تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 1211 اولاول ... 364364865265325335345355365375385395405465866361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

با نگه داشتن کلید L2 و فشار دادن آنالوگ سمت راست در PS3
    و با نگه داشتن کلید LT و فشار دادن آنالوگ سمت راست در Xbox 360
    خدا خیرت بده توی پی سی دکمش چیه؟!؟

یعنی توی کامپیوتر فقط با دسته هایی میشه که آنلوگ دارن؟

2. این کاربر از omidshsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خدا خیرت بده توی پی سی دکمش چیه؟!؟

یعنی توی کامپیوتر فقط با دسته هایی میشه که آنلوگ دارن؟
    رفيق اين ها رو ميتوني توي تنئيمات كيبورد درست كني خودت.

4. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تاپیک خیلی خوب شده دیگه در عرض 2 ساعت 10 صفحه جلو نمیره.عالیه.

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی این بازی رو روی pc یا xbox360 خریده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در کل من بدون انجام دمواحتمال 90 % می دم که گیم پلی بازی تغییر چشم گیر نکرده

از دویدن رونالدو تو چند تا از فیلما این حرفم بیشتر شدت گرفت آخه سرشو عین ...... (عین آرش برهانی ) میندازه پایین و میدوه
    دویدن مثل مرغابی هم هنوز تو بازی چشم می زنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از دویدن رونالدو تو چند تا از فیلما این حرفم بیشتر شدت گرفت آخه سرشو عین ...... (عین آرش برهانی ) میندازه پایین و میدوه
    سرعت بازی بسیار از ویدیو پایین تره ، گیم پلی تغییر چشم گیری کرده اما باز جای کار داره ، لطفا اول بازی کنید و بعد نظر بدید ، اگر هم نمی خوایید PES بازی کنید بهتره به FIFA10 عزیزتون بچسبید
    و این تاپیک رو خراب نکنید
    Last edited by Locker; 19-10-2009 at 22:37.

9. 6 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که از دمو بدشون اومده فکر نمیکنم از نسخه نهایی هم خوششون بیاد به اون صورت!
    مهران جون يعني اون شيب پشت دروازه هم برات مهمه !!!!!!!
    البته که مهمه هر چیزی که من از TV میبینم تو واقعیت وجود داشتن اونها در بازی برای من مهم هست!
    وقتي داور خطاي اشكار روي بازيكنت رو نمي گيره اما اونطرف يه خطاي الكي رو با كارت قرمز جريمه مي كنه چي ميشه گفت
    آقا جدا یک سوال داشتم پس چرا من بازی کردنی از این چیزا نمیبینم.........و واقعا مشکلات این جوری در داورها اینقدر اذیت میکنه شما را به نظر من چنین چیز سطحی هست!که مثلا تو بازی بگم وای داور لعنتی کثافت خطای من را نگرفت اعصابمو خورد کرد!
    وقتي دروازبانت از گرفتن يه پاس رو به عقب از بازيكن خودي عاجز هستش به نظرت ديگه شيب پشت دروازه مي تونه مهم باشه
    شاید باورت نشه ولی همین چند دقیقه پیش یک بازی 20 دقیقه ای فقط پاس به عقب به دروازه بان دادم هیچ چیز غیر عادی ندیدم
    در ضمن شیب پشت دروازه با اشتباه دروازه بان دو نکته ای هستند که به نظر من شباهتی به هم ندارن و کار درست کردن این دو تا به عهده ای دو تا گروه مجزا هست!مطمئن باش اگه قرار باشه درست کنن درست میکنن حالا چه با شیب دروازه چه بی شیب دروازه!
    در ضمن اینو هم بگم وحید جان وجود شیب دروازه بهتر است از اینکه شیب دروازه نباشه!بلاخره وجودش بهتر از وجود نداشتنش!
    این چیزیه که فیفا حل کرده!
    نمي دونم چرا دو روزه ديگه بازي اون لذت قبل رو به من نمي ده و دو روزه تمام مشكلات بازي داره برا من رو ميشه
    جدی باید بگم یک روز بیای خونه ما بشینیم ببینیم کجا هست این اشکالاتی که میگی من کنجکاو شدم
    Last edited by joey jordison; 19-10-2009 at 22:48.

11. 12 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مثبت اندیش باش.

رفیق یه کم مثبت به بازی فکر کن.شما که میگی دمو رو هم بازی نکردم پس چرا میگی گیم پلی فرقی نکرده.بذار بازی منتشر بشه بعد از عیب و ایرادهاش صحبت کن.مثبت نگر باش رفیق

13. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که از دمو بدشون اومده فکر نمیکنم از نسخه نهایی هم خوششون بیاد به اون صورت!

