بود بعضی از کتاباش تا نمایشگاه میاد
پارسال هم کلی از دوستای منم سر این دیف 2 مهربان از اول سال علاف بودن
نمایشگاه هم رفتیم با هم گفتن نرسیده
الانم یه سال گذشته خودتون دارین میبینین که نمیاد
به نظر من دنبال یه کتاب دیگه باشین.. پارسال خیلی از دوستای من سر همین کتاب برنامشون به هم خورد
راستی نمایشگاه اواسط اردیبهشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)