البته که مهمه هر چیزی که من از TV میبینم تو واقعیت وجود داشتن اونها در بازی برای من مهم هست!

آقا جدا یک سوال داشتم پس چرا من بازی کردنی از این چیزا نمیبینم.........و واقعا مشکلات این جوری در داورها اینقدر اذیت میکنه شما را به نظر من چنین چیز سطحی هست!که مثلا تو بازی بگم وای داور لعنتی کثافت خطای من را نگرفت اعصابمو خورد کرد!

شاید باورت نشه ولی همین چند دقیقه پیش یک بازی 20 دقیقه ای فقط پاس به عقب به دروازه بان دادم هیچ چیز غیر عادی ندیدم
    در ضمن شیب پشت دروازه با اشتباه دروازه بان دو نکته ای هستند که به نظر من شباهتی به هم ندارن و کار درست کردن این دو تا به عهده ای دو تا گروه مجزا هست!مطمئن باش اگه قرار باشه درست کنن درست میکنن حالا چه با شیب دروازه چه بی شیب دروازه!
    در ضمن اینو هم بگم وحید جان وجود شیب دروازه بهتر است از اینکه شیب دروازه نباشه!بلاخره وجودش بهتر از وجود نداشتنش!
    این چیزیه که فیفا حل کرده!

جدی باید بگم یک روز بیای خونه ما بشینیم ببینیم کجا هست این اشکالاتی که میگی من کنجکاو شدم
    مهران جان من در كل قضيه باهات موافقم و اينكه شيب پشت دروازه با مشكل پاس به عقب به دروازه بان به هم ربطي نداره حق با شماست ولي من مي گم مهندسين محترم كونامي شما كه تو اين بازي به كوچيكترين جزييات توجه ميكنيد چرا اين مورد يا مشكل داوري بازي رو يا سيستم افتضاح پنالتي رو (البته از نظر من ) (و صد البته كه من راهشو پيدا كردم ) رو در نظر نمي گيريد برادر من ... مهران جون گرافيك پيشرفت كرده شكي نيست - گيم پلي پيشرفت كرده شكي نيست - جذابيت بازي پيشرفت كرده شكي نيست و موارد ديگه اي كه زياده و من حداقل انتظار اين همه تغيير رو نسبت به 2009 نداشتم كه واقعا جاي تشكر داره از كونامي ولي اينا كه اينهمه كار كردند چرا روي صداي ورزشگاه و تشويق اونا خوب كار نكردند يا مثلا حركت 360 من خودم حداقل كه چيزي نديدم ولي ميگن كه با رفع مشكل زمان پاسخ دهي بهتر ميشه كه من چشمم اب نمي خوره - يا همين همش مصنوعي بازي كه به نظر من خيلي جا داشت تا بهتر بشه و حداقل سطح دشواري بازي با افزايش درجه سختي بازي همراه با اون هوش مصنوعي بازيكنا هم بيشترميشد و حركت هاي و تاكتيك هاي جديد رو نسبت به سطح انتخاب شده انجام بدن يا مثلا ديگه بازيكني مثل مسي حداقل مي تونه راحت با تكيه بر توانايي خودش 2 تا از مدافعان روبروش رو جا بذاره و لي اينجا تا مي خواي حركت كني ميزنن تو سرش توپشو ميگيرن و ... كه واقعا بايديروز با هم بشينيم 10 ساعت ( دي دي دي ) بازي كنيم تا محاسن ومعايب مشتركمون در بياد منم مي خوام ان چيزي رو كه از تي وي ميبينم تو بازي باشه ولي بيشتر ترجيح ميدم تا مشكلات اساسي بازي حل بشه تا شيب دروازه تا دستكش دروازه بان !!!!!!!!!!

15. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و اما مورد داور ها ببخشيد خنگ ها الان من تا به حال فكر كنم تعداد بازي هام از 100 تا بيشتر شده شايدم بيشتر تو محوطه جفت با پارفتن تو شكم بازيكنم خطا نگرفته ولي من 2 دقيقه بعد يه تكل صحيح رفتم قرمز داده اخراج خيلي هم واسم تكرار شده اين حركت يا افسايد هايي كه افسايد نبوده يا ....
    Last edited by vahidreza2007; 20-10-2009 at 01:27. دليل: فني

17. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